roxyonce Publicat Iunie 13, 2006 Raport Distribuie Publicat Iunie 13, 2006 Dragele mele, Sunt o mamica de noiembrie...Mi-au trebuit cateva saptamani bune sa descifrez cum sa intru in legatura cu voi.Imi este drag ca suntem atatea mamici pe aici si vreau sa va spun ca va simt pe toate aproape de mine.Bebei frumosi si sanatosi si ...ne mai vedem pe aici! roxyonce Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m_monique Postat Iunie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 13, 2006 te asteptam la mamici de noiembrie-decembrie 2006 [gravi] 13+ Nunta noastra Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ramsan Postat Iunie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 13, 2006 Draga mea, si eu sunt o mamica de noiembrie-decembrie si esti asteptata cu forum - lista noastra este deschisa tuturor mamicilor. vad ca ai reusit deja sa te inscrii, pentru o vreme vei fi moderata (pana pe la al 10-lea mesaj cred) iar mesajele tale vor putea fi vizualizate mai greu.Noi am ajuns la al 18lea capitol pe acest subiect si pentru a ne scrie, trebuie sa mergi pe orice pagina de la capitol si sa dai click pe un link aflat in josul paginii numit "Raspunde la subiect". Important!! Inainte de toate trebuie sa fii logata cu numele si parola ta... ca sa intre direct mesajul.Vei vedea ca nu este greu... inveti si va fi usor cu timpul. Mult succes si te asteptam...lista e deschisa..Ramona [gravi] 18+quote:Initial creeata de roxyonceDragele mele,Sunt o mamica de noiembrie...Mi-au trebuit cateva saptamani bune sa descifrez cum sa intru in legatura cu voi.Imi este drag ca suntem atatea mamici pe aici si vreau sa va spun ca va simt pe toate aproape de mine.Bebei frumosi si sanatosi si ...ne mai vedem pe aici!roxyonceid="quote">id="quote">Ramona Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.