Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Parul...

Recommended Posts

pai sa stii ca pana nu creste....

...dar poti incerca sa iei o masca de par buna (eventual profesionala) sau sa.ti faci in casa una din ulei masline+ou...si cand o aplici pe par sa pui deasupra un prosop umed si fierbinte...pe care sa.l schimbi la 5 min cu alt prosop umed si fierbinte...si tot asa 30-40 min...

...asta m.a invatat pe mine coafeza tot dupe un permanent ratat (la alta, nu la ea!) si intr.adevar mai regenerase din pleata (ma duceam la ea de 2/3 ori pe sapt....ca mi.era lene sa fac asta acasa!)...adica o regenerase in sensul ca puteam sa ma pieptan....dar pana n.a crescut parul sa.mi tunda parul ars...ea.mi spunea ca parul ala ars e mort si n.ai cum sa.l invii...orice i.ai face...

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

poze:

http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Mie mia cazut f.mult par dupa ce am nascut.Am luat vitamine pentru par si unghii de la Eurovita,3 cutii ,deci 3 luni.Sunt f.multumita mi-a crescut parul sanatos,nu-mi mai cade,are luciu,si il simt minunat.

Mi-a crescut parul exact ca unui bebelus,am fost uimita sa vad ca in locurile goale creste noi fire de par.

Sunt si ieftine 120.000 cutia.

Ti le recomand cu caldura.

Mi-e teama ca orice-ai face, oricate masti, vitamine, tratamente ai aplica/ingera, tot nu se va regenera la timp pt nunta. Gandeste-te deja la extensii daca vrei parutz lung.. Si, desigur, sa mergi in continuare pe regenerare cu solutiile propuse de fete.

[pis] [gravi], mami de [copil] ( 13oct04 )

id="green">

id="right">

quote:Originally posted by michelle7

maioneza din galbenus de ou crud + ulei de masline. 1 data /saptamana o lasi 2 ore in parul ud- proaspat spalat. se vad rezultatele de la primul tratament. In alea doua ore pune o folie de naylon peste par si infasoara parul intr-un prosop ud fierbinte ( il incalzesti in microunde).Michelle[neand]

id="quote">id="quote">Michelle, daca e maioneza, atunci se pune doar galbenusul, fara albus, nu?

Si eu am folosit un tratament asemanator, mi l-a spus o coafeza, iar cind am achizitionat produsele o stia si d-na de la plafar.

- 5 fiole vitamina A

- 1 fiola vitamina E

- 1 sticluta ulei ricin

- 2 galbenusuri de ou

- ulei de masline

O maioneza care se aplica pe par ptr. 30 - 45 min.

Se clateste f. bine si apoi se spala parul.

Asta o saptamina, saptamina urmatoare: tinctura de rostopasca. Aspo iar maioneza.

Nu stiu daca tinctura va fi insa recomandata si un par ars de permanent, asta ptr. ca este uscat, eu aveam si parul f. gras si mi-a prins bine.

Spor la intretinere.

Sa fii o miresica frumoasa.

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

id="Arial">id="size6">id="maroon">Fetelor eu am facut greseala asta prin martie de la fapt pe 7 martie.De atunci a crescut mult,l-a si tuns de vreo 3 ori.Deja e mult mai bine.

Multumesc pentru sfaturi...nu mai fac asha ceva in viata mea si nici nu o sa sfatuiesc pe nimeni...

Va pup si va urez un weekend placut.

[;)][biz]

Dodo

quote:Originally posted by ina78

Si eu am folosit un tratament asemanator, mi l-a spus o coafeza, iar cind am achizitionat produsele o stia si d-na de la plafar.- 5 fiole vitamina A- 1 fiola vitamina E- 1 sticluta ulei ricin- 2 galbenusuri de ou- ulei de masline O maioneza care se aplica pe par ptr. 30 - 45 min. Se clateste f. bine si apoi se spala parul. Asta o saptamina, saptamina urmatoare: tinctura de rostopasca. Aspo iar maioneza. Nu stiu daca tinctura va fi insa recomandata si un par ars de permanent, asta ptr. ca este uscat, eu aveam si parul f. gras si mi-a prins bine. Spor la intretinere. Sa fii o miresica frumoasa."O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

id="quote">id="quote">Ina, tratamentul se face 1 saptamina in fiecare zi, sau doar o data pe saptamina?[biz]

id="Arial">id="size6">id="maroon">Super...mersi mult.Pana la nunta mai sunt 3 luni si sper sa isi revina.

Oricum...e mult mai bine decat a fost.Sper sa fiu o miresica frumoasa cu o nunta frumoasa...si sa va trimit poze frumoase.

Va pupik.[grasa][flo][pup]

Dodo

nadyana - scuze ptr. exprimarea alambicata. Tratamentul se face o singura data pe saptamana. Eu trebuia sa ma spal doar o data pe saptamina la par.

La mine cazuse foarte tare, mi se subtiase firul rau si se rupea. Si ca sa fie perfect mi se si ingrasea astfel ca trebuia spalat din 2 in 2 zile.

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...