Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Salvati centrul istoric al Bucurestiului

Recommended Posts

Daca santeti interesati sa contribuiti la contracararea planurilor urbanistice ale Primariei Municipiului Bucuresti si ale primarului Videanu, daca doriti sa salvam centrul istoric al Bucrestiului si sa avem un oras frumos si in care sa ne faca placere sa locuim, va rog sa cititi si sa va inscrieti in grupul :

http://groups.yahoo.com/group/Bucuresti/

Salvati centrul istoric al Bucurestiului

Salvati orasul Bucuresti, parcurile, pietele istorice, Piata Revolutiei, monumentele arhitecturale de goana dupa inavutire a celor din primarii care dau terenuri din parcuri, spatii verzi, piete, terenuri din "domeniul public".

Propunerea noastra, a grupului Bucuresti, noi vrem ca Piata Revolutiei sa fie un spatiu verde, cu banci, pomi, fantani arteziene, un spatiu pietonal care sa puna in valoare cladirile istorice, monumente arhitecturale si sa fie in acelasi timp un mic parc, un plaman verde al Bucurestiului:

http://www.romanianews.net/modules/coppermine/albums/userpics/12663/normal_Bucuresti-propunere-Pietei-Revolutiei.jpg

FRUMOS: Propunerea noastra pentru Piata Revolutiei (macheta de mai sus).

Propunerea Primariei, care sustine proiectul Huiduc de construire de blocuri in Piata Revolutiei, un proiect ilegal (nu se pot face constructii la mai putin de 100 de metri de monumentele arhitectonice), un proiect cu care suntem total impotriva:

http://www.romanianews.net/modules/coppermine/albums/userpics/12564/normal_Bucuresti-mutilarea-Pietei-Revolutiei-cu-blocuri-VID-VIDeanu.jpg

MUTILARE: Proiectul de mutilare a pietei, varianta Videanu-Hurduc (macheta oficiala).

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

O sa raspund cu un citat din romanul Alexandu Lapusneanu in care cand multimea a cerut capul lui Motoc, acesta a raspuns:

"Multi dar prosti"

iar Voda Lapusneanu a replicat:

"Prosti dar multi"

In acest scenariu, Motoc == afaceristi si politicieni.

Ce vreau sa spun este ca puterea sta in numarul celor care sustin o cauza!

Iubesc Bucurestiul de cand am inceput sa-l cunosc, nu pot spune chiar de cand m-am nascut...stiu ca are multi neprieteni, dar pentru mine este cel mai frumos oras, cu monumente unice, cu strazi cu parfum de epoca, mereu gasesc ceva interesant, ceva ce ma face sa-l indragesc si mai mult. Am citit multe carti despre Istoria Bucurestilor si acum fiecare strada pe care ma plimb si care a ramas din fericire neschimbata imi incarca sufletul de nostalgii...

Are o istorie fabuloasa si nu merita sa fie din nou mutilat, dupa ce Ceausescu a distrus mare parte din ce era cu adevarat frumos...

E absolut ridicol ce se intampla in Bucuresti. Se pare ca valoarea banului ii prosteste pe multi, iar oamenii corupti isi bat joc de valorile ramase tarii.

Cu tristete ma uit la constructia care continua langa catedrala Sf Iosif. Cu toate ca Vaticanul a intervenit, putin le-a pasat. Si ce daca distrug o catedrala, in care si Eminescu a medidat. . . doar isi umple altii buzunarele.

Trist.

Si eu sant de parere ca oamenii trebuie sa zica ceva, si sa protesteze la aceste noi constructii, care vor sterge tot farmecul Bucurestilor.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...