Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Unde gasesc glucoza lichida?

Recommended Posts

Fetele din Bucuresti unde gasiti glucoza lichida? M-am uitat in Careffour, Cora, Metro si nu am vazut...poate ma uit eu aiurea. Spuneti-mi va rog in ce magazine gasiti voi...

Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic !!!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Maimutzica, si eu am cautat in multe magazine din Bucuresti si nu am gasit. Pina la urma mi-a trimis mama din Grecia, e ca un sirop transparent, gros ca mierea, ba chiar mai gros. Asta e ceea ce cauti? Pe borcan scrie corn syrup.

Sint si eu curioasa sa aflu daca gasesc si in Ro acest gen de produs.

------------------

Numai bine,

Natalia

[papica]
id="right">

Eu am vazut, ca de trebuit nu mi-a trebuit, intr-un magazin arabesc, LA FAMILI sau, habar nu am, cum se numea. Erau in sticlute hexagonale si mari cat oteturile aromate pentru salate.

Cred ca te-am lamurit![:D][alcool]

Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Balbina,id="red"> tocmai aseara am vazut in Cora corn syrup, la dulciurile pt. diabetici, pe langa fructoza, gemuri dietetice si altele de genul acesta.

Era in sticlute mici, gros, de culoare maroniu inchis. Nu stiu daca este sau nu sirop de glucoza.

Edit: Maimutzica, la standul acela avea si niste sticle cu indulcitor lichid, transparent, poate aceea e glucoza?id="purple">

Diana si superbebelusa Iulia Anastasiaid="red"> (15 iulie 2005)id="Comic Sans MS">id="green">

Povestea unei mameid="orange">[copil]Puiul meu iubit e atat de mare[copil]id="purple">

id="size1">

quote:Originally posted by Diana Mirela

Balbina,id="red"> tocmai aseara am vazut in Cora corn syrup, la dulciurile pt. diabetici, pe langa fructoza, gemuri dietetice si altele de genul acesta.Era in sticlute mici, gros, de culoare maroniu inchis. Nu stiu daca este sau nu sirop de glucoza.Edit: Maimutzica, la standul acela avea si niste sticle cu indulcitor lichid, transparent, poate aceea e glucoza?id="purple">

id="quote">id="quote">Diana Mirela, sigur nu era sirop de artar ala? Ca eu tot din Cora am luat mai demult sirop de artar, maroniu si de la standul cu produse dietetice, cum ai scris tu.Oricum, am sirop de glucoza pentru cel putin 2008, cind scrie pe borcan ca expira. [:D]Maimutzica, vroiam sa te intreb, tu pentru ce vrei sa folosesti acest sirop, chiar sint curioasa. Ca mie imi trebuie pentru fondant si am mai vazut pe net niste prajituri foarte apetisante, care aveau sirop de porumb (adica glucoza lichida) in compozitie.------------------Numai bine,Natalia
[papica]
id="right">

quote:Originally posted by Balbina

Diana Mirela, sigur nu era sirop de artar ala? Ca eu tot din Cora am luat mai demult sirop de artar, maroniu si de la standul cu produse dietetice, cum ai scris tu.

Oricum, am sirop de glucoza pentru cel putin 2008, cind scrie pe borcan ca expira. [:D]

Natalia

id="quote">id="quote">

Natalia,id="red"> ce-i drept nu am luat sticla sa vad ce scrie pe ea [:I], ca eu cautam altceva, dar asta mi-a sarit in ochi ca era aproape negru. Dar pe eticheta cu pretul de sub sticle scria corn syrup, sigur de tot.

Insa este posibil sa fi avut si sa fi ramas pretul, plus ca mai gasesti produse mutate de la locul lor, unii se uita si le pun dupa aia pe unde apuca...id="purple">

Diana si superbebelusa Iulia Anastasiaid="red"> (15 iulie 2005)id="Comic Sans MS">id="green">

Povestea unei mameid="orange">[copil]Puiul meu iubit e atat de mare[copil]id="purple">

id="size1">

Balbina, da, asta e ceea ce caut...corn syrop.

miria_cristina si Diana Mirela va multumesc.[flo] O sa caut si in Cora(acolo am drum mai repede)...daca nu gasesc dau o fuga pana la Mega Image.

Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic !!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...