Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

o super cofetarie???

Recommended Posts

caut o super cofetarie, adica una unde sa pot face un super tort![il]vineri sotul meu implineste 28 ani si vreau sa ii "fac" un tortulet mai deosebit, eventual cu chestii decorative pe el, un design cool.lui ii plac torturile cu fructe sau cele gen diplomat, deci exclusa ciocolata...nu conteaza cat e kg!!!va rog, ajutati-ma!mai am doar doua zile, sunt in plina sesiune de licenta si nu pot alerga prin oras!trebuie sa ma duc undeva la sigur![:D]

multumesc!

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cofetariile Ana sunt foarte renumite in Bucuresti si intr-adevar au dulciuri excelente!

La multi ani ptr sotul tau!

Nana Motocid="Comic Sans MS">

Pana la nunta...id="Comic Sans MS"> [testoasa]

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."id="blue">id="Comic Sans MS">

In primul rand La Multi Ani! si numai bine pentru sotul tau!

Intr-adevar cofetaria Alice e foarte buna!

Eu am consumat mult timp de la ei, asta pana cand am descoperit cofetaria Nefeli.

Este o cofetarie greceasca, iar prajiturile sunt extraordinar de delicioase si diferite fata de cele pe care le stim cu toti!

Eu de acolo as lua tortul!

Sunt pe Stefan cel Mare langa Ultra Pro pe langa Lizeanu!

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'

Asa cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

La multi ani!Eu votez cofetaria Alice si cofetaria Nefeli. [cool]La Alice f. bun tortul diplomat special (are un strat mic de tot cu ciocolata... initial n-am vrut, dar totusi am luat de gura d-nei de acolo si nu mi-a parut rau.) Sunt mereu proaspete...e o nebunie acolo mereu si se vad pe banda.Apoi... la Nefeli, preturi un pic mai mari, dar merita. Nu am mancat decat prajituri (care sunt delicioase si au ceva special... nu stiu sa-ti spun ce [:D]) Tort n-am mancat de la ei...Despre Ana... mie personal nu mi-au placut unele compozitii de prajituri... erau combinatii un pic ciudate... Ca si design de torturi e ok...

id="right">id="size1">id="right">id="size1">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...