Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Cum suportati caldura?

Recommended Posts

Cum suportati anotimpul asta infernal?

Prefer iarna si asta ptr. ca suport greu temperaturile ridicate.

Dusul de dupa amiaza mi se pare atit de "departe" cit timp sint la serviciu. Si unde mai pui ca sint zile cind plec la 9.00 si ma intorc la 19.00.

Nu stiu ce sa ma fac. M-am specializat in deo si parfumuri (am tot timpul in geanta). Si cu toate astea ziua am senzatia ca am o multime de furnici care se plimba in voie pe trupul meu.

Geluri de dus, sapunuri, creme de corp si alte produse de ingrijire corporala ... parca ar fii apa de ploaie.

Nu transpir, in sensul de urat mirositor, dar imi simt eu trupul transpirat.

Noaptea ma trezesc din cauza caldurii, am impresia ca nu mai pot respira. Talpile picioarelor mi se usuca ingrozitor.

Mai trece cineva prin asa ceva? Ce faceti pentru a supravietui vara? Pentru a suporta mai usor caldura?

Daca ma mai gindesc si ca e abia la inceput... mai sint 2-3 luni...[bang]

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Aer Conditionat, macar acasa daca sa la serviciu nu va pun.

Si eu suport foarte greu caldura, acum mai nou ma iau migrenele si-mi vine tot timpul sa-mi torn apa pe mine desi nu prea transpir.

If you don't stand for something, you'll fall for anything.

id="size3">id="Courier New">id="purple">

Mi-e imi place caldura! Si iarna (adica nu caldura iarna[:D])! Cu toate astea, nu pot sa stau prea mult afara pt. ca mi se face rau, si vara si iarna (de la frig)! Dar asa sa stau in casa sau la servici sa nu merg pe nicaieri, e bine. Am aer conditionat si acasa si la serv, da nu prea imi place ca imediat ma prinde vreo masea sau capul sau.........[bang]Oricum, eu beau multa apa rece (nu prea tare ca te racesti imediat, incalzit fiind), ma spal pe fata cu apa (asta la servici), acasa dusul e baza. Dar nu cu apa rece, ca am citit eu (si am probat) ca daca te speli cu apa rece transpiri si te incalzesti, iar daca te speli cu apa calda [alcool]...in fine nu mai stiu cum era dar e bine cu apa calda. Asta e vara. Daca eram la tropice?[dus]

Papa si weekend placut![pup]

rasfatzata de Bucuresti

Nu-mi era asa de greu anii trecuti. Am senzatia ca e mai rau acum.

Am aer conditionat, dar am aceiasi senzatie, cel putin pe corp. Stiam si eu ca nu e recomandat sa facem dus cu apa rece, dar abia daca o mai suport calduta.

Stiti cumva vre-un gel de corp sau o crema care sa mentinua corpul in "limite".

Nu transpir efectiv, ci mai mult e senzatia de "piele nespalata", nu stiu daca vi s-a intamplat sa veniti dupa un drum lung prin praf si sa aveti impresia ca nici un por nu mai respira.

Ca sa nu mai spun de picioare... le-as tine intr-un lighian cu apa rece.

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Eu suport foarte bine, nu transpir deloc. De fapt si cand fac sauna nu transpir absolut deloc in prima jumatate de ora - si sunt oameni care nu suporta sa stea mai mult de 15min.

Dar dupa multe ore in oras am senzatia de piele nespalata din cauza prafului de peste tot. Si atunci folosesc servetele umede parfumate (nu din alea pentru bebelusi)- exista la supermarket.

Ajuta foarte mult apele de toaleta care, date peste tot, te fac sa te simti fresh, spray-urile de fata Avene, fructele zemoase (pepeni, nectarine, cirese) si hainele din materiale cat mai putin sintetice.

Taxiurile cu AC daca n-ai masina si magazinele racoroase daca n-ai acasa...

PisiX

Si mie imi place vara din Ro.,cu copaci inverziti,iarba verde,cu cate o ploaie venita din senin.

Nu imi place in schimb vara de aici,cu temperaturi pana la 52 de grade,arsita,umiditate,practic,nu iesim din casa cam 10 saptamani(doar pentru servici si supermarket).

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...