Miramar Publicat Iunie 23, 2006 Raport Distribuie Publicat Iunie 23, 2006 Fetelor am si eu o intrebare - cat de mare trebuie sa fie endometrul la ovulatie ca sa se prinda sarcina? Eu stiu ca il am mic 6 mm ce sanse as avea? Pot sa fac ceva ca sa-l maresc? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amely Postat Iunie 23, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 23, 2006 Si eu am aceeasi problema si inca nu am gasit un tratament concret de crestere a endometrului inainte de ovulatie. Eu stiu ca ar fi suficient chiar si 8 mm, important e sa ramai, ca pe urma il sustii cu utrogestan. Pe de alta parte 6 mm e cam micut, am auzit fete care luau estrofem, pentru cresterea endometrului, mai ales daca faci stimulare. Eu ma cam feresc de medicamente pe baza de hormoni, din cauza efectelor secundare, desi sincera sa fiu, si eu am endometru destul de subtirel, rareori l-am avut mai mare de 8 mm la ovulatie. Cauzele pot fi deficienta estrogenica in prima faza a ciclului, sau de progesteron in faza luteala. Dar ti-ai masurat endometrul si dupa ovulatie? Poate ca el creste mult dupa aceea. Ai incercat si ceva naturist? daca esti adepta[:D], intra pe la subiectul Liviei, sunt multe plantute care te-ar putea ajuta. Cu hormonalele cum stai? Ai facut dozari pt. estradiol si progesteron? [flo] "Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..." Pozici cu noi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petit_ange Postat Iunie 23, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 23, 2006 Da, ar fi bine sa fie de minim 8 cm. Si eu am avut problema asta cu endometru subtire cand am luat clostilbegyt. Am luat si estrofem dar fara mari rezultate. Tu il ai de 6 mm intr-un ciclu stimulat sau natural? [biz] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabiu Postat Iunie 24, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 24, 2006 cu problema asta ma confrunt si eu in fiecare luna. Nu creste mai mult de 8 ( si asta se intampla extrem de rar) iar daca mai iau si clomifen e dezastru :4.5-6 maxim, chiar daca il ajut cu estrofem, sau premarin sau oestrogel sau tinctura de marar sau orice altceva. Nu creste si pace. Totusi, dr. mi-a dar sa iau 2 luni de cycloprogynova si iata ca dupa pastilele astea luna trecuta am avut un endo de 8mm, e adevarat ca n-am facut stimulare ovariana. Va spun luna asta cum stau la urm. echo pupici si endo baban[;)] gabi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miramar Postat Iunie 26, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 26, 2006 Dragelor - de obicei eu am endometrul mic - 5-6 mm. Cu stimulare vad ca era 6. Asta era sapt. trecuta joi - cand ovulam pe ovarul stang. Azi cand m-am dus la dr. sa vedem daca foliculul s-a spart ce sa vezi, ovulam pe ovarul drept, pe stg. ovulasem si endometrul 9mm. Deci se pare ca cel putin luna asta e ok. Poate da Domnu' si se si prinde ceva. Va pup pe toate. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mirona Postat Iunie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 26, 2006 si eu aveam aceeasi problema. Mai mult de 5 mm nu-l aveam ... cu sau fara stimulare. Doua luni de MACA si l-am aranjat. Maca gasiti si la plafare si la farmacii - se iau cate 3 pastile pe zi. Cititi in subiectul Liviei efectele MACA asupra endometrului. Miroid="blue">[gravi]20+ cu [fetita] am o nepoticã talentatã, si o BB-linã zbenguitã Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.