Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

dureri normale?

Recommended Posts

va salut si sunt incantata ca am avut in sfarsit curaj sa va scriu.am acum nevoie de sfaturile voastre si va rog, daca puteti , sa ma ajutati.am o intarziere de CM de 4 zile. am toate simptome de sarcina(si imi doresc atat de muuuult), doar ca am dureri asoare de burta si ovare.nu am curaj inca sa-mi fac testul , ca de 1 an imi tot fac in fiecare luna si ma simt tare rau dupa pt ca sunt dezamagita.de asta vreau sa va intreb:este oare normal sa am durerile astea?nu sunt mari , dar sacaitoare.ce credeti?

danni

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Danniid="red"> in primul rind bine ai venit pe forum si sa dee Doamne Doamne sa fie intirzierea ta cauzata de un bebelus in burtica.

Astfel de dureri sunt normale atit pentru venirea rushilor cit si pentru o sarcina - si anume asta ne duce in eroare. Eu luna trecuta am avut astfel de dureri timp de vreo 7 zile, am avut intirziere de vreo 5 zile la un ciclu ca ceasu si .... au venit rushii. Luna asta tot am asa dureri - nu stiu vedem cine vine primu rushii sau ....poate nu vin.

Mie tot mii frica sa fac un test - astept si gata[:D].

Intra la ,,simptome de sarcina ,, acolo ai sa citesti multa informatie pretioasa si ai sa vezi cum se simt si celelate fete.

Aliona

Si eu am avut dureri de burtik de prin ziua 22, in ziua 26 am facut un test de sarcina - pozitiv. Am repetat testul in ziua 30, ca tot ma durea burta - evident tot pozitiv. Acum sunt deja 8 zile de cand trebuia sa vina - luni am programare la medic, poate il si vad pe bb la ecograf [bibe].

Si tot mai am din cand in cand o jena in burtica.

Eu zic sa-ti faci un test de sarcina. Sansele sunt foarte mari sa iasa pozitiv. Bafta!!!

multumesc pentru incurajari!!!! vreau sa va spun ca astazi, mi-am facut curaj si am facut testul . si este pozitiv!!! ma mai doare burta un pic , dar este suportabila durerea.frica mea este din cauza ca acum 3 luni am pierdut o sarcina si imi este groaza.luni ma duc la dr.sper sa ma bucur alaturi de voi, toate aspirante optimiste (asa cum eu nu mai eram),si sa aud doar vesti bune de la voi.

aliona , fa-ti curaj!sper sa fiti toate[gravi][grup]

danni

Felicitari Danniid="red"> pentru sarcina - sa dee Doamne Doamne sa fie numai bine la aceasta sarcina si sa ai un bebel sanatos si mincacios. Acum incearca sa nu te stresezi atit de tare - desi e greu incearca sa te bucuri si atit, si sa te rogi sa fie totul bine[pup]

Aliona

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...