Ale2009 Publicat Iunie 25, 2006 Raport Distribuie Publicat Iunie 25, 2006 Dupa cum ati observat, s-au facut niste modificari la structura si forma forumului. Aceste modificari se datoreaza in principal dorintei de a imbunatati calitatea froumului si de a elibera serverele. Cele doua deziderate pot fi indeplinite cu putina bunavointa din partea membrilor si cu o mai atenta supravegere a respectarii regulamentului din partea moderatorilor. Va prezint in continuare citeva dintre noile reguli si o propunere pe care va rog sa o luati in considerare. Reguli noi: 1. Evitati sa postati mesaje lipsite de continut informativ (de ex. posturile tip emoticon, pe post de salut); 2. Semnatura sa nu ocupe prea mult spatiu sau sa fie incarcata de emoticoane/culori/majuscule; revedeti link-urile pe care le aveti in semnatura astfel incat sa fie corecte si sa respecte regulamentul in ceea ce priveste reclama si/sau concursurile de pe alte site-uri; 3. Evitati folosirea optiunii "quote"; 4. Evitati postarea mesajelor succesive de cite un rind, doua. Folositi optiunea "edit"; Voi reveni pe masura ce se iau decizii noi. De asemenea, voi reveni cu informatii despre noul sistem de punctare si de acordare a stelutelor. In ceea ce priveste eliberarea serverelor, si in virtutea respectarii regulamentului (vezi punctele 1 si 7) propun sa incercati sa discutati generalitati intr-un singur subiect, de preferinta "aspirante optimiste". Dupa studiul indelungat al subiectelor "aspirante peste 30-femei care stiu ce vor", "aspirante peste 35", "aspirante din craiova", "aspirante din constanta" si "aspirante optimiste" am sesizat ca multe dintre fetele care scriu indeplinesc concomitent toate aceste "calitati". Desigur, fiecare subiect deschis are propriile lui particularitati, specifice varstei sau locatiei, dar in 90% din postari discutiile au caracter general. Gasiti mai jos listele de membri ale ficarui subiect in care sunt evidentiati cei comuni topicurilor mai sus mentionate. Aceeasi situatie se regaseste si la subiectele Endometru,..., Infertilitate inexplicabila, Simptome de sarcina si altele, dar deocamdata acestea nu sunt puse sub lupa. Incercati insa sa nu mai deviati de la subiectul topicului respectiv. Asptept comentarii si propuneri, dar va pun in vedere faptul ca daca nu se ajunge la consens, subiectele satelite vor fi inchise intr-o spatamina. Multumesc Aspirante peste 30 - femei care stiu ce vor: gabi66, Avalon, Piticul, nucutza, dj_mama, nasha_4as, Liana30, gabiuid="red">, iuliabraila, sheherezada, Sheritra, crinuta71, gabi68, fabya, ioanatugs, aurel_cris, carmen94, anaist72, neli_dsn, noela_carmen, asi, felicia_; Aspirante peste 35: miki_miki, nasha_4as, dj_mama, Avalon, gabi66, Liana30, nucutza, pisikutaid="red">, stelutza_36, lachione, cristinici, why_not109, copilutzu, goldi, cicina, simoan, orchis, carma; Aspirante Craiova: nasha_4as, Liana30, miki_miki, Avalon, piticul, nusyid="red">, zozela, motzunela, viviana, mistic, SilvianaPopovici, mihaipopescu, Monica_elena, laura69silk; Aspirante Constanta: Avalon, Liana30, nusy, gabiu, pisikutaid="red">, delice00012, Mada28, madaluta, madamaya1, danap, daniela76, andicu, veronici, luli, mirelamea, maria08, anutza26, merdan, cornelianeli, anic, lulu77, anelize, ela2004, florin_a, Kerstin, dandusa, mymy000, ioanap76, ian78, Leditia, xandra28. Aspirante din iasi, aceeasi poveste. La Aspirante optimiste, se regasesc majoritatea fetelor, asa ca lista nu isi are rostul.id="size1"> ____________________________________________________________________ Toate lucrurile se intampla cu un scop | Aléid="purple">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marina Postat Iunie 25, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 25, 2006 Ale bravo ca ai luat decizia de a face asa munca titanica si taurul de coarne[:D] Marinaid="Arial">id="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liana30 Postat Iunie 25, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 25, 2006 Aleid="red">id="Arial Black"> in primul rand vreau sa te felicit ca ai reusit sa devii moderator!! vreau sa'ti spun ca te'am admirat si inca te admir..am suferit ..am plans..chiar daca am stat dupa perdea..din pacate am aparut si pe acolo..mai rar doar sa ridic moralul ..ma gandeam eu.. sper din tot sufletul sa reusesti ceea ce ti'ai propus..sa reuseti in TOT!!! mi s'a rupt sufletul cand am citit ceea ce ai scris tu odata!!mi s'a rupt sufletul cand am intrat acum si am citit ceea ce s'a intamplat pe forum..stiu ca poate nu e cazul sa fie atat de multe subiecte..doar ca eu m'am atasat atat de mult de ele..de fete incat ma doare sufletul sa trec peste acele subiecte si sa nu le salut..sa le incurajez sau ma rog..sa fac tot ce'mi sta in putinta sa le ajut ..daca e cazul.. in plus nu am intrat niciodata doar de dragul de a intra..ci din contra tanjeam atunci cand ceva..sau cineva.ma retine si nu puteam sa intru..am scris si am facut sau inca mai fac ceea ce fac din tot sufletul.. cu toate ca am fost "eliminata"..**sa ma iertati fetelor ca am spus asa.cred ca e mult spus**... de la un subiect drag inimi mele..eu m'am retras cu scuzele de rigoare ..chiar daca in urma mea s'a iscat un mic "razboi" eu una nici macar nu am intrat sa spun o vorba..am considerat ca cele care ma stiu cat de cat stiu de ce am plecat de acolo.. de aceea nu vreau sa isc alte discutii..si am considerat ca cel mai bine este sa ma retrag.. am mult mai multe lucruri de facut pentru "copiii" decat sa sar din subiect in subiect.. eu iti multumesc ca m'ai adus din nou cu picioarele pe pamant!!! cu mult respect!! Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!id="red"> Nasica "Nimic nu-i imposibil!"id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi66 Postat Iunie 25, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 25, 2006 Ale te felicit si eu pentru noua titulatura!Ideea cred ca ne-a venit mai multor fete, dar noi suntem modeste. Ceea ce eu nu inteleg ei ca sunt "inrosita" si "pusa" in primele randuri, cand eu am o "vechime" de 5 luni si mesaje evident ca nu prea multe. Daca moderatorii decid ca noi sa continuam dezbaterile la "aspirante optimiste", ne vom conforma.Efectul are intotdeauna o cauza, iar in cazurile noastre mai multe cauze au acelasi efect.Chiar daca ne-am mai abatut de la subiect, am invatat si am tratat alte afectiuni. Cateodata si faptul ca cineva se gandeste la tine cand aproape toata lumea in jurul tau e ostila, AJUTA foarte mult.Dar pentru asta exista E-mail-urile. Scuze pentru deranj! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ale2009 Postat Iunie 25, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 25, 2006 Lianaid="red">, ai luat-o putin cam prea personal... Daca masura ti se datora in exclusivitate, ti se trimitea un PM, nu se puca nimeni sa fac reguli noi pentru asta. Toata lumea iti recunoaste aportul adus forumului si faptul ca esti foarte sufletista. Fetele te indragesc si nu merita sa le parasesti. Ceea ce se doreste este doar o masura administrativa, nicidecum indepartarea unor membri. Hai sa "sistematizam" putin aportul tau si al altor fete. Nu rare sint cazurile cind cineva intreaba ceva la un subiect si i se raspunde la altul. Ginditi-va ce complicate devin lucrurile pentru cineva care are ceva de cautat, mai ales ca optiunea de cautare nu functioneaza in timpul zilei. Ca sa nu mai vorbesc de membrii din umbra (asa cum am fost toate) carora le e greu sa urmareasca un anumit subiect: daca vor sa stie un rezultat al lui X, tre' sa caute la toate topicurile... Astept o propunere constructiva din partea ta.[floare3] gabi66id="red">, in cele 5 luni de cind esti mebra, ai "activat" la cele doua forumuri unde te-ai regasit inrosita, si nu numai. Nu e nimic rau in asta, listele si inroselile sunt facute cu scopul de a evidentia faptul ca un numar mare de membri (printre care si tu) sunt comuni mai multor topicuri cam cu acelasi subiect si astfel "adunarea" lor intr-un singur loc nu este nefireasca. ____________________________________________________________________ Toate lucrurile se intampla cu un scop | Aléid="purple">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ale2009 Postat Iunie 25, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 25, 2006 quote:Initial creeata de dj_mamaVreau sa dau o mana de ajutor moderatorului ALEid="red"> sa nu ramana pe nedrept in postura de dictator cu cele expuse la:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78980si am propus sa regrupam aici discutiile de la topicele “amendate”. Mie una imi convine ca voi salva timp sa nu mai alerg prin toate aceste subiecte. … Aaaa! Si deja ma simt mult mai tanara scriind alaturi de treizeciste.Desigur ca numele topicului este o gluma si este ales provizoriu. In acest sens astept propuneri si il voi modifica. Va doresc sa aveti un inceput bun in toate.id="quote">id="quote">As vrea ca eventualele propuneri si discutii sa se desfasoare aici, ca sa le pot urmari si contoriza mai bine. Multumesc.____________________________________________________________________Toate lucrurile se intampla cu un scop | Aléid="purple">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi66 Postat Iunie 25, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 25, 2006 Am activat la cele doua subiecte deoarece la unul incepusem, iar celalalt s-a deschis ulterior.In fine, cum ai spus si tu nu e cazul sa ne facem "mia culpa".Oricum nu mai eram sigura cateodata la care din subiecte scriu, fiind si aceleasi fete la subiectul respectiv. Ce ziceti de: "Aspirantele simpatice ale FDC"? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nasha_4as Postat Iunie 25, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 25, 2006 si eu m-am lipit rau de aproape fetele enumerate...de multe ori las orice alta activitate macar sa le pot citi! eu zic ca intradevar trebuie gasita o solutie(cu sprijinul moderatorilor si mai ales cu acordul lor pt. ca sint sigura ca tuturor ne fac bine aceste discutii si sintem multe carora le vor lipsi...stiu ca nu am fost la "obiect" de multe ori si pentru asta imi cer scuze!dar sper ca nu am exagerat atit de mult incit sa nu ni se permita deschiderea unui nou topic,cu orice denumire(aleasa in mod democratic bineinteles)si care sa ne permita sa postam discutii caracteristice virstei noastre! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nasha_4as Postat Iunie 25, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 25, 2006 quote:Originally posted by nasha_4assi eu m-am lipit rau de aproape fetele enumerate...de multe ori las orice alta activitate macar sa le pot citi! eu zic ca intradevar trebuie gasita o solutie(cu sprijinul moderatorilor si mai ales cu acordul lor pt. ca sint sigura ca tuturor ne fac bine aceste discutii si sintem multe carora le vor lipsi...stiu ca nu am fost la "obiect" de multe ori si pentru asta imi cer scuze!dar sper ca nu am exagerat atit de mult incit sa nu ni se permita deschiderea unui nou topic,cu orice denumire(aleasa in mod democratic bineinteles)si care sa ne permita sa postam discutii caracteristice virstei noastre!id="quote">id="quote"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nasha_4as Postat Iunie 25, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 25, 2006 am vrut sa spun "de aproape toate fetele",sa modific mesajul ca mincasem..."toate" si iata ce a iesit! scuze!!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.