Tia Publicat Iunie 13, 2006 Raport Distribuie Publicat Iunie 13, 2006 [biz] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitzirica30 Postat Iunie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 13, 2006 Pupicei pe burticutze la proaspetele gravidutze!!!!![pup][pup] Sper sa fie cu noroc si pt mine-am vrut sa fiu prima care scrie azi pe 13,in capitolul 130.Nebuniile din capul meu! Sper sa ma tratez ca sa-mi treaca!!!!1[medic] Raportez:z28(ciclu de 28-29 zile),nici un semn,doar o scurgere destul de abundenta alb galbuie,in mod normal ,pina acum as fi avut ceva pete maronii pe chilot; -temperatura azi dimineata 37.0 -pipi de 4-5 ori pe noapte (si duminica noapte,si luni noapte);pina acum doar dimineata mg la pipi; -sanii extrem de tensionati,dar nu f durerosi; -stare de somnolenta prelungita(mie niciodata nu mi-e somn peste zi0,dar pe la 3-4 ma apuca un somn de pic pe birou; intepaturi in ovare dar destul de usoare; Mi-e teama sa-mi dau un verdict,sper de vreo 3 luni sa fie ceva,dar niciodata ca acum! Va pupic si sa fie cu noroc pentru toate! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nucutza Postat Iunie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 13, 2006 PITZIRICO, miroase a [copil]! Daca poti, mai ai rabdare si miine, Z29 si joi, daca nu vin comunistii, fa un test, ca eu cred ca o sa iasa +. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitzirica30 Postat Iunie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 13, 2006 Nucutza,sa-ti auda DD[ruga]si sa fie asa cum spui,dealtfel si pt tine[bebic]! Esti tare dulcica! Cam greu cu rabdarea asta,ma maninca aru in palma sa-mi cumpar un test! Pupici! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chiquitita Postat Iunie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 13, 2006 Si eu as muri de nerabdare sa il fac . Succes si sa fie bebe! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitzirica30 Postat Iunie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 13, 2006 Am si eu o rugaminte la proaspetele gravidute:sunt viabile simptomele mele? In luna in care au ramas au simtit ,,altceva'',acel feeling interior care-ti spune ca vei fi mamica? Raspundeti-mi,va implor,ca nu stiu ce sa mai fac sa nu ma mai gindesc si sa treaca timpul mai repede,evident,fara rusi. Daca-mi fac un test normal,nu clear blue,maine dimineata,as putea sa observ ceva? Va pupacesc, Teo Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megbeng Postat Iunie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 13, 2006 da, pitzirico, am avut un feeling, de aceea am si facut testele atat de repede...eu am mai ramas o data in septembrie..si de aceea data am simtit ceva...corelat cu simptomele tale..sper sa fim colege la ian-feb pana in februarie 2007 pentru cine nu a vazut linkul la capitolul trecut, iata poza cu testele mele de sarcina: http://pg.photos.yahoo.com/ph/magdas82/album?.dir=/4ac1re2 .. eu zic ca e bine ca dupa 4 zile liniutza a doua e si mai pronuntata..mai sunt vreo 3 ore si aflu HCG-ul de astazi in alta ordine de idei..am plecat foarte agitata si ingrijorata de la scoala, cu senzatia clara ca..imi curge ceva in chilotei..iar eu, ca orice om batut in cap [mariaj] nu ma pot gandi in prima instanta decat la prostii..asa ca am ajuns acasa tremurand, convinsa ca sangerez ca e extra..ma rog, nici nu pronunt cuvantul..evident, nici o picatura de sange..era utrogestanul[:D] asa ca daca sunt nesuferita/incoerenta va rog anticipat sa ma iertati, dar sunt intr-o staaaare..macar pana aflu ca e un BB in uterul meu..si apoi sa-l si vad crescand.. hai ca v-am facut capul-calendar..deci, cu cine de pe aici merg la mamici? id="blue"> [grup]suceava! id="size2">id="left">id="teal"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitzirica30 Postat Iunie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 13, 2006 Draga Megbeng,mi-ar face o mare placere si te rog sa intinzi mina spre mine sa te prind mai bine!!!! Ma gindeam ca nu mai am stari de greata ca sapt trecuta.Tu ai? Ce zici ?Sa incerc un test normal sau clear blue? ma gindesc ca la clear blue raspunsul e nemilos:DA au BA.Pe cind la celelalte iti mai ramine o portita de speranta,imi place mai mult sa ma amagesc,nu stiu,asa simt acum Multi pupici si m-ai povesteste-mi si mie de simptomele tale! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sheritra Postat Iunie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 13, 2006 Pitzirica, sa dea domnul sa fie BBm tin pumnii stransi, asa pare a fi dupa cum spui tu, mai e putin si faci testul. Sheritra Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nucutza Postat Iunie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 13, 2006 MEG, eu cred ca ai sa pleci cu PITZIRICA la burticoase. Si stai linistita, ca de asta sintem aici ca sa ne facem capul calendar una alteia. PITTZIRICO, daca te maninca asa de rau, du-te fato si-ti ia un test si linisteste-te. Cit despre feeling, majoritatea il au, dar nu e obligatoriu. In afara de asta, cind esti stresata din cauza de lipsa bb, simturile se altereaza, ca eu in fiecare luna am feeling si geaba. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.