iulia1977 Publicat Iunie 16, 2006 Raport Distribuie Publicat Iunie 16, 2006 de vreun an mi-au aparut o multime de vase de sange sparte in piele. arata ca niste alunite rosii, unele mici punctiforme, altele un pic mai mari. am citit ca se numesc angioame.am inteles ca pot fi ereditare. mama mea are dar mai putine decat mine si are 54 ani. ce alt motiv ar mai putea determina cauza aparitiei lor? s-a mai confruntat cineva cu asa ceva? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia1977 Postat Iunie 16, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 16, 2006 sorry, am vrut sa spun : ce alt motiv ar putea determina aparitia lor? am un bb care ma bruiaza[alcool] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apsara Postat Iunie 17, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 17, 2006 Chiar joi am fost la dermatolog sa intreb ce-i cu "alunitele" astea. Mi-a spus ca-s ereditare si sa nu-mi fac nici o grija. apsara Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitumac Postat Iunie 18, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 18, 2006 Esti sigura ca sunt angioame? Dupa descriere nu par....Eu sunt posesoarea unui angiom din nastere.... si nu e cum le descrii tu...cel mai bine consulta un medic dermatolog...daca sunt inofensive...sa nu le tratezi...ca eu am incercat cu laser....si m-am ars rau de tot... http://pg.photos.yahoo.com/ph/mitumac/album?.dir=/8872 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia1977 Postat Iulie 2, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Iulie 2, 2006 fetelor, mie continua sa-mi apara. medicul a zis c-ar putea sa fie de la ficat. mi-am facut analizele si e totul ok. nu prea stiu ce sa cred, daca explozia asta de puncte rosii continua in ceva timp o sa arat.[xx(] si pana la urma nu e neaparat cea mai importanta problema estetica....daca am vreo boala ciudata. va rog ajutati-ma! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniella4 Postat Iulie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 2, 2006 Fereste-te de baile fierbinti si de expunerea la soare, in special in orele amiezii. Daniella, id="teal"> mama lu' Alexis Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PrincessL Postat Iulie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 7, 2006 pai mai incearca la alti medici eventual. eu stiu ca angioamele apar la nastere. nu am auzit pana acum sa apara la varste inaintate. am vazut oameni cu angioame mari si urate, am vazut si copii nascuti cu angioame mai micute care au disparut dupa un timp. eu m-am nascut prematur, la 8 luni, cu un angiom pa mana in zona pulsului. am fost operata pe la 4 luni pt ca altfel ziceau doctorii ca se poate extinde. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.