Teodora D. Publicat Iunie 18, 2006 Raport Distribuie Publicat Iunie 18, 2006 nu se vrea un topic neaparat cu retete, ci o lista cu idei din care sa ma inspir la nevoie, adica aproape zilnic :), insotite eventual de cateva vorbe; desigur, se pot cere amanunte despre o reteta care atrage atentia. cu alte cuvinte-ce gatiti cand va grabiti? in afara de cartofi prajiti cu ochiuri...(de altfel curatul cartofilor si gatitul lor sunt niste operatiuni care consuma mai mult timp decat un cus-cus de ex.) incep eu cu cateva chestii care-mi vin acum in minte: -dovlecel sau conopida pane (dar nu il satura pe sotul meu pe termen lung) -ghiveci de legume, cu sau fara oua -oua cu multa, multa ceapa, singura reteta "executata" de sotul meu pt. ca ii place f. mult (e de fapt ceapa cu oua) -file de peste cu cartofi si ceapa la cuptor -spaghete cu diverse chestii, dar m-am plictisit de sosul de tomate si de cel cu smantana pe care le tot fac -iahnie de fasole din conserva (am incercat doar "mandy") cu cabanos/peste/snitele -orez cu legume mai rar, ca sotul nu e amator Fetelor, va rog sa adaugati sugestii la listuta! [yami] id="teal">id="Comic Sans MS"> Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus. Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.id="size1">id="teal"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mazzel Postat Iunie 18, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 18, 2006 teo, ma distrezi, eu aproape orice gatesc ma costa jumatate de ora, poate mai mult daca sta in cuptor, dar atunci nu suflu eu sa se faca, deci nu se pune , ma refer la preparea propriu zisa. acu merg sa ma apuc de pui si de un puree si o salata, eu idei pot sa-ti dau multe, dar eu ma si organizez cand e vb de gatit, am aproape tot timpul legume direct tocate/sortate in congelator, deci eu lucrez f organizat , nu ma lungesc mult. cand fac clatite ma intind cat o zi de post,..., dar na...merita, e printre singurele "dulci"(cand sunt cu gem) care le mananc si eu Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Teodora D. Postat Iunie 18, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 18, 2006 Mazzel/Slakje :), eu nu am mai scris ca pt. mofturosul de 2 ani inca fac meniu separat, plus ca gatitul nu e deloc pasiunea mea, asa incat nu am deloc chef sa fac mancare pt. noi, adultii, dar deh, e un rau necesar. Si m-am plictisit de toate retetele mele[}:)].Si sotul e mofturos si el, desi nu recunoaste, daca ii dau ceva gen mamaliga cu branza sau taietei cu varza stramba din nas.[:(!] Da, cateodata am pofta de facut clatite sau tort, sau mai stiu eu ce dulciuri, dar maximum o data pe saptamana ma apuca acest chef si ma lasa repede.[:o)]id="teal">id="Comic Sans MS"> Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus. Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.id="size1">id="teal"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mazzel Postat Iunie 18, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 18, 2006 teodora mie imi place (nu totdeauna e drept) sa gatesc, dar imi place si sa mananc sa stii , nu ma consider gospodina care altceva nu poate decat sa-si servesca barbatul, o iau asa ca pe o mica pasiune, hobby, ma bucur ca sotul meu se bucura cand ii fac ceva bun, sau altii. imediat sunt gata cu mancarea mea de jumatate de ora, o sa-ti pun si poza mai tarziu daca vrei. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Teodora D. Postat Iunie 18, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 18, 2006 vreau poza, mazzel, ca imi place cum aranjezi mancarea in farfurie! si stiu ca gatitul e un hobby pt. tine si te invidiez.[;)]id="teal">id="Comic Sans MS"> Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus. Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.id="size1">id="teal"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mazzel Postat Iunie 18, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 18, 2006 teo uite: salata timp de pregatire 5 minute http://community.webshots.com/photo/235610659/2448251690063075827hrTktl si masa(deja am mancat) nu e cine stie ce, nu este aranjat, ca acasa cum mancam cu totii : pulpe la tigaie: max 20 minute puree cateva minute, max 10 http://community.webshots.com/photo/235610659/2311610640063075827YjZuHn# mai tarziu(asta pe la ora 9) ca acum e foarte cald voi face cateva clatite, nu multe , maxim 13, 14. mai tarziu o sa-ti scriu cum ma organizez eu sa pot gati zilnic si foarte repede si variat. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mazzel Postat Iunie 18, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 18, 2006 uite am facut si cateva clatite, poza e destul de nasoala [:D]http://community.webshots.com/photo/235610659/2359143190063075827HkIyLT Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elenalove27 Postat Iunie 18, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 18, 2006 mazzel , nu m-am putut absitne sa iti spun ca am salivat toata uitandu-ma la albumul tau[pofta][pofta][pofta][pofta][pofta][pofta][pofta] Elena[gravi]15+ POZE Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iren Postat Iunie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 19, 2006 Citeva idei: - Salata cu de toate: roshii, ardei, brinza feta, ou fiert taiat marunt, ceapa- verde, daca se poate, ridiki, etc... - Paste- da asta numa mie sau pentru plozi, ca barbatului nu-i plac- cu sos de roshii, brinza shi ou, sau doar brinza, ton, etc - Salata de ton din conserva cu boabe de porumb, ceva legume, patrunjel mult- mie-mi place- sare shi mult piper :D La gatit nu stau mult, imi place sa maninc, da nu-mi place sa stau in bucatarie Am uitat de ultima gaselnitza: foaie de aluat gata preparat shi intins pe hirtie deja umplut cu brinza shi shunca- sau doar brinza, somon, etc, e gata in 10 minute shi e super! Io shi plozii turbulentziid="Comic Sans MS">id="blue"> In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.id="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.