andrruzza Postat Iunie 25, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 25, 2006 Lorelai, Eu am avut probeleme cu sarcina si am luat la inceput cateva luni bune cate o capsula de vit.E. Rares s-a nascut la 38 de saptamani cu 3,5 kg. Parerea mea- nu cred ca vit E influenteaza cresterea, doar se recomanda in cazurile de infertilitate si sunt multe gravidute care iau la recomandarea medicilor. mamica lui Rares(10.03.2005) http://community.webshots.com/user/andrruzzaR ________________________ "Neasteptatul se produce intotdeauna" Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
ancamironiuc Postat Iunie 25, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 25, 2006 Da, as participa bineinteles in functie de studiu. Pe mine un astfel de studiu m-a ajutat sa am piticul. Am fost suspecta, ca nici nu stiu cum sa ii mai spun, de citomegalovirus. Medicii nu au dat nici o sansa copilului si eram deja in luna a 3-a. Avea trei rezlutate deiferite la test si sotul meu, cautand o solutie de care sa ne agatam a inceput cautarile pe net. Am gasit un studiu al unor medicii de la Facultatea de Medicina din Bologna unde reiesea ca acest virus ajunge la copil in 1% din cazuri. La fel am gasit un studiu asupra unor femei diagnosticate ci CMV ai caror copii au fost santosi. Aceste studii si un medic extraordinar, Iulian Badea, mi-au salvat copilul de la imprudenta unora care nu stiau mai nimic decat sa puna un diagnostic usor...pentru ei. Am trait 6 luni cu rezultatele pe noptiera si le citeam mereu ca sa ma incurajez. Au fost pe cat se poate de bune si sunt sincer recunoscatoare celor care au participat. LORELAI, felicitari pentru curaj daca am fi mai multe ca tine s-ar ajunge mai departe. Bineinteles cu rezerva ca aceste studii nu trebuie sa aiba impact asupra copilului. Eu de exemplu in timpul sarcinii nu am laut vitamine deloc. Medicul mi-a spus ca sunt simple aberatii ale medicilor si ca daca ma fac sa ma simt mai bine pot sa le iau, in caz contrar nu se schimba nimic. El a insistat mai mult asupra alimentatiei. Am nascut un baietele de 4kg, asa ca, zic eu, a functionat! ANCA si EMA EMANUELid="limegreen"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
lorelaim Postat Iunie 25, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 25, 2006 Eu pe întreaga perioada a sarcinii cât si a alaptatului am luat MATERNA http://www.materna.ca/About/Default.asp - care contine atât vitamina C cât si E :-) Am nascut bb mic 2.685kg - dar exact la termen - 9 luni - ca ceasul! Nu cred ca bb-lusha mea a fost micuta datorita vitaminelor - soacra mea are 1,50m (o miniona care la tinerete a fost tare frumoasa si off topic: tare buna si blânda)... iar bb îi seamana leit. Lorelai - eu nu cred ca fetitele tale au fost premature si mititele de la vitamine... Oricum bb micuti cresc foarte bine în greutate si înaltime în primele luni de viata extrauterina si recupereaza repede. Multa sanatate! Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
claujro Postat Iunie 25, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 25, 2006 Vit E forte am luat si eu, zilnic in ambele sarcini de pe la 5 sapt pana pe la 5 luni (impreuna cu Alilestrenol- un progesteron sintetic) pentru iminenta de avort. mamica de baietel 2,6 ani si de fetita 9 luni Poze Mara si Matei Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
mona72 Postat Iunie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 26, 2006 [flo] [flo] [flo] felicitari pentru gestul tau. Sanatate bebeluselor, nu ai de ce sa-ti faci probleme.Imi place sa cred ca si eu as avea curajul sa particip la ceva de genul asta.Altfel cum am mai afla cite ceva ? Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Recommended Posts
Archived
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.