Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Gigi Becali la "Nasul"

Recommended Posts

Ati vazut aseara emisiunea Nasul?A fost invitat Gigi Becali.Am ramas un pic uimita ca nu am stat niciodata sa-l aud pe omul asta cum vorbeste.Parca arunca vorbele "din topor"(nu era deloc cizelat),si unde mai zicea ca se crede mai tare decat Basescu,poate ca e full de bani dar nu ca si functie(asta a recunoscut si el).Poate ii merge mintea dar comportamentul lui...nu stiu ce sa zic.

Voi ce credeti??

Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)

A ajunge la admiratia oamenilor e foarte mult, dar mai mult inca este a ajunge la iubirea tuturor

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Becali are putere prin bani. Si atat. Nu il plak in mod deosebit, insa ceea ce apreciez la el este faptul ca face donatii si ajuta oamenii amarati.

In nici un caz nu imi place sa il vad in politica, nu este omul potrivit pt a ne reprezenta tara. La Steaua ii sta bine. Ar fi bine sa se limiteze la atat si sa nu aiba pretentii de politician.

La televizor mai e cum mai e, dar sa fi auzit ce zicea cand intra prin cazinouri, cum facea cand se enerva ca pierde..........[bang][bang][bang][bang][bang][bang][bang]

Anka [mamica] si Ubitu [copil](26.06.2004)

quote:Initial creeata de lunna27

Ati vazut aseara emisiunea Nasul?A fost invitat Gigi Becali.Am ramas un pic uimita ca nu am stat niciodata sa-l aud pe omul asta cum vorbeste.

id="quote">id="quote">Ai trait cumva pe alta planeta pana acum? Ca nu e zi sa nu apara la tv.

Amarantina se vede ca ai citit aiurea ce am scris eu mai sus,bineinteles ca l-am vazut pe la Tv ,si chiar mai mult,am auzind vorbindu-se despre el,dar ma repet,nu am stat niciodata sa-l ascult intr-o emisiune.Deh,poate tu ai mai mult timp de urmarit emisiuni la TV,eu cu 2 copii nu prea imi permit decat seara tarziu,asta e.

Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)

A ajunge la admiratia oamenilor e foarte mult, dar mai mult inca este a ajunge la iubirea tuturor

quote:Initial creeata de lunna27

Voi ce credeti??

id="quote">id="quote">

Ce cred eu: din nu stiu ce motiv, romanii incurajeaza ascensiunea cateunui personaj de acest gen. Vadim s-a fasait, a aparut Becali. Acesta este destinul lui, sa-si etaleze paranoia in vazul lumii. Acesta este destinul nostru, sa trebuiasca sa-l suportam, cu paranoia lui cu tot.

poze multe cu noi

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Asa cum e de "necizelat" dar face donatii , ajuta oamenii , asa cum nici unul din cei care sunt "scoliti " nu o face.La fiecare om gasesti puncte pozitive si negative.

Decat un om care vorbeste elevat dar nu ajuta pe nimeni , si unul care arunca vorbele " din topor" dar ajuta de fiecare data cand e nevoie, eu il prefer pe cel de-al doilea. ( nu trebuie sa fie neaparat Gigi B.)

Numai bine.

Noi 2 singurei

quote:Originally posted by irlandeza

Asa cum e de "necizelat" dar face donatii , ajuta oamenii , asa cum nici unul din cei care sunt "scoliti " nu o face.La fiecare om gasesti puncte pozitive si negative. Decat un om care vorbeste elevat dar nu ajuta pe nimeni , si unul care arunca vorbele " din topor" dar ajuta de fiecare data cand e nevoie, eu il prefer pe cel de-al doilea. ( nu trebuie sa fie neaparat Gigi B.)Numai bine.Noi 2 singurei

id="quote">id="quote">Irlandeza, nu oricine poate fi cumparat cu bani.Daca privesti dincolo de banii lui Becali, ce vezi? Pe viitorul presedinte al Romaniei? [:D] Pe viitorul prim ministru? [:D] Hai sa fim seriosi.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...