Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

mamicile cu copii de cls I

Recommended Posts

fetelor, mi s-a strins inima de emotie, am avut un sentiment tare ciudat cand am realizat ca baiatul meu, gata, a terminat cls I. cam ieri il duceam timid la scoala, s-a asezat in banca speriat si acum are serbarea de sfarsit de an. ati simtit si voi la fel? nu mai pot, mi s-a strins inima de ...o senzatie ciudata cum spuneam, am si plins, Doamne cat de repede trece timpul...am un mare gol in stomac...
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Noi terminam gradinitza iar din toamna vom merge la scoala,o noua etapa,un nou inceput!

Dupa amiaza avem serbarea de sfarsit si suntem f. emotionate,mie chiar imi vine sa plang,ce repede cresc copiii nostri...![q]

Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)

POZE

Ziua buna tuturor !

Intr-adevar clasa a-1-a este ceva extraordinar , copilul meu , Alexandre va termina primul an de scoala primara si sunt intr-o stare de fericire imensa , ptr ca am stat tot timpul anului ca pe ace , cum va fi , oare saracututl de el va fi la inaltime , oare se va descurca , oare eu il voi putea ajuta (avand in vedere faptul ca eu am facut scoala pana la LICEU in RO) , dar totul a fost doar asa , emotii pur si simplu , nu ptr ptr faptul ca nu s-ar descurca , nu stiu nu reusesc sa inteleg , dar sigur niste stari extraordinare ! Si cand vad ca anul e pe terminate , imi dau seama ca totul a fost floare la ureche de usor ptr amandoi [;)] ! Pe 23.06.06. va fi marea serbare de sfarsit de an si se va termina cu o cina intre parinti si copii in curtea scolii ! Da asa este copii nostrii cresc si treptat , treptat se schimba si ne dam seama ca ei sunt mari si independenti , siguri de ce vor sa faca , de hainele cu care vor sa se imbrace , de mancarea preferata si atatea multe detalii , care fac parte din viata lor si din persoana viitorului barbatus sau femeiusca [;)]

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!

Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Raluid="blue"> pai cum asa ? In fiecare sfarsit de an , atat la gradi cat si la scolile primare se fac iesiri si serbari de sfarsit de an ! Bizarre ! Unde te afli , in ce zona a Frantei ? Eu ma aflu-n Nord-Est , mai exact in Lorraine [;)]!!!

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!

Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Si eu am avut sentimentul de "ce mare s-a facut copilul meu" de cand a mers la scoala.

Cred ca orice mamica va avea inima stransa , de fericire si un pic de tristete,indiferent ca e clasa I, ca e primul an de gradinita ,de liceu sau mai departe[:D] . Mama tot mama ramane. Si puiul creste si nu mai e chiar pui.

Dar, sa nu devin prea sentimentala, ca acus incep si eu sa plang.

Felicitari tuturor puiutilor care au terminat clasa I, vacanta placuta, multe succese pe mai departe.

Succes si celor care vor merge din toamna la scoala!

mami de tudor si ioana

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ileanastama/my_photos

Radu a terminat gradinita,la serbarea de sfarsit de an am plans pe ascuns,sa nu fiu apoi nevoita sa dau explicatii copilului curios...Nici mie nu-mi vine sa cred cat de repede trece timpul,parca ieri cautam disperata o gradinita buna....Acum am cautat,la fel de disperata,o scoala buna...Mamicilor cu doi sau mai multi copii,vi s-a intamplat ca la primul copil sa va doriti sa treaca timpul mai repede,sa se faca "mare" intr-un timp record,iar la al doilea sa va doriti exact contrariul?Eu vreau ca macar Luca(1 an jumate) sa nu se grabeasca asa tare...

mona

Si Irina mea a terminat clasa I si ieri a avut serbarea abecedarului. Am avut si noi emotii, dar am fost mindra de ea ca se descurca asa de bine la scoala. Da, timpul trece repede, dar ma gindesc ca voi repeta experienta asta peste 3 ani cu Matei si peste 7 ani cu Dani.

Asteptam vineri serbarea cu premii ca mergem sia colo :-)

Ioana - de 3 x mami

Buna! Si Ozi a mea a terminat clasa I. Pentru ea a fost usor, s-a distrat bine si nu s-a mai plictisit (asa mi-a spus!); pentru mine a fost cel mai greu an (dus la scoala la 11,45, adus la 16, plecat la inot la 18 - sosit acasa la 20,30). La gradi manca dimineata, la pranz si gustare la 16, acum am gatit cat in toti cei 3 ani de gradi. Cu scoala s-a descurcat asa cum ma si asteptam: FB, mai greu a fost cu integrarea in noul colectiv. Oricum, a trecut...A venit vacanta pe care eu o asteptam asa de muuuuult!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...