Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Parul...

Recommended Posts

id="Arial">id="size6">id="maroon">

Buna,fetelor!

Am un necaz...Acum vreo 3 luni am facut un experiment pe parul meu[bang]Am fost la un coafor sa ma fac permanent(desi aveam deja suvite blonde)[bang][bang]Si individa de acolo m-a facut...de toti banii...Desi am intrebat-o daca imi arde parul si mi-a zis ca nu o sa patesc nimic,mi l-a ars si mi-a cazut foarte mult.L-am tot tuns,incerc sa-l tratez...dar nu mai stiu ce sa fac sa nu mai pice.De fapt nu pica ci se rupe.Sunt disperata,mai ales ca in toamna o sa fiu miresica si...as vrea sa am si eu par...Voi ce tratamente de par bune stiti.Eu folosesc o masca cu placenta de care sunt cat de cat multumita.Dar...

Mersi frumos!

O zi usoara![flo][flo][flo]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Initial creeata de Doraaa

id="Arial">id="size6">id="maroon">Buna,fetelor!Am un necaz...Acum vreo 3 luni am facut un experiment pe parul meu[bang]Am fost la un coafor sa ma fac permanent(desi aveam deja suvite blonde)[bang][bang]Si individa de acolo m-a facut...de toti banii...Desi am intrebat-o daca imi arde parul si mi-a zis ca nu o sa patesc nimic,mi l-a ars si mi-a cazut foarte mult.L-am tot tuns,incerc sa-l tratez...dar nu mai stiu ce sa fac sa nu mai pice.De fapt nu pica ci se rupe.Sunt disperata,mai ales ca in toamna o sa fiu miresica si...as vrea sa am si eu par...Voi ce tratamente de par bune stiti.Eu folosesc o masca cu placenta de care sunt cat de cat multumita.Dar...Mersi frumos!O zi usoara![flo][flo][flo]

id="quote">id="quote">Eu iti recomand din toata inima Kerastase (au o gama speciala pt par sensibil casant si deshidratat) sau L'oreal Professionel. Se gasesc in saloanele de coafura.pup si o nunta super !

quote:Initial creeata de Doraaa

id="Arial">id="size6">id="maroon">Buna,fetelor!Am un necaz...Acum vreo 3 luni am facut un experiment pe parul meu[bang]Am fost la un coafor sa ma fac permanent(desi aveam deja suvite blonde)[bang][bang]Si individa de acolo m-a facut...de toti banii...Desi am intrebat-o daca imi arde parul si mi-a zis ca nu o sa patesc nimic,mi l-a ars si mi-a cazut foarte mult.L-am tot tuns,incerc sa-l tratez...dar nu mai stiu ce sa fac sa nu mai pice.De fapt nu pica ci se rupe.Sunt disperata,mai ales ca in toamna o sa fiu miresica si...as vrea sa am si eu par...Voi ce tratamente de par bune stiti.Eu folosesc o masca cu placenta de care sunt cat de cat multumita.Dar...Mersi frumos!O zi usoara![flo][flo][flo]

id="quote">id="quote">masca cu placenta e cumva Ka...llos? E buna dar nu e ceea ce iti trebuie tie acum?Incearca sa cumperi din saloanele de coafura ceva profesional...sunt foarte bune...eu am avut de la L'oreal si am fost foarte multumita!id="Comic Sans MS">id="navy">Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!! [flo]...pentru nunta! Wedding Day9 zileid="red">id="Verdana"> [zana]

Sunt cateva tratamente pentru par destul de bunicele, dar in cazul tau, avand un par traumatizat de permanent nu cred ca poti repara prea repede firul.

De fapt, singurul remediu ar fi sa tunzi suvitele, care oricum zici se rup (pentru ca alea nu le mai tratezi cu nimic) si sa folosesti cat mai multe masti.

Un spor de eficienta ar fi cand aplici masca sa nu o folosesti la sfarsit, ci la inceput. Adica, inainte de spalarea propriu-zisa.

Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

id="Arial">id="size6">id="maroon">

Mesc,fetelor!

Nu-mi mai fac niciodata parul permanent si nici nu sfatuiesc pe nimeni.Atat imi doresc...sa-si revina parul pana la nunta.Deja l-am tuns de cateva ori.

Oricum mersi pentru sfat.

Va pup.[8)]

Dodo

am patit-o si eu cu ani in urma. m-a mancat sa ma fac permanent pe par lung...greu...s-a lasat. si am mai repetat o data operatiunea. l-am puns pana la umeri..statea jalnic..se rupea..etc. pana nu m-am tuns scurt..nu m-am linistit.

incepi sa tunzi putin cate putin, masti facute in casa...si...multa rabdare si nervi de otel.

[9cer] Mid="blue">iid="red">rid="blue">eid="red">lid="blue">aid="red">Vid="blue">[9cer]

pupicei pe burticeiid="pink">id="size1">

Salutare! Ce mai faceti? Doraa, tu ca tu ce ti-ai facut la par! Da io! L-am vopsit, am facut permanent, L-am vopsit, am facut permanent! in interval de maxim 2 luni.....[bang] Au trecut 5-6 ani si tot am parul casant. O sa incerc cu mastile pe care le-au recomandat fetele, ca la mine n-a tinut cu tot felul de sampoane. Cred ca asta e cel mai bine: sa incerci cu remedii acasa (Cum a spus MirelaV)

[flo]

rasfatzata de Bucuresti

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...