Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

decorticarea ovarelor?

Recommended Posts

Buna !poate cineva sa-mi explice ce inseamna decorticarea ovarelor?

Sunt pacienta dr. Poiana si mi-a zis ca atunci cand ma hotarasc sa raman gravida facem o decorticare a ovarelor inainte.Deasemenea as vrea sa stiu daca anticonceptionalele Diane pe care mi le-a dat acum ingrasa sau au alte efecte secundare.[help]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

salutare!

eu am facut asa ceva acum 3 ani. laparoscopic se fac niste "gemulete" in membrana care inveleste ovarele pt. ca ovocitul sa poata iesi afara. la o luna dupa operatie am ramas insarcinata dupa 8 ani de incercari. operatia nu e grea, n-am avut complicatii.

multa sanatate!

[gravi]30+ +Krisztina (28.07.2003)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f

Multumesc mult id="red">Katik sper sa am si eu aceleasi rezultate ca tine pentru ca nu-mi doresc decat un singur copil.Am citit de atatea cazuri ici pe forum ca mi s-a triplat frica pe care o aveam,frica de a nu putea face copii!!Noi am zis ca ne dorim copii in 2 ani insa asta inainte sa stiu ca am ovare polichistice.Acum nu stiu cand ar trebui sa ne apucam de treaba ca sa nu treaca mai mult de 2 ani si sa nu avem nici un rezultat.Imi este foarte frica si nici nu am cu cine sa vorbesc.Cu el nu prea vorbesc ca sa nu-i transmit frica mea si sa intre in panica.Nu vreau sa creada ca-i dau prea multa importanta din moment ca dr. ne-a zis ca facem decorticarea cand ne hotaram si ma ajuta sa pastrez sarcina.Mie tot mi-e frica insa.Dialogul cu fetele de pe forum ma ajuta mult mai alec cu cele care vin de unde ma duc eu.Tare iti multumesc pentru ca ai scris!!![pup][pup][pup][i]

quote:Originally posted by doxinu

Multumesc mult id="red">Katik sper sa am si eu aceleasi rezultate ca tine pentru ca nu-mi doresc decat un singur copil.Am citit de atatea cazuri ici pe forum ca mi s-a triplat frica pe care o aveam,frica de a nu putea face copii!!Noi am zis ca ne dorim copii in 2 ani insa asta inainte sa stiu ca am ovare polichistice.Acum nu stiu cand ar trebui sa ne apucam de treaba ca sa nu treaca mai mult de 2 ani si sa nu avem nici un rezultat.Imi este foarte frica si nici nu am cu cine sa vorbesc.Cu el nu prea vorbesc ca sa nu-i transmit frica mea si sa intre in panica.Nu vreau sa creada ca-i dau prea multa importanta din moment ca dr. ne-a zis ca facem decorticarea cand ne hotaram si ma ajuta sa pastrez sarcina.Mie tot mi-e frica insa.Dialogul cu fetele de pe forum ma ajuta mult mai alec cu cele care vin de unde ma duc eu.Tare iti multumesc pentru ca ai scris!!![pup][pup][pup][i]

id="quote">id="quote">cu multa placere!!! mult succes si tinem pumnii!!! nu trebuie sa-ti fie frica, DELOC!!!! capul sus si nu te stresa ca asta nu-i bine!!![gravi]30+ +Krisztina (28.07.2003)http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f

Va multumesc mult fetelor!!!![pup]Nu ne cunoastem si totusi ma ajutati asa mult,cand imi scrieti simt ca vorbsc cu o prietena apropiata si asta fara sa va fi vazut vreodata.Parerile voastre si incurajarile conteaza enorm pentru mineMultumesc si [ruga]pentru mine.Va doresc la toate numai bine si copii sanatosi!!!!!!!!

Buna!

Poate ma ajuta si pe mine cineva... legat de aceasta operatie: ce se intampla daca am anexita la ambele ovare si rana pe col? se mai face sau nu?

Chiar daca as vorbi limbi ingeresti si omenesti si n-as avea dragoste, sunt o arama sunatoare sau un chimval zanganitor; si chiar daca as avea atata credinta incat sa mut si muntii si n-as avea dragoste, nu-mi foloseste la nimic.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...