Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (46)*

Recommended Posts

Suntem un [grup] de 107id="size3">id="red">[gravi] si avem 2id="size3">id="red">mamici cu [bb][bb],1id="size3">id="red">mamica cu [bb][bb][bb] 32[fetita]id="size3">id="red"> si 35[baietel]id="size3">id="red"> ,restul 44id="size3">id="red"> sunt [am]id="teal">id="size1">Asa a inceput minunata noastra odisee: id="red">id="size3">45, 44, 43, 42,41, 40, 39, 38, 37, 36, 35, 34, 33, 32, 31, 30, 29, 28, 27, 26, 25, 24, 23, 22, 21, 20, 19, 18, 17, 16, 15,14, 13, 12, 11, 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1 id="blue"> La bucatarie: ce mai [pofta] zuzele Linkuri utile:id="blue">***id="red"> How to Breastfeed ,Calculul datei nasterii, Cum se dezvolta bebe, Greutate si centimetri [copil] in burtica la mami, Diverse filmulete despre sarcina si nastere, Greutatea viitoarei mamici, Sarcina- saptamana cu saptamana, Recomandari pentru gravide, Intrebari si raspunsuri despre sarcina, Nume de fetite si baietei, Informatii privind testele prenatale, Recomandari pentru urmarirea prenatala de rutina a femeii gravide sanatoase, Masuratori ecograf, Calculator pentru verificat masuratori ecograf, RUGACIUNILE NASTERII, pozeBBinBurtica , Nastere in direct cu epidurala, Sarcina- de la conceptie la nastere, Cum se dezvolta copilul, Calculul DPN dupa UM, Greata din timpul sarciniiid="size1">

Nivelul hCG pe timpul sarcinii (pe saptamani de la UM):
id="left">3 sapt UM: 5 - 50 mIU/ml 4 sapt UM: 5 - 426 mIU/ml 5 sapt UM: 18 - 7.340 mIU/ml 6 sapt UM: 1.080 - 56.500 mIU/ml 7 - 8 sapt UM: 7.650 - 229.000 mIU/ml 9 - 12 sapt UM: 25.700 - 288.000 mIU/ml 13 - 16 sapt UM: 13.300 - 254.000 mIU/ml 17 - 24 sapt UM: 4.060 - 165.400 mIU/ml 25 - 40 sapt UM: 3.640 - 117.000 mIU/ml Femei neinsarcinate: <5.0 mIU/ml id="size1"> id="green">
Adresa comuna de mail: zuzele2008@yahoo.comid="blue">

CELE MAI FERICITE SI MAI ZUZE GRAVIDUTE id="red">id="size3">
DECEMBRIEid="green"> Suntem id="size3">7id="brown">[gravi] [bis]
[gravi]
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 208
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Originally posted by cati_magureanu

Ginaid="red">, Felicitari pentru cle 30 saptamani! Eu le sarbatoresc maine! Suntem doar la o zi diferenta!

id="quote">id="quote">

Multumesc Cati![pup]

Avand in vedere insa faptul ca UM a ta a fost pe:31.03.2007id="red"> iar a mea pe:24.03.2007id="red">, diferenta este nu de 1 zi ci de: 1 saptamana.[;)][:p]

Am 30 saptamani implinite/incheiate si ma pregatesc sa pasesc in sapt'31.[bis]

[baietel]I'm 30 weeks pregnant.My Baby is due in 10 weeks!id="brown">[gravi]id="size1">

LA MULTI ANI AN_Kid="red">

Gina, felicitari pentru cele 30 de saptamani !!! Ce ma bucur ca fetitele sunt bine acum!!! Pupici si multa sanatate pentru ele !!! De curiozitate, le dai antibiotic? In romania la febra asa mare si repetata la asta se ajungea...[bang]

Gatta, stai linistita in legatura cu episodul cu tusea! Si eu am patit asa. Tuseam asa de rau ca simteam ca se rupe ceva in burta . Dupa care ma apuca disperarea si plangeam ca o crizata... Cat despre pipi... de la crizele de tuse respectiva... am facut de o masina de spalat rufe in 3 zile [:D]. Iei stodal? La mine asa am reusit sa se rupa tusea! Multa sanatate!!!

Angi, ce vis cumplit ai avut !!! Cred ca ti-a fost tare rau! Daca ar fi sa ne luam dupa explicatiile traditionale... visele reflecta starea noastra de spirit. Poate ca tu, in subconstient, esti tare speriata si asta ar putea fi o explicatie pentru cosmar!

Alina, cum stai cu renovatul? Ai terminat? Cat despre condus... cand eram gravida cu dimitris faceam frecvent curse bucuresti-brasov... Bine, eu de fapt plecam de seara la ploiesti la mama. A doua zi dimineata plecam la brasov. Cand ma intorceam de la brasov ma opream la bunica-mea la breaza. Apoi la mama la ploiesti si apoi veneam in bucuresti. So,... pauze lungi si dese[:D]Acum, sincera sa fiu... urasc sa mai ies cu masina din bucuresti! Mi se pare infernal drumul pana la ploiesti ... Inainte mergeam o data la 2 saptamani la mama.. acum, cred ca o sa-mi trimit barbatul cu copilul singuri pentru ca eu sa stau acasa si sa dorm...[:D]

Meda,cum a fost la eco?? Ce faceau puisorii? Stii cumva ce sex au ?

Te pup si te astept cu vesti !!

Laura [gravi] 23+ [fetita]beba Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

buna tuturor! am fost azi la control si totul e ok...colul este inchis si e destul de lungutz, burtik e corespunzatoare...dr s-a cam speriat cand i-am zis ca de cand am ramas nu am luat nici un gram dar i-am explicat ca de fapt de vreo 7-8 sapt am pus 4 kg (cele date jos la inceput)...mi-a recoltat secretie col si vagin si mi-a dat de facut cateva analize si ne revedem scurt in 2 sapt. am liber la amor dar mai cu mila....

acush sa ma plang: ce se intampla in Bucurestiul asta?! este un trafic ingrozitor...pana la scoala faceaam 6 min iar zilele astea am facut chiar 45min.

[gravi][baietel]24+

quote:Originally posted by laura_dimitris

LA MULTI ANI AN_Kid="red">Gina, felicitari pentru cele 30 de saptamani !!! Ce ma bucur ca fetitele sunt bine acum!!! Pupici si multa sanatate pentru ele !!! De curiozitate, le dai antibiotic? In romania la febra asa mare si repetata la asta se ajungea...[bang]Laura [gravi] 23+ [fetita]beba Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

id="quote">id="quote">Laura -NU.S-a rezolvat cu ceva pastilute hemeopate,tylenol + motrin.[baietel]I'm 30 weeks pregnant.My Baby is due in 10 weeks!id="brown">[gravi]id="size1">

Ce parere aveti de Yasmin ca nume, pana acum e singurul care mia sunat mai asa, si ma gandeam daca e sa ne hotaram la el sa-l scriu cu Iasmi sa fie mai usor, dar parca tot cu Y e mai frumos si in scriere, of zuza nebuna sunt, uitativa si voi ce probleme imi fac eu

Si noua ne place f. mult acest nume, inca il avem pe lista impreuna cu altele cateva, inca nu ne-am decis. Cu Y mi se pare si mie mai interesant.[:D] id="teal">

Noi 2 singurei

Cum creste motanica nostra

[gravi]29+ [fetita] bb PATRICIA ALEXIAid="red">

Gratiela, ce bine trebuie sa te simti ca ai fost la contro, si totul este in regula !![:)] Daca as putea,... as merge saptamanal la medic +ecografist ca sa stiu cabebe este bine, sa -i vad evolutia! Ce lungime are colul sau nu ai facut eco doar ti-a spus ca este lung...

Cat despre trafic..suferinta maxima si la mine 1 Dar, m-am resemnat pentru ca stiu ca o imbunatatire, relaxare a traficului mai vad tocmai in august anul viitor cand .......intra lumea in vacanta...[:D] Si astept cu nerabdare sa vina luna inuarie cand sper ca pot ramane acasa si am scapat de 2 ore si jumate de trafic acasa-servicu-acasa....

Gina, ce buna este "politica" asta anti-antibiotice din afara romaniei...!!! Doctorita lui dimitris l-a cam indopat cu antibiotice de mic si acum nu prea mai face fata la boala fara antibiotic...[bang] Viroza pe care tocmai a depasit-o cred ca este prima in care nu am luat antibiotic. Doar paracetamol si sirop homeopat de tuse. Dar asta ca nu am mai mers la medic [:D] Am apelat la traditional romanesca automedicatie [:D]

A, si nu vreau sa uit sa o salut pe kossir!!![pup] si sa dea Dumnezeu sa ti se implineasca visul cat mai repede!!!

Laura [gravi] 23+ [fetita]beba Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...