Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ultimele saptamani!

Recommended Posts

dragelor, eu sunt insarcinata IN SAPTAMA 30~! pe motiv ca in familie am f multe nasteri premature, si ca bb al meu e deja pregatit sa iasa in lume,doktorul meu mi a recomandat Dexometazona ! am f mare incredere in el, dar cand am citit la efecte , in prospect, m a cam apukat panika! Stiu ca i dezvolta lui bb mai rpd plamanii, dar oare e ok, la ce sa ma astept , makar asa ca idee, dac stie cineva!id="Arial Black">[maroon]
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

ellietudorid="blue"> draga mea eu din cite stiu eu e de bine daca sa gindit ca medicul tau si a zis sa faci Dexometazona,pentru ca nu face altceva decit va fi usor la bebelin(a) sa respire cit mai usor veninid pe lume find inca prematur .Dar e bine lui bebe nu-i se face nimica rau....eu zic sa stai linistita si sa NU te gindesti la tot felul de lucruri rele.

Iti doresc o sarcina usoara si sa o poti inca tine cit mai multe saptamani acolo.....[pup]

Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute

[limegreen]Fabya

Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute

Fabya

id="limegreen">

Ellietudor stai linistita, dupa cate stiu eu nu se fac decat cateva doze pt.maturarea plamanilor ceea ce il va ajuta foarte mult pe bebe iar efectele negative pe care le-ai citit tu apar deobicei dupa utilizarea indelungata a corticoterapiei(luni de zile)...asa ca beneficiul in cazul acesta e indiscutabil si mai mult ca sigur din efectele adverse nu o sa faci nici unul.

Sarcina usoara si cine stie poate tu o sa duci sarcina pana la 38 de saptamani!

[gravi] 28+ [baietel]

cu durerile de spate am si eu probleme... la sarcina trecuta (sunt la a doua) a fost mai usor, au aparut dupa nastere. Acum insa, ma chinuie din luna a saptea... De fiecare data cand am ajuns la medic, am uitat sa-l intreb. O prietena mi-a spus ca ei i-a recumandat medicul pe sarcina BenGay, dar l-a folosit doar de cateva ori. Intentionez sa-l intreb in zilele urmatoare pe medic, probabil marti. Iti spun atunci ce mi-a zis.

Valentina [gravi] 33+ (30ani), [poc] Alexandru(5ani) si taticu' Gaby (30ani)

Valentina, merci... ne auzim cand vb cu dok! Mie Ancar B. mi a zis ca nici cu Diclofenac sa nu mi dau , ca e antiinflamator, si ajunge rpd la bb, in fine, iar Herghelegiu i a zis nasei mele care are o sarcina mai mika cu 4 saptamani ca Diclofenac e ok! Deci nu stiu ce s m,ai cred... damn!

Ellie

Buna fetelor!

E a doua oara cand postez dar va "urmaresc" de prin noiembrie. Multa sanatate voua si bebicilor vostri!

Huacin as vrea daca se poate sa imi dai o adresa de mail sau id-messenger deoarece se pare ca avem acelasi dr. (dr. Constantinescu - Sp. Municipal) si as vrea, daca nu te deranjez sa vb. mai mult. Eu sunt in sapt.36

Multumesc mult!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...