Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

"Supliform"

Recommended Posts

am citit despre acest gel, aici undeva pe forum, dar nu imi mai aduc aminte unde....[bang]. poate stie cineva sa imi spuna , care a folosit gelul, daca e bun, daca s-au vazut ceva imbunatatiri......sau macar sa imi dea linkul unde a fost discutia!!

plsss

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns

pe prospect scrie ca se foloseste doar 10-12 zile si dupa aia cum e?? dupa cat timp incepi alt tub????

tu l-ai folosit asa cum scrie : cu masaj de 10-15 minute, de 2-3 ori pe zi???

eu mi l-am cumparat azi ca am vazut la farmacie si mi-am adus aminte ca am citit despre el pe forum!!

ce diferenta se observa?? eu plec peste 2 saptamani la mare si......as vrea sa se vada ceva.....[:D]

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Incearca sa-l folosesti macar dimineata si seara, nu neaparat masaj 10 min, ca mai ai si altceva de facut, nu? In doua saptamani, chiar si asa o sa vezi o imbunatatire: pielea o sa fie mai intinsa si ferma. E chiar bun, din punctul meu de vedere.

Si eu am folosit gelul impreuna cu Biomed Slip timp de 10 zile. Rezultate s-au vazut,aveam o piele fina,ca de bebelus....Dar -cum s-a mai spus - asta a tinut cam o saptamana dupa alea 10 zile....

Probabil ca se repeta "cura" odata pe luna sau mai rar dar eu nu am mai avut rabdare....

Inaid="size4">id="Script MT Bold">

id="orange">[flo]

Nici o crema nu face minuni singura!

In combinatie cu masaj ,miscare si o dieta fac intr-adevar minuni ,unele!

Supliformul este bun , chiar foarte bun fata de tot ceea ce se vinde in farmacii sau magazine.

Aplica dimineata si seara si maseaza zonele 15-20 minute.

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Eu l-am folosit anul trecut intr-o serie de vreo 3 luni si chiar acum sunt din nou in plina "campanie".

Este EXCELENT, da rezultate, chiar mai mari decat te astepti de la el (raportul calitate/pret este super bun). Eu sunt ata de multumita cu el incat, desi am un tub cu gel anticelu' de la L'oreal nu-mi vine sa-l folosesc sa nu pierd timpul degeaba !

DAR !!! - Il folosesc astfel:

gel + slipul Biomed + bicicleta + perseverenta = SUCCES GARANTAT [:D][:D]

Deja am 1 luna de cand fac asta si "m-am micsorat" un numar, pe nesimtite (ma rog, daca poti spune asa)[:D].

Mari succese nesperate !

Va pup.

http://community.webshots.com/user/furni001

multumesc mult de raspunsuri!!

eu am inceput sa il folosesc de aseara, doar ca nu ma rabdare sa imi fac si masaj....[alcool]. masez pielea pana intra gelul si atat (maxim 3-4 minute) iar pe prospect scrie 15-20!!!

eu cred ca il poti folosi in continuu nu neaparat 10-12 zile, ca pe oricare alta crema aniticelulita. ca doar in timp isi face efectul, nu??? daca incepi si dupa aia renunti, ce ai rezolvat????

mai astept pareri!!!

multumesc

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...