nuschu Publicat Iunie 19, 2006 Raport Distribuie Publicat Iunie 19, 2006 Fete cucuiete si baieti, Stiti cumva vreun medic endocrinolog bun ? Si unde ar fi el de gasit ? Am o prietena care, biata, retine multa apa, i s-au umflat incheieturile si dupa capul meu are nevoie de un endocrinolog. Tx a lot [flo] Pisica Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axia Postat Iunie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 19, 2006 Chestiile astea pot avea foarte multe cauze, nu neaparat endocrine. Dar daca mai sunt si alte semne de ingrijorare... Eu ti-o recomand pe Dr. Simona Fica - Spitalul Elias sau clinica AMA Medical Center (au site pe internet) Andreea, mama lu' Tiberiuid="blue">id="Comic Sans MS">id="size3"> [avion] Micul Print Uita-ti intotdeauna dusmanii - Nimic nu-i enerveaza mai mult.id="Comic Sans MS">id="size3">id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M&M Postat Iunie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 19, 2006 O bila alba si de la mine pt. doamna doctor Fica!!! Prietena ta mananca sarat??? Sarea retine apa. Si-a facut un test de sarcina prietena ta.... poze rochita civila eu diverse Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delsim Postat Iunie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 19, 2006 Nu, nu are nevoie de endocrinolog.Daca i s-au umflat articulatiile trebuie sa o vada un medic de medicina interna sau un reumatolog. Nu e de la apa. Delia "Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuschu Postat Iunie 20, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 20, 2006 Nu mananca sarat si nici cu sarcina nu are de-a face, ca e asa cel putin din luna martie/aprilie. Banuiala ei ar fi ca e de la anticonceptionale. Va multumesc tuturor pentru raspunsuri, sunteti niste scumpe, ca de ob' [flo] PS Nu reusesc insa deloc sa gasesc site-ul AMA Medical Center , pe google sunt numai referinte din diverse publicatii. Poate ma ajutati si de data asta. Pisica Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.