Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

buna ziua mamicilor,

Sunt noua si nu stiu daca am nimerit unde trebuia, sunt insarcinata in 30 sapt.(dpn 26.08.2006) si citesc cu mare interes mesajele voastre. Am avut si eu probleme cu medicul meu de pana acum (dna. Griugoriu Corina - Municipal) in sensul ca desi sunt la dansa de la inceputul sarcinii nu pot sa spun ca s-a ocupat de mine asa cum as fi vrut (nu tu cantarit, nu tu tensiune, nu tu control) pana in luna a 6 a cand i-am spus ca ma doare spatele rau de tot si atunci m-a vazut ginecologic, si mi-a zis ca am colul f scurt si ca stau mai potolita. Nu a trecut nici o sapt. si am avut contractii mari. Am sunat-o si mi-a siz sa ma duc la spital daca ma simt rau, ceea ce am si facut in noaptea aia, iar a doua zi cand am sunat-o si i-am zis ca am fost la spital si as vrea sama vada si ea mi-a raspuns ca asa ar trebui, dar sa vin la spital in cel mult 2 ore.

Am fost, m-a vazut si mi-a zis sa stau la pat 2 sapt.- 23 ore din 24 ore. Dupa cele 2 sapt. cand am fost la ea la control vreau sa va spun ca m-a chemat in cabinet desi cealalta pacienta nici nu se daduse josdupa masa de consultatii. Nu mi s-a parut ok. Stiu ca este o doctora f buna dar nu cred ca isi da toata silinta pentru toate pacientele (eu incercam sa stau de vorba cu ea si ea imi spunea ca vorbim data viitoare).

Acum m-am transferat la dna. dr. Jianu Tatiana de la Cantacuzino, mi se pare o dr. f de treaba si vine cu mine la ecografie.

Sper sa fi facut o alegere buna. Am pe cineva acolo care a iesit la pensie din spitalul ala si ii stie pe toti doctorii. Am mai multa incredere asa, oricum imi este f. frica de nastere.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

felicitari pentru sarcina!sa ai o nastere cat mai usoara!iti propun subiectul"mamici de iulie-august".....ai sa gasesti acolo multe mamici gata sa iti dea sfaturi...poate chiar vor stii sa te indrume spre doctorul cel mai bun din localitatea ta!poti sa citesti si subiecte de la alte mamici ca ai multe de invatat cu siguranta...si vor fii mereu gata sa iti dea sfaturi si sa raspunda la intrebarile tale!id="red">id="Comic Sans MS">

RAALUCUTZA&id="red">[copil]id="red">RAUL CELESTIN (21 mai 2006)id="blue">id="Comic Sans MS">

id="left">
POVESTEA NASTERIIid="Comic Sans MS">
id="left">

buna enuta.

si eu am avut cam ce ai tu si am luat gynipral pastile si n-am facut efort dar nu chiar in pat. eu ieseam si afara. nu faceam nimic in casa dar scurte plimbari da. acum iti scriu cu bebelina in brate.

sanatate si succes.

enuta, buna..te asteptam la noi la mamici de iulie august...ca esti de-a noastra. Intamplator sau nu medicul meu e tot Corina Grigoriu...eu sunt f multumita de ea...mi-a dat tratament la timp si foarte bun, mi-a zis sa stau acasa atunci cand a fost cazul etc. Eu eram mai incosntienta asa...si daca nu era ea care sa ma sprie un pic si sa imi zica ca nu e de glumit cu colul meu scurt si cu faptul ca nu am facut tratamentul pe care mi-l daduse...poate nu era tocmai bine pentru mine. Am auzit insa si fete care nu au fost multumite. Eu merg la ea la CMU tu unde ai mers?

Poze cu burticuta si lucruri bebe

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia 37+[fetita]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...