Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

pot sa fac cumva sa nu-mi vina ciclul o luna?

Recommended Posts

Buna la toata lumea!

Acum putin timp mi-am programat concediul la mare intr-o anumita perioada din august. Recent mi-am facut un calcul si mi-am dat seama ca exact in acea perioada imi va veni ciclul. Mentionez ca iau de aproximativ 2 ani Novynette (anticonceptionale) si am inteles ca ar exista posibilitatea sa iau doua folii de pastile fara sa fac intreruperea normala de o saptamana intre ele.

Intrebarea mea este: cat de ok e tehnica asta? Implica ceva complicatii? Poate fi periculos pentru organism?

Multumesc frumos

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Asa stiu si eu ca daca nu vrei sa-ti vina iei in continuare pastile , adica incepi folia urmatoare fara sa faci pauza. Dar cel mai bine vorbeste cu medicul tau ginecolog, el e cel mai in masura sa te sfatuiasca ce si cum sa faci.

Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)

la fel am procedat si eu!! am luat fara pauza de 7 zile, doar ca eu am intrerupt a doua folie la jumatate, pt ca nu vroiam sa ioau AC (ci le-am luat doar 2 luni special sa il aman pt nunta si luna de miere!!!).

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Poti lua linistita doua folii la rand. M-a interesat si pe mine problema asta si am aflat ca de fapt nu exista nici un motiv pt care ar fii obligatoriu sa sangerezi in fiecare luna. De cand iei ac oricum ciclu nu mai este cel natural. Din cate am citit, in state se comercializeaza folii de 90 de pastilute care se iau la rand si femeile au sangerari sezoniere! Nu exista riscuri specifice pt ca nu faci pauza.

Cand ai implant se poate sa nu mai ai sangerari timp de trei ani!!!

Experienta propie: am anceput pilulele la 17 ani si de nenumarate ori am luat doua la rand (vacante) cu biencuvantarea ginecoloagei care mi le prescria. Acum am 33 de ani si trei copii perfecti[:D].

didita

va multumesc mult la toate :)

aveam o idee ca se poate, dar nu eram sigura.. si vroiam sa aflu mai multe pareri, si mai ales ce experiente ati avut voi legat de treaba asta.. oricum o sa-l intreb si pe doctorul meu, just to be sure, dar femeile intre ele parca inteleg mai bine problema :)

in alta ordine de idei.. e sau nu recomdata sa iei pe termen lung anticonceptionale? si ce inseamna termen lung in conditiile astea? eu iau deja de aproape 2 ani si deja am inceput sa aud comentarii ca iau de prea mult timp.

Eu folosesc anticonceptionale de mai mult timp(Mercilon). Am avut perioade cand eram nevoita sa imi intrerup ciclul(examene, nunta mea [:D], etc) si am inceput inca o folie cu pastile fara sa intrerup vreo zi. A functionat dar am inteles ca nu este indicata intreruperea mai ales sa devina obosnuita. Poate duce la dereglarea ciclului(am simtit pe pielea mea). Darry

dar in cazul in care nu iau AC pot sa aman in vreun fel menstruatia??? exista vreo posibilitate??

luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"

LAO TZE

FOTOGRAFII CU FETITELE si DESENELE ADRIANEI

Va rog sa-mi spuneti daca intrerup anticonceptionalele (Rigevidon) pe data de 20 iulie si incep sa iau pe 15 august Jeanine fara sa-mi fi venit inca ciclul, dar in perioada asta n-o sa intretin relatii sexuale, deci nu e posibil sa fiu insarcinata, e ok? A mai luat cineva asa? Sau trebuie neaparat sa le incep in prima sau a 5 zi de ciclu? Va multumesc mult!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...