Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Despre educatia copiilor-ce ne enerveaza

Recommended Posts

Am vazut femei care traverseaza soseaua in graba prin locuri nepermise impingand caruciorul sau mai rau,cu copiii tarandu-i de mana...iar trecerea de pieton nu era nici la 10 metri distanta...

Ma enerveaza mamicile care isi lasa carucioarele cu [copil]in fata magazinului iar ele isi fac linistite cumparaturile..

Mor cand ii zic baiatului meu "nu ai voie"..,iar bunica/soacra imi calca peste cuvant (exemplu:da-i si lui o gura de bere ca poate i-e pofta..[alcool])sau ii ia apararea in prezenta lui cand il cert...

Si ma mai dispera soacra-mea care in lipsa mea i-a dat baiatului la botez,la numai doua luni, sa manance sarmale si acuma se mai si lauda[bang],si isi inchipuie ca o sa poata face asta si cu fetita ,dar n-o sa apuce ca stau cu ochii pe ea ca pe butelie[}:)]

Da ,si ma mai enerveaza sfaturile legate de cresterea copiilor -cele necerute,si care vin de la persoane care nu au ingrijit un copil nici macar o zi.

Si ce bine cand te descarci!!!

[balcon]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 111
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Initial creeata de Mirrella

Ma enerveaza mamicile care isi lasa carucioarele cu [copil]in fata magazinului iar ele isi fac linistite cumparaturile..Si ma mai dispera soacra-mea care in lipsa mea i-a dat baiatului la botez,la numai doua luni, sa manance sarmale si acuma se mai si lauda[bang],si isi inchipuie ca o sa poata face asta si cu fetita ,dar n-o sa apuce ca stau cu ochii pe ea ca pe butelie[}:)][balcon]

id="quote">id="quote">Sunt socata![:0][cit]Lumyid="red">- mamica lui [bibe]David Andréi[bonjovi] id="blue">id="Book Antiqua">(11 Martie 2004)
Poti da fara iubire, dar nu poti iubi fara daruire.
id="right">

eu acum vin de afara, sun 30 de grade si am vazut o multime de bebelusi la plimbare,in carucior sau de manuta. consider ca pranzul e cea mai nefericita perioada sa expui copilul la radiatia solara.[}:)]

oricum, acestui subiect ii prevad viata lunga la ZZ.

si un prim comentariu legat de "mamele care lasa carucioarele in fata magazinului"- probabil Mirrella tu ai ajutor cand vrei sa iesi la cumparaturi, cine e singura cu copilul se descurca cum poate. eu am lasat caruciorul fie in fata magazinului, fie inauntru, fie am renuntat sa intru daca erau de urcat scari, dar nu am scapat niciodata copilul din ochi si nu am vazut nici alte mamici care sa o fi facut;s-or fi adunat toate la Brasov![hippi]id="teal">id="Comic Sans MS">

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.

Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

id="size1">id="teal">

quote:Originally posted by Teodora D.

si un prim comentariu legat de "mamele care lasa carucioarele in fata magazinului"- probabil Mirrella tu ai ajutor cand vrei sa iesi la cumparaturi, cine e singura cu copilul se descurca cum poate. eu am lasat caruciorul fie in fata magazinului, fie inauntru, fie am renuntat sa intru daca erau de urcat scari, dar nu am scapat niciodata copilul din ochi si nu am vazut nici alte mamici care sa o fi facut;s-or fi adunat toate la Brasov![hippi][/teal][/font=Comic Sans MS]

id="quote">id="quote">

Eu da, am vazut.Chiar daca erau magazine micute,de cartier,eu nu inteleg pe cine ar deranja un carucior in magazin.Eu n-as putea sa-mi las copilul nesupravegheat...Chiar astazi am vazut asa ceva,era un bebe de vreo 7-8 luni,in fundulet in carucior,si intindea manuta spre un caine la fel de curios ca si el,si la fel,lasat in fata magazinului...[alcool]

Si eu merg cu fetita la cumparaturi,dar nu cand am de umplut frigiderul,ci doar o paine si ce mai lipseste pentru ziua respectiva...restul le las in seama sotului,asa ca nu mi-e greu deloc sa o tin langa mine.

Aici daca lashi copilul in fatza magazinului sau nepazit, rishti sa nu-l mai gasesti.

Isabella la un anishorid="red"> [;)]id="size1">

Danielaid="orange"> si principesa Iid="red">Sid="blue">Aid="purple">Bid="maroon">Eid="purple">Lid="green">Lid="blue">Aid="red"> [copil] (5 iunie 2005)id="size1">
id="right">
id="left">id="size3">

Poze cu ingerasul lui mamiid="limegreen">id="size1">, [copil]Isabella de la 6 la 10 luniid="green">[copil]id="size1">

Povestea nasterii principesei noastreid="blue">id="size1">

eu nu am lasat copilul in carucior nici in fata unui magazin de 2x2 metri.am prefarat sa nu mai cumpar daca era atat de aglomerat ca sa intru cu caruciorul.

bine, eu sunt o mamaica usor paranoica![il]

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

De departe cea mai enervanta faza la care am asistat, a fost legata incapatanarea unei prietene care, la 28 de grade in camera, isi tinea copilul cu caciulita, sa nu cumva sa se imbolnaveasca [alcool]. Ii scotea caciulita din cand in cand ca sa usuce parul ud fleasca al copilului, dupa care i-o punea la loc [xx(].

Si eu lasam carutul in fata vreunui magazin, dar il pazea catelusa noastra, care ramanea legata de carut. Asa latra la toata lumea care se apropia si asa se agita, ca intotdeauna gaseam carutul cativa metri mai incolo fata de locul unde il lasasem [hippi].

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitzã" :)) - din jurnalul unei mãmici de bãietzel.

quote:Originally posted by Mirrella

[Eu da, am vazut.Chiar daca erau magazine micute,de cartier,eu nu inteleg pe cine ar deranja un carucior in magazin.Eu n-as putea sa-mi las copilul nesupravegheat...Chiar astazi am vazut asa ceva,era un bebe de vreo 7-8 luni,in fundulet in carucior,si intindea manuta spre un caine la fel de curios ca si el,si la fel,lasat in fata magazinului...[alcool]

Si eu merg cu fetita la cumparaturi,dar nu cand am de umplut frigiderul,ci doar o paine si ce mai lipseste pentru ziua respectiva...restul le las in seama sotuluiid="red">,asa ca nu mi-e greu deloc sa o tin langa mine.

id="quote">id="quote">id="size1">

Si cine nu are sot (delegatie, divort, ....etc, etc) ce face??

Nici mie macar nu mi-a trecut prin cap vreodata sa-mi las copiii nesupravegheati cand erau bebici .

Did="teal">.id="limegreen">Kid="teal">.id="limegreen">

quote:Originally posted by Elise

eu am vazut tatici care si-au uitat copilul in parc, in carucior... [V]Si-au dat seama, dupa citiva metri, ca le lipseste ceva, dar... TOTUSI....Elise

id="quote">id="quote">What????????Eu am vazut femei care nu stiau sa isi tina copiii in brate. Ii tineau fara sa le sustina capul, care atarna.....Crinuta si [bonjovi] Rayan

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...