Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Streptococ hemolitic grup B

Recommended Posts

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Am avut si noi aceeasi problema, tot la 4 ani, numai ca streptococul "nostru" era de tip A. Netratat, in timp, duce la probleme renale, cardiace si articulare.

Copilul a facut tratament cu Ospen 500, o tableta seara, timp de 60 de zile. Apoi am repetat analizele an de an si n-a mai aparut.

Medicul ce-a spus?

Distribuie pe alte site-uri

si eu si fetita mea avem, ne-a iesit la exudat, l-am tratat destul de puternic dupa ce am vazut la ce raspundea si degeaba, nu a trecut, pe ea am tratat-o din nou cu alt antibiotic si trebuie sa ii refac exudatul dar la mine nu trece deloc asa ca de 1 lun fac moldamin injectabil, pentru a-l steriliza, cel putin 3 luni, 1 moldamin pe saptamana...

Dana

Eu mi-am descoperit acest streptococ in urma unei analize de urina in cursul primei sarcini. A urmat apoi o proba vaginala. Partea trista e ca desi mi-am adminstrat antibiotice, mi-au spus ca acest streptococ dispare si reapare in majoritatea cazurilor[bang]. Intr-adevar la a doua nastere era prezent din nou in urina la nici doi ani dupa.

Chiar sunt curioasa sa stiu ce zic doctorii romani... ca m-as intepa cu moldamin chiar si contra unei sperante.[:D]

ei bi, the Extra-Bramburici, si ceata de pitigoi (22.07.2003),(19.06.2005)

La inceput fetita mea vroia sa urineze, dar refuza sa faca acest lucru de durere la pasarica. Cel mai grav a fost cand a stat ~ 14 ore fara sa urineze. (analizele ieseau bine). Ne-au fost recomandate doar baile cu bicarbonat cam de 2-3 ori pe zi. De maxim 2 saptamani am observat pe chilotelul ei o scurgere galbena si destul de multa, in urma careia am fost sa recoltam secretie vulvara, si am primit acest rezultat.

Lizi si Ana mica (10.07.2002)

Eu am fost din adolescenta purtatoare de streptococ betahemolitic, adica il tineam in gat, si il inmulteam pana imi apareau pete pe corp. Dar nu aveam simptome, decat o tuse seaca, ma gadila uneori in gat sau ma pisca dimineata gatul. Ani la randul m-am chinuit cu tratamentele obisnuite - adica antibitice obisnuite, apoi am incercat ceva nou, o cefalosporina - cefalexin cred, care mi-a iesit la antibiograma. Un antibiotic din noua generatie. Dupa el m-am sterilizat bine, 2 ani si ceva nu am mai avut. Apoi am recidivat.

Coraly si Sergiu

poze

quote:Originally posted by AB

Chiar sunt curioasa sa stiu ce zic doctorii romani... ca m-as intepa cu moldamin chiar si contra unei sperante.[:D]

ei bi, the Extra-Bramburici, si ceata de pitigoi (22.07.2003),(19.06.2005)
id="quote">id="quote">da, ai dreptate, il sterilizam si dupa 2-3 ani sau uneori si mai multi ani, reapare, dar de fapt nu se spune ca reapare ci mai degraba noi suntem cei care il luam... si bineinteles ca avem organismul slab si il "primim" usor...de exemplu eu si fetita mea avem iar sotul meu nu are...________________________Dana

prezenta streptococului beta hemolitic se depisteaza prin exudate, ex.urina, ex.secretie vaginala...si ASLO...dc ASLO este marit e clar ca.l ai...

...mie si lu frate.miu ni s.a administrat moldamin 6 luni 1 pe sapt...dupe asta a scazut aslo.ul...dr.mea zice ca dupe moldamin rar il mai iei iar...

...acest stafilococut este deosebit de periculos...va da reumatism la batranete sau se lipeste pe muschiu inimii si da reumatism aci...

...terapia cu moldamin (acum mai exista tot o penicilina ...retarpen...sunt neste peniciline da's retard...adeca se elibereaza treptat in sange...) trebe facuta pana la varsta de 18 ani...dupe aceasta varsta mi.au spus mie multi medici ca e apa de ploaie...

...asa ca am ajuns la concluzia ca "cu 6 luni de moldamin toti suntem datori in copilarie...!!!..."[:D]

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

poze:

http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

FOARTE IMPORTANT:

http://www.maap.ro/images/afis_gv.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...