Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cate minute la solar?

Recommended Posts

As vrea sa nu ma duc la mare chiar branza branza si m-as programa la solar, la sala. De cate minute as avea nevoie ptr o piele mai de doamne ajuta, adica sa nu isi puna lumea okelarii cand ma dezbrac pe plaja [:D] de la albul meu. Am un pigment bun, ma bronzez repede la mare.

[pup]

aime si [copil] Vladimir id="size1">id="blue">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Ei bine, eu ti-as zice sa nu faci ca mine! Anul trecut am intrat intr-un solar ca sa nu ma duk la mare alba si ma gandeam eu ca avand pielea f buna, nu e nici o tragedie daca stau din prima 10 min! Rau am facut! M-am ales cu o arsura pe spinare iar acum se vede f nasol pielea. [bang]

Si m-am sucit! NU solar. Prefer sa ma duk branza decat sa mai patesc la fel! Oricum silueta mea e departe de a fi perfecta, ce mai conteaza ca sunt nebronzata?

Ti-as sugera 5 minute maxim pt prima expunere. [pup]

Anka [mamica] si Ubitu [copil](26.06.2004)

Ca sa nu te arzi atunci cand mergi la solar, trebuie sa folosesti inainte crema pentru protectie solara.

Si eu merg acum la solar aici, dar inainte cu 30 minute, ma dau cu Nivea cu caroten dupa care intru in solar.

Am mai folosit solarul, de fapt in fiecare an fac cel mult 5 sedinte inainte de vacanta, si nu m-am inrosit, in nici un caz ars, niciodata.

Oricum, indicat este, daca te duci prima oara, mai intai sa faci un test de 2 minute, sa vezi cum se comporta pielea si in functie de rezultate vei hotari cat te vei expune. Cert este ca expunerea se face pe urma putin cate putin, ajungand astfel la 20 minute, in nici un caz dintr-o data!

Nana Motocid="Comic Sans MS">

Pana la nunta...id="Comic Sans MS"> [testoasa]

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."id="blue">id="Comic Sans MS">

fiecare solar este altfel!!!!!

eu am fost pana acuma la 2 solare complet diferite, la primul prima sedinta era de 6 minute iar la celalalt de 4 minute!! difera de la solar al solar!! oricum e bine sa incepi cu mai putin si sa tot urci numarul minutelor!!!

vezi ca s-a mai discutat nu de mult aici pe forum despre asta, si au fost mai multw pareri!!!

dc vrei pentru la mare sa nu mergi cu mult timp inainte ca se duce repede dc nu il intretii!!! la mine nici nu se mai vede solarul.......noroc cu autobronzantele [:D]

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

aha, merci fetele...

stiam ca trebuie gradual, de fapt mi-a si zis tipa de la sala ... da eram curioasa in total cate minute...ca ea mi-a zs ceva de 80 min...si mi s-a parut mult...adica incep cu sedinte de 2-4 minute si termin cu sedinte de 10 minute.

da nu-i prea mult 80 min?

Si multam si ptr sfatul sa le fac mai aproape de termenul placarii la mare...asa e [:D]

aime si [copil] Vladimir id="size1">id="blue">

in mod normal as raspunde zero minute, zero secunde...

da nu e un mod normal pentru ca nu-i pelea mea la mijloc, aja ca, esti libera sa faci cum crezi! Solarele difera pt ca puterea lor e diferita (normal, cu cat mai noi, cu atat mai puternice).

[pis] [gravi], mami de [copil] ( 13oct04 )

id="green">

id="right">

Si eu tot 0 as spune pt k eu "m-am ars" cu solarul.Am fost in 2 locuri si respectiva m-a pus sa stau 9 minute am iesit d acolo neagra dar seara a inceput sa ma usture pielea,eram rosie,mameloanele maro inchis...uff groaznic..asa ca prefer sa stau la soare pana ma bronzez.eu una iti recomand sa mai iesi in week-end-uri,pe unde poti la plaja, cand ai timp si foloseste o lotiune nuantatoare si o sa vezi k o sa prinzi un bronz superb inainte de concediu.

Roxana

0 minute...mai bine du-te si stai 10 ore la soare, da-te cu ulei bine peste tot si sa vezi ce rezultate frumoase ai.[alcool]

Solarul cauzeaza cancer de piele...5 minute in solar echivaleaza 5 ore afara in soare puternic.

Dar daca totusi pielea bronzata arata mai bine.....

Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)

I used to be indecisive, but now I'm not sure.id="red">

Prima data in viatza mea cand am fost la solar a fost in februarie anul asta!Shi am stat 14 min la un solar mediu, asha mi-a recomandat tipa de acolo.A doua oara am stat 16 min, la un solar mai inalt!Dupa aceste 2 shedintze a ieshit un superb bronz!Nu am avut probleme deloc, pigmentul pielii mele e oricum ceva mai inchis!

Zilel astea vreau sa merg din nou sa-mi uniformizez bronzul facut la iarba verde shi va merge shi cumnata mea cu mine!Tare sunt curioasa sa vad cat ii spun fetele de acolo sa stea la solar, e e alba ca branza, vrea sa se pregateasca pt mare ! id="green">

ppv shi Sara Ioana(7 octombrie 2004)

pozele noastre:http://photos.yahoo.com/greierash78

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...