Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Endometru mic

Recommended Posts

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Si eu am aceeasi problema si inca nu am gasit un tratament concret de crestere a endometrului inainte de ovulatie. Eu stiu ca ar fi suficient chiar si 8 mm, important e sa ramai, ca pe urma il sustii cu utrogestan. Pe de alta parte 6 mm e cam micut, am auzit fete care luau estrofem, pentru cresterea endometrului, mai ales daca faci stimulare. Eu ma cam feresc de medicamente pe baza de hormoni, din cauza efectelor secundare, desi sincera sa fiu, si eu am endometru destul de subtirel, rareori l-am avut mai mare de 8 mm la ovulatie. Cauzele pot fi deficienta estrogenica in prima faza a ciclului, sau de progesteron in faza luteala. Dar ti-ai masurat endometrul si dupa ovulatie? Poate ca el creste mult dupa aceea. Ai incercat si ceva naturist? daca esti adepta[:D], intra pe la subiectul Liviei, sunt multe plantute care te-ar putea ajuta. Cu hormonalele cum stai? Ai facut dozari pt. estradiol si progesteron?

[flo]

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Distribuie pe alte site-uri

cu problema asta ma confrunt si eu in fiecare luna. Nu creste mai mult de 8 ( si asta se intampla extrem de rar) iar daca mai iau si clomifen e dezastru :4.5-6 maxim, chiar daca il ajut cu estrofem, sau premarin sau oestrogel sau tinctura de marar sau orice altceva. Nu creste si pace.

Totusi, dr. mi-a dar sa iau 2 luni de cycloprogynova si iata ca dupa pastilele astea luna trecuta am avut un endo de 8mm, e adevarat ca n-am facut stimulare ovariana.

Va spun luna asta cum stau la urm. echo

pupici si endo baban[;)]

gabi

Dragelor - de obicei eu am endometrul mic - 5-6 mm. Cu stimulare vad ca era 6. Asta era sapt. trecuta joi - cand ovulam pe ovarul stang. Azi cand m-am dus la dr. sa vedem daca foliculul s-a spart ce sa vezi, ovulam pe ovarul drept, pe stg. ovulasem si endometrul 9mm.

Deci se pare ca cel putin luna asta e ok. Poate da Domnu' si se si prinde ceva.

Va pup pe toate.

si eu aveam aceeasi problema. Mai mult de 5 mm nu-l aveam ... cu sau fara stimulare.

Doua luni de MACA si l-am aranjat. Maca gasiti si la plafare si la farmacii - se iau cate 3 pastile pe zi. Cititi in subiectul Liviei efectele MACA asupra endometrului.

Miroid="blue">[gravi]20+ cu [fetita]

am o nepoticã talentatã, si o BB-linã zbenguitã

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...