AB Publicat Iunie 19, 2006 Raport Distribuie Publicat Iunie 19, 2006 Cand devin oamenii prea batrani pentru a ne merita respectul? Suna aiurea intrebarea, nu-i asa? Si totusi... de atatea ori citesc postari cu "babele", "mosii" care ne deranjeaza, ne enerveaza! Cand vom deveni noi prea batrani sa fim cool, cand vom fi intai "babacii" si apoi detestatii batrani ? As vrea sa inteleg de ce lipsa de respect la adresa varstei a treia? De ce? Sunt perimati? Sa-i facem sapun, atunci![xx(] ei bi, the Extra-Bramburici, si ceata de pitigoi (22.07.2003),(19.06.2005) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anda141 Postat Iunie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 19, 2006 Nu stiu de unde concluzia ca nu sunt respectati batranii. Eu zic ca merita respect atata timp cat impun respect. NU pot respecta un om doar pentru simplul facpt ca e batran. Intai de toate trebuie sa fie om, ca e tanar sau batran, nu conteaza, am acelasi respect si pentru unul si pentru altul. De ce ne enerveaza unii cateodata ?? Pentru ca nu isi vad de treaba. Batranii au tendinta sa exagereze, sa cicaleasca si mai mult decat atat sa iasa la coltul strazii si sa ne barfeasca pe noi , de cele mai multe ori lucruri neadevarate. Ei bine, asta ma enerveaza si nu pot sa ii arata acelsi respect . Am cunoscut insa batrani care intr-adevar , merita tot respectul din lume, care stiu s ate asculte si sa iti dea cel mai bun sfat in orice domeniu, care nu si-au trait viata degeaba. Si vreau sa subliniez: nu trebuie sa fii prea batran ca sa meriti respect, trebuie sa fii batran intelept si la locul tau. Asta e parerea mea. Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar Monicaid="Comic Sans MS">id="red"> si [copil] ALBERT EDUARDid="Comic Sans MS">id="blue"> (19 ianuarie 2004 ) [foto] Album Albert Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anca tanasica Postat Iunie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 19, 2006 depinde de batrani mah...adeca pot avea 70 de ani si sa fie cool...adecatalea sa nu fi devenit d.aia care n.au alta treaba decat sa te bata la cap...imi aduc aminte ca anul trecut in vara cand ieseam cu pitix la plimbare cu carutul mai voiam si io sa.mi hodinesc oasele...da' n.aveam unde...ca toate parcurile din centrul pl.erau pline de mosi si babatii care n.aveau alta treaba decat sa comenteze...ca aia are fusta prea scurta...alalalt umbla.n pantaloni scurti...etc...bre stateau ca la expozitie si comentau...pe aia n.am de ce sa.i respect... ...apoi bunica mea...care a murit anul trecut...Dumnezeu sa.i odihneasca sufletul frumos in pace!...era cool...nu ma batea la cap deloc...dc voiam io sa.i cer sfatul era ok...ma asculta si ma invata...dc nu...nu.si toca gura cu mine degeaba...avea si alte trebi de facut...nu statea la poarta la tara la barfa...n.o interesa viata altuia deloc...pur si simplu isi vedea de viata ei...dar avea mereu cuvinte bune pentru noi...dar nu ne toca la creieri niciodata...stia ca avem nevoie de intelepciunea si experienta ei de viata...da' nu ne baga pe gat chestii...raspundea cand o intrebam...de fapt acu ma gandesc ca asta tine de bunul.simt de fapt...ca.s si unii tinerei care enerveaza... ...concluzie...se prea poate ca o data cu varsta sa devina unii mai pisalogi...dar de fapt cred ca in majoritatea timpului aia au fost si la tinerete d.aia care se baga.n ciorba omului neinvitat... Anca si Alexandra (10 nov.2003) poze: http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana FOARTE IMPORTANT: http://www.maap.ro/images/afis_gv.jpg Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cait Postat Iunie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 19, 2006 Eu sunt de parere ca atata timp cat respecti pe altul esti respectat.. Cait Home is where heart is...my heart is far away from here.. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iren Postat Iunie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 19, 2006 Sint multzi batrini dragutzi, dar au diferite manii, ca noi totzi, iar la ei sint oricum accentuate de virsta, boala, lipsa banilor, singuratate, etc...un batrin rautacios nu e un batrin fericit, asha ca nu mai dau shi io in el dindu-i replicile pe care le-ar merita unele comentarii urite, doar imi shoptesc incet: of, sper sa nu ajung shi io la fel... Io shi plozii turbulentziid="Comic Sans MS">id="blue"> In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.id="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Guestus Postat Iunie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 19, 2006 "erau pline de mosi si babatii care n.aveau alta treaba decat sa comenteze...ca aia are fusta prea scurta" probabil ca avea fusta prea scurta pentru 2 picioare cracanate...daca esti mos nu ai voie sa comentezi sau cum? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Field_mouse Postat Iunie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 19, 2006 Pai, depinde de persoana, nu de varsta, parerea mea. Unii au de ce sa fie respectati, altii, ma rog. (Personal, sunt politicoasa si binevoitoare cu toti) Pe mine ma enervau batranii, cand eram studenta si trebuia la ora 7 dimineata sa plec la facultate cu autobuzu', care era arhiplin din cauza batranilor (cred ca erau 50%, dupa vorbele lor reiesea ca se duc ba la piata, ba in vizita, etc.) si nu intelegeam de ce nu pot si ei sa stea acasa inca o ora-doua, sa se duca toata lumea la scoala/serviciu Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ina78 Postat Iunie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 19, 2006 Nu stiu de unde ai tras concluzia asta, dar majoritatea avem bunici sau parinti... mai virsnici pe care chiar sa-i iubim si sa-i respectam in ciuda virstei. Cred ca de criticat sau de judecat mai judecam vecinele trecute din prima tinerete care-si petrec timpul judecind si comentind pe banca viata altora, sau poate vre-un mosneag sau babuta care in loc sa mearga intr-un parc sau pe-o banca se avinta in traficul aglomerat la ore de virf, sau cine stie ce alte cauze ... dar nu cred ca e vorba de lipsa de respect, ci de criticat ... "O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elise Postat Iunie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 19, 2006 Pai mie termenul "mosh" sau "baba" nu mi se pare jignitor.... nu-l percep ca pe o jignire. De multe ori ii spun lui barbatu-meu, cu sperantza, "cind o sa fiu eu baba o sa ne plimbam de mana prin parc..."[il] Altfel, cred ca eu, la 30 de ani ani, nu mai sint demult cool pt. sora-mea, care are 18. Sint "femeie maritata", vreau copii, si asta e cel mai putin cool lucru cu putintza! Elise Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anca tanasica Postat Iunie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 19, 2006 quote:Originally posted by Guestus"erau pline de mosi si babatii care n.aveau alta treaba decat sa comenteze...ca aia are fusta prea scurta" probabil ca avea fusta prea scurta pentru 2 picioare cracanate...daca esti mos nu ai voie sa comentezi sau cum? id="quote">id="quote">nu...io.s de parere ca mos sau tanar tre sa ai bunul simt sa nu comentezi...sa te bagi neinvitat in viata altuia...ca mai erau si mosi care jucau sah...sau babe care tricotau...ca d.aia iesisera...sa ia aer si sa se relaxeze...nu sa comenteze......faza ieri...noi in we mergem la o terasa cu loc de joaca pt.copii cu pitixul...era la o masa o baba cu fata ei si ginerele...nepotelele se jucau la groapa de nisip...baba aia povestea in gura mare, de auzea toata terasa...emisiuni de la tv cu monica gabor si columbeanu...acu' sincer noi iesiseram sa ne relaxam...sa bem o bere si sa papam o pizza...chiar nu ma uit la emisiuni tampite si nu vreau sa.mi povesteasca nimeni astfel de emisiuni...da' ea vorbea super tare...si ce comentarii baga din top...fiica.sa si giner.su erau distrusi...si super jenati...pana la urma fiica.sa a venit la noi la masa sa vb cu mine de cresterea copiilor[:D] si barbatu.su s.a volatilizat si el la alta masa sa vb despre campionatul mondial de fotbal[:D]...saracii...mi.era mila de baba ca ramasese singura la masa...dar macar tacea...Anca si Alexandra (10 nov.2003)poze:http://community.webshots.com/user/alexandra_ioanaFOARTE IMPORTANT:http://www.maap.ro/images/afis_gv.jpg Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.