craciunitza Publicat Iunie 13, 2006 Raport Distribuie Publicat Iunie 13, 2006 http://66.249.93.104/search?q=cache:uM_vsZNT0JsJ:galeriifoto.apropo.ro/categories.php%3Fcat_id%3D70+waterpark&hl=ro&gl=ro&ct=clnk&cd=7 Aici gasiti imagini cu acest parc. O fi intr-adevar cum arata pozele, intrarea e scumpa: 35RON adulti si 20RON copiii, merita? Daca ati fost in acest parc spuneti-mi si mie ce parere aveti, pare cea mai buna locatie pentru un week-end langa Bucuresti. Nu certati copiii cand viseaza! Copiii Noi doi Mitele iubitele Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ana_maria222 Postat Iunie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 13, 2006 e ok..singurul lucru prost e ca nu ai voie sa intrii cu mancare sau apa...trebuie sa le cumperi de acolo!! multe poze HAI DINAMO!!!! Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!id="red">id="size3"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ICorina Postat Iunie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 13, 2006 Mai....mie nu prea imi place! Poate si pentru ca nu suporta comparatia cu alte water-park-uri din afara.Mi se pare mic, inghesuit, si dupa o tura nebuna pe toboganele alea (nu sunt foarte multe optiuni),m-am ales cu vanatai serioase, chiar julituri....E cam incropeala..." Parerea mea!"[:)] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kittie Postat Iunie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 13, 2006 au fost si plagi deschise , nu numai "julituri" . POate au remediat problema, dar la inceput se vedea ca instalatiile sunt proaste si pareau sh, multa lume si-a sfasiat carnea pe-acolo :( [gravi], mami de [copil] ( 13oct04 ) id="green">id="right"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craciunitza Postat Iunie 13, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 13, 2006 Da' e curatel, linistit, sau urla muzica ? Presupun ca poti inota si fara sa te arunci pe tobogan... nu? Nu sunt amatoare de scufundari, da' pentru copii m-as duce acolo [biz] Nu certati copiii cand viseaza! Copiii Noi doi Mitele iubitele Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ICorina Postat Iunie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 13, 2006 Urla muzica...poti incerca sa te pozitionezi unde nu urla chiar tare...Nu prea ai unde sa inoti propriu zis, ca nu exista un bazin pentru inot, ci doar bazinase putin adanci si canalele inguste din jurul "constructiei" de tobogane...Nu prea merita. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craciunitza Postat Iunie 13, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 13, 2006 Ce water-park e asta? :( Multumesc de raspunsuri, deja mi-a trecut cheful Nu certati copiii cand viseaza! Copiii Noi doi Mitele iubitele Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iepumare Postat Iunie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 13, 2006 Si mai circulau intr-o vreme pe net niste poze cu niste tigani burtosi cu lanturi "de bicicleta" la gat si tiganci cu fuste crete care erau la waterpark si se bucurau de soare si apa. Asa ca mai bine NU Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrienne12 Postat Iunie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 14, 2006 pt. comparatie http://www.sandcastlewaterpark.com/attractions.cfm Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ana_maria222 Postat Iunie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 14, 2006 quote:Originally posted by adrienne12pt. comparatiehttp://www.sandcastlewaterpark.com/attractions.cfmid="quote">id="quote">eh mai "mamico"..cheama-ne pe la tine sa vedem pe viu!! [afro]multe pozeHAI DINAMO!!!! Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!id="red">id="size3"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.