Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

sala fitness - piata Vitan?????

Recommended Posts

Hello fetele!

Am vazut ca s-a deschis de curand o sala de fitness langa Mall, mai exact aproape de Piata Vitan. E o cladire nou facuta, nu am intrat sa vad ce si cum insa pe afara parea ok. A fost cineva acolo? Tare sunt curioasa sa aflu ce si cum e.

Pupicuri[pup][pup][pup]

[mamica]Madau siid="black">id="Arial Black"> [bb] Alexia Miruna (15 dec 2005)id="Arial Black">id="red">

[foto]pozici la 6 luni

asa s-a nascut Miruna

varsta Miruna

filmuletze

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

E super! Io nu ma duc, da' la sfaturi sunt prima [hop] ! Da' stiu amanunte din sursa sigura: sotul meu, care si-a facut abonament sambata!

In primul rand e liber - avantajele locului nou - si poti face, pe langa fitness, masaj, electrostimulare, sauna!

Cateva preturi: 1h de masaj - 40 lei; o sedinta fitness - 25 lei o sedinta de electrostimulare de 45'- 40 lei, sauna 30' - 20 lei. Sunt si cateva pachete, combinatii din cele de mai sus, la preturi mai reduse decat daca le iei individual! Si deocamdata au reducere 20% din standard!

E curat, spatios, frumos cu instructori [bonjovi] si instructoare "professional" [ispita] dupa cum zice dragutzul meu! Mai ca-mi vine sa-i vizitez si eu!

Si cel mai important, e aproape de casa!

Si ziceti ca suntem vecine, [colegi] ?

salutare fetelor. si eu stau tot prin zona , mai exact langa " casa de pensii".

poate ne-am vazut prin zona dar .......

pupici

luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"

LAO TZE

FOTOGRAFII CU FETITELE si DESENELE ADRIANEI

Madutzid="red">, m-ai convins sa fac cativa pasi pana acolo sa vad ce si cum. Pe mine m-ar interesa ceva fitness si nitel masaj, ca tre sa-mi refac tonusul dupa nastere. Cred ca o sa o iau si pe fimea cu carutul si facem o plibre pana acolo.

Poate ne intalnim pe acolo, ce ziceti vecinelor???????[;)][;)][pup]

[mamica]Madau siid="black">id="Arial Black"> [bb] Alexia Miruna (15 dec 2005)id="Arial Black">id="red">

[foto]pozici la 6 luni

asa s-a nascut Miruna

varsta Miruna

filmuletze

quote:Originally posted by SIMONABB

imi spuneti si mie adresa exacta a salii asteia de langa Vitan ?multumesc Simonahttp://community.webshots.com/user/simonabb

id="quote">id="quote"> Cum mergi spre Mall dinspre posta vitan . Este exact in fata pietei , e la strada si se vede . Sau daca sti unde este casa de pensii ...sala este vis-a-vis de casa de pensii a sect.3.id="purple">luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE" LAO TZEFOTOGRAFII CU FETITELE si DESENELE ADRIANEI

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...