Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Dependenta de concursuri/tombole/promotii...

Recommended Posts

Cred ca nu sunt singura pasionata de concursurile din reviste, de tombolele din marketuri sau de promotiile diverselor produse...

Incerc insa sa ma abtin pt ca altfel s-ar consuma rapid bruma de venit bugetar cu care ma "mandresc".

Am avut si mari reusite, in special la concursurile televizate tip "Vrei sa fii miliardar" dar si mai dezamagiri dupa ce luni intregi am sperat la cite un mic castig dintre cele mult trimbitate in reviste. In care cu toate acestea cred, adica stiu ca premiile se dau pe bune (am mai inregistrat si succese, desi putine)...

Unii vor zice ca sunt bani nemunciti...etc dar pe mine ma relaxeaza, si imi aduc un dram de adrenalina intr-o existenta destul de anosta...

Voi ce ziceti?

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

vreau sa imi expun parerea relativ la concursurile "pe bune".

un cunoscut a castigat la o tombola la o televiziune (national tv) "un scuter in valoare de 5000 euro". cand a fost sa-l primeasca i-au dat o jerpelitura second hand. cand a facut scandal, etc, pile, avocati, drumuri la bucuresti samd a reusit cu chiu cu vai sa primeasca unul de vreo 2000 de euro. din care scadeti impozitul pe castig, plata avocatului, drumul si sederea la buc ...

apoi la un concurs winston acu multi ani trebuia sa trimiti un nr de folii. m-am chinuiiiit sa le strang de numai, ceream la toti cunoscutii, ca voiam binoclul. pana la urma am trimis pt binoclu, ceas si inca ceva. ba chiar am pus in plic mai multe folii de cat era necesar. a venit ceasul si chestia a doua, nu mai stiu ce era, dar nici vorba de binoclu!

si mie imi plac promotiile, concursurile, chiar si in magazine chestii gen iei 2 prilesti inca 1 gratis [:)] dar in limite rezonabile. nici intr-un caz nu mi-as cumpara margarina sau cola (noi nu consumam sintetice dinastea) numai finca primesc cd gratis, sau in ideea ca poate imi da un ursulet de plus. dar cumpar suc natural de portocale fiinca la 2 imi da un pahar [:I]

pai io la reviste nici macar nu mai trimit...ca oricum n.am castigat niciodata...

...la kent am "produs" vreo 20 de brichete la promotia asa...da' chiar as fi vrut sa castig si altceva in afara de brichete...

[:D]

...la carfur am castigat o punga de dero si o fata de masa draguta...

...cred ca am mai castigat chestiute mititele...dar io nu ma agit...

...si ma oftica barbatu.miu care are un noroc chior...aproape de fiecare data cand trimite cate un cupon castiga cate ceva...

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

poze:

http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

FOARTE IMPORTANT:

http://www.maap.ro/images/afis_gv.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...