felicia74 Publicat Iunie 19, 2006 Raport Distribuie Publicat Iunie 19, 2006 Merge cineva la sala din complexul SIR de la intersectia Lujerului? Cum e? Este adevarat ca e exclusiv pentru fete? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cait Postat Iunie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 19, 2006 Eu am fost acum 2 ani, nu mai tin minte exact cum se numea, dar cea de la ultimul etaj din SIR.Se lucra la aerobic dar depindea de tipa cu care faceai, ca era una care avea o lene in ea iar celelalte 2 scoteau apa din tine..La fitness am fost o singura data , nu s eocupa nimeni de mine asa ca am renuntat. Cait Home is where heart is...my heart is far away from here.. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
briza_marii Postat Iunie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 19, 2006 Da, asa este. Am fost si eu o data anul trecut la aerobic, si intr-adevar, tipa aia scotea si untu' si apa si tot ce vrei din tine. Sincer, eu nu am facut fata prea bine asa ca am renuntat [mariaj] briza_mariiid="red"> ziua nuntii; una alta pt nunta Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana-Maria21 Postat Iunie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 19, 2006 Eu am fost la fitnes acolo si nu prea e bine ca nu se ocupa nimeni de tine.Dar le poti spune ca esti noua si sa iti spuna ce exercitii sa faci.In afara de asta e curat locul si dragut...eu nu am mai fost si in lata parte sa fac comparatie. http://community.webshots.com/user/AnaMaria360 "Forgive...sounds good,forget..I'm not sure I could, They say time heals everything...but I'm still waiting....." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
felicia74 Postat Iunie 20, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 20, 2006 Vin la sala de fitness numai fete? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deanny Postat Iunie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 20, 2006 Felicia, din cate stiu, este un salon exclusiv feminin. Eu am fost la aerobic ultimele doua veri si am fost multumita de rezultate - intr-adevar scot untul din tine, dar pana la urma asta vrem, nu? Am auzit ca de curand au si marit sala de aerobic. Deanny Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
felicia74 Postat Iunie 20, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 20, 2006 exclusiv feminin? Imi place ce aud! Eu am fost la sala BGS unde era aproape exclusiv masculin[:D], de se uitau aia chioras la mine cand ma asezam la aparatele lor. Multumesc tuturor de raspunsuri![flo] Mamica Ilincai Teodora [hop](15 noiembrie 2005)id="limegreen"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deanny Postat Iunie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 20, 2006 Da, exclusiv feminin [8D] Stiu ca am vazut odata un domn intrand doar sa o conduca/astepte pe sotia/prietena sa si l-au rugat politicos sa astepte afara... Deanny Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aramona Postat Iunie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 20, 2006 Dupa ce-am nascut..la vreo 8 luni, am mers acolo la aerobic...si la fitness Cum de una singura ma las pe tanjeala...am preferat aerobicul, unde ma ambitionam sa tin pasul cu fetele...pana am reusit sa fiu eu una din cele mai vechiutze...si sa reusesc sa fac toate exercitiile... E adevarat ca ne "munceau", dar daca nu vroiam sa lucrez, ce mai cautam acolo??? Chiar daca eram "dojenite" uneori, asta era ca sa ne ambitionam, eu ma aveam bine cu instructoarele si nu erau rele!!! DEzavantaj major: era mic spatiul, iar dupa amiaza nu aveai aer in sala...mai ales vara!!! Acum s-a renovat, s-a marit, nu am mai fost pentru ca sunt insarcinata din nou... Insa dupa ce nasc nici nu ma gandesc sa nu merg acolo...este intim, e exclusiv feminin, mie mi-a placut!!! Pupici! Ramona (sapt. 24, pentru a doua oara mamica!!!) Ramona id="red">si [copil]Maysa (27 ianuarie 2004)id="orange"> Poze cu Maysa-"Duracell"id="size2"> [:D] Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu! [:D]id="limegreen"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oaspete Postat Iunie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 20, 2006 Sunt 2 sali in SIR: - Una la subsol, a unor arabi sau turci sau ce natie or fi (patronii intregului complex SIR). Aceasta este mixta. Eu am fost si la fitness si la aerobic. De acolo am luat si o ciuperca de care am scapat cu tratament dermatologic specializat . Nu prea se face curat, au mocheta pe jos (ceea ce e o tampenie, ca un linoleum sau parchet este mult mai usor de curatat/intretinut intr-o sala). La aerobic au schimbat o gramada de antrenoare pentru ca le platesc prost si le trateaza ca draq, ultima data cand am fost eu (prin decembrie) venise una care vroia cu tot dinadinsul sa demonstreze ca cea dinainte habar nu avea ce e ala aerobic (si tin sa o contrazic, dar ma rog, fiecare trebuie sa isi dea importanta cu ceva), drept pentru care propunea niste exercitii absolut imposibile, la una din sedinte erau 3 fete sa lesine (problema lor, nu e obligat nimeni sa faca tot ce ii spune antrenoarea, exista liber arbitru ). - Sala de sus (Isamar Lady se numeste, au si site dar acum e in reconstructie) este recent renovata, au inchis-o toata luna Decembrie si au reamenajat-o, au schimbat aparatele, aproape totul este nou, conditii bune, curatenie, ceva cunostinte de client-service. Preturile sunt mai mari decat jos cu vreo 30 RON la un abonament dar merita. La aerobic sunt vreo 4-5 antrenoare care fac alternativ dar e mai bine asa, nu apuca organismul sa se obisnuiasca cu un anumit tip de exercitii si sa se plafoneze. La fitness nu vine nimeni sa te traga de maneca, intr-adevar, dar daca ai nelamuriri si intrebi intotdeauna primesti indicatiile de care ai nevoie. Au si cosmetica si coafor. La cosmetica am fost, e o cosmeticiana tanara dar ok, foarte meticuloasa, mie mi-a placut. Cam atat...daca mai aveti intrebari.... Adelaid="red"> [iepu] si Andrei (26.09.2004) id="blue"> [copil] 1 an +id="red"> Povestea nasterii id="limegreen">; Babyexpo id="limegreen"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.