luminita_1 Publicat Iunie 13, 2006 Raport Distribuie Publicat Iunie 13, 2006 id="left">Bogan baietelul meu are un an si nu accepta mancarea daca nu este pasata la blender, am incercat cu pufuleti la inceput ii manca (musca din ei) dar acum ii rupe cu mana si ii arunca jos. Voi cum i-ati dezvatat? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Natasa Postat Iunie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 13, 2006 Lasa-l in pace, ca o sa ceara el mincare intreaga. Si al meu facea la fel la un an si dupa citeva luni refuza orice mincare pasata. Trebuie sa simta el ca face fata sa manince cu dintisorii si maselutele pe care le are. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelia1278 Postat Iunie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 13, 2006 Cu banana, biscuiti, paine, chec, mar, alte fructe, mancare faramata numai cu furculita la inceputul mesei (o lingurita, 2-3 cat vroia) si restul pasata la blender. Si cu indiferenta. Mi-am zis ca n-o sa ramana toata viata la mancare pasata. Se da ea pe brazda pana la urma. Pe la 1 an si jumatate a inceput sa faca progrese vizibile si de abia de la 2 ani mananca normal. Oricum, fata mea la 1 an nu avea decat 2 dinti, asa ca nici nu mi-am pus problema la varsta aia. Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.id="red"> Bazar pentru Alex, un baietel diabetic de 1 an Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akella Postat Iunie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 13, 2006 Incearca sa cresti treptat granulatia mancarii. Daca in prezent mananca totul pasat fin, in timp, paseaza alimentele din ce in ce mai putin, sa inceapa sa manance si cu bucatele... Nu renunta si dai sa manance si singurel, cu manuta, ce-i place - banana, pufuleti, feliute de mar sau de portocala etc. Ceea ce nu ne ucide ne face mai puternici. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dory232002 Postat Iunie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 13, 2006 Si eu aveam aceeasi nelamurier[:D] DORY & ALEXANDRA DENISA http://photos.yahoo.com/dory232002 FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristina_smn Postat Iunie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 13, 2006 Aceeasi problema am avut-o si noi pe la un an. Pe atunci avea cam 4 dintisori. Cu timpul singur a inceput sa muste, mai intai din paine, biscuiti, pufuleti, incepuse sa ii mai iasa din dintisori si vroia sa ii incerce. Cristina si Mihaita (11.05.2004) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dory232002 Postat Iunie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 13, 2006 nelamurire[alcool] DORY & ALEXANDRA DENISA http://photos.yahoo.com/dory232002 FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luminita_1 Postat Iunie 13, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 13, 2006 multumesc pt raspunsuri, am sa mai astept ceva timp pt ca acum daca simte o gramulatie cat de mica da afara tot din gura , ba chiar isi provoaca voma. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soleil Postat Iunie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 13, 2006 Offff, ce amintiri imi treziti voi mie Eu am scapat - greu, dar am scapat - treptat. Ii dadeam bucatele mici de biscuite, pufuleti (paine mai mult coaja, cu miezul se ineca), fructe moi sa le rontaie singura. Mai complicat a fost sa invete sa mestece - de multe ori ii aratam efectiv cum sa faca, ne prosteam amandoua . Mancarea gatita - ii dadeam amestecat. Luam o parte mica din legume si o pasam cu furculita, iar restul + carnea o bagam la mixer. La final amestecam si ii dadeam. Treptat, dupa cum accepta ea, maream cantitatea de mancare zdrobita cu furculita. Prima mancare complet nepasata a fost pilaful pe care il fierbeam ca la balamuc sa fie moale-moale. In fine, Tiana a invatat destul de repede sa mestece, numa' ca nu prea avea chef si se mai ineca. La inceput poate ca va manca mai putina mancare, pentru ca deh, tre' sa depuna un efort , dar eu am lasat-o in pace. A durat cam o luna-doua pana am scos blenderul si am ramas numai la furculita. Apoi, incet,incet, am renuntat si la ea. E important si sa il lasi sa manance singurel - eu am lasat-o si deja pe la 1.2-1.3 ani puteam sa o las singura la masa. Cu conditia sa nu aiba supa in farfurie . Acum, la 2 ani, mananca la fel ca noi, de cateva luni am inceput si eu sa mananc linistita - mereu eram ultima la masa cu mancare sleita ca trebuia sa hranesc copila Succes si rabdare! Flavianaid="navy"> si Tiana Mariaid="red"> (20.03.2004)id="left">Fluturi fara aripi...id="right">Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face. Ca nu toata lumea are aceleasi gusturi.id="navy">id="right">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luciana12 Postat Iunie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 13, 2006 Si noi, cu rusine spun, la 1,8 ani, tot se ineaca si mananca extrem de putin daca pasez mancarea. Tot blenderul e de baza, bata-l vina, ca nu mai scap odata de el...pana si piureul de fructe il fac crema, ca la aia mici de 6 luni :(((... luciana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.