aaalex Publicat Iunie 24, 2006 Raport Distribuie Publicat Iunie 24, 2006 Fetelor, am un copil de un an si doua luni.Eu am virsta de 28 ani.Inainte de sarcina am luat anticonceptionale si nu m-am gindit la nimic rau.Dar acum mi-a prescris medicul LOETTE.Eu fumez cam 10 tigari pe zi.In prospect scrie ca daca fumezi peste 15 tigari e posibil s-ti afecteze inima si vasele de singe.Mi-e frica sa le incep.Bine ca acolo se refera mai mult la femeile peste 35 ani.Am niste intepaturi in dreptul inimii ,dar cardiologul mi-a zis ca nu am absolut nimic la inima.Sinteti in situatia mea?Daca nu,voi ce ati face?ADINA ghita Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mate Postat Iunie 24, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 24, 2006 Eu iau Loette de patru ani,cu pauza cand am fost gravida.Fac parte din categoria anticonceptionalelor cu doza minima de hormoni si foarte safe.Eu nu fumez asa ca aici nu te pot ajuta dar intreaba medicul care ti le-a prescris. Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici[bibe](27 Nov 2004) Christinel[copil] New Zealand Osama Cine da din coate...departe ajunge... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.