Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

gene false

Recommended Posts

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Da, dau farmec ochiului, mai ales daca iti accentuezi coltul extern. Eu am folosit de mai multe ori si mi-a placut.

Tin doar o zi si trebuie sa ai pleoapa curata cand le aplici. Sa nu folosesti demachiant sau crema ca sa nu fie pleoapa uleioasa pentru ca nu vor prinde sau se vor dezlipi mai repede.

Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Distribuie pe alte site-uri

Lungimea ti-o alegi tu pentru ca se pot scurta cu foarfeca.

Genele false se lipesc mai bine pe pleoape curate, asa ca, sa te demachiezi, dar cu un lapte demachiant neuleioas. Inainte sa te apuci sa lipesti gene, aplica un strat de mascara negru apoi separa-ti genele cu ajutorul unei scobitori. Pune-ti putin lipici in palma si cu o penseta ia cate o geana si baga-i varful in adeziv. Acesta se usuca in cateva secunde, asa ca trebuie sa te grabesti sa pui geana exact intre genele tale naturale si sa ramai cu penseta in mana timp de 5 secunde, pana se lipeste. Repeta procedura si cu celelelalte gene. Se va vedea diferenta chiar daca iti vei lipi doar cateva in coltul extern al ochiului.

Cand vei vrea sa te demachezi sa o faci cu dizolvantul pentru gene ca sa nu te trezesti ca-ti smulgi si genele tale.

Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

• 3 weeks later...

si eu vreau sa stiu de unde sa imi cumpar si la ce preturi.ups, si prin urmare trebuie avut in vedere ca e musai sa luam si dizolvantul pt gene![alcool]

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

de la magazine unde se vand si cosmetice ?! (sigur, nu mari suprafetze, gen carrefour, cora etc) ci mai degraba magazine specializate (gen sephora, beauty shop etc). Nu este intotdeauna nevoie de dizolvant, din cate stiu eu este solubil in apa. Insa a aparut o metoda mai ... eficienta - extensiile (ca cele de par, exista si pt gene) . In schimb chiar nu stiu sa va informez cat costa si unde se practica (presupun tot in saloanele in care se pot pune extensii pt par).

[pis] [gravi], mami de [copil] ( 13oct04 )

id="green">

id="right">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...