Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Indexat subiecte - voluntari?!

Recommended Posts

Hai sa vedem, cati dintre noi vor sa ajute sa facem putin ordine prin subiecte?!

Fie ca sunt ore intre care cautarea nu merge, fie ca sunt membri mai noi care nu stiu cum sa o faca, eu cred ca un index subiecte la inceputul fiecarui forum ar putea face sa dispara mai mult de jumatate din subiectele care se repeta de zeci de ori, care consuma timp si nervi.

Asa cum bine zicea marius, la Lectii de know-how on-line exista deja un index subiecte care e mai mult decat util atunci cand cautarea nu merge, si nu numai. Hai sa facem un index la inceputul fiecarui forum. Sa ne gandim care's problemele dezbatute in general pe acel forum si apoi sa grupam subiectele deja postate pe categorii (bineinteles cu link catre subiectul propriu-zis).

Eu singura n-o sa pot face asta. La fel cum nici moderatori nu cred ca au timp sa stea si cu ochiul pe noi si sa mai si aranjeze subeicte.

Asa ca in prima faza astept idei de organizare si voluntari. Sunt cam 25 de forumuri care trebuiesc organizate.

De exemplu la nasterea unei stele am putea sa le impartim in:

- povesti nasteri

- medici ginecologi

- nasterea prin cezariana

- nasterea naturala

- tarife nastere

- diverse

E doar un exemplu, astept sugestii la el! Si la cele care vor urma.

In general fiecare posteaza la 3-4 forumuri cu regularitate, pe restul doar le frunzareste sau poate chiar nu le citeste deloc. Eu una recunosc ca pe la zona artelor n-am trecut decat de curiozitate, asa ca mi-ar fi imposibil sa pot indexa subiectele de acolo, ar trebui sa le iau la citit pe toate (titlurile nu mai sunt de mult sugestive pentru continutul mesajelor), ar fi o munca titanica pentru mine, dar nu si pentru cineva care posteaza si urmareste cu regularitate subiectele de acolo.

Deci, concret, eu as propune mai intai sa "grupam" subiectele de pe fiecare forum in mici categori (astept propuneri) iar apoi vedem daca sunt voluntari pentru indexatul lor (eu zic ca ar trebui cam 2-3 pentru fiecare forum, unul singur ar pierde 2-3 zile cu indexatul si aranjatul, dar depinde si de forum, stim deja ca unele's mai stufoase ca altele).

Forumurile pe care eu as zice sa nu le indexam (dar asta e doar parerea mea, daca aveti idei mai bune, sunt binevenite) sunt:

- odiseea sarcini

- clubul scutecelor

(aici oricum sunt doar subiecte de mamici si burtici, iar marea lor majoritate au la inceput link-uri catre vechile subiecte)

- buburuza norocoasa

- un ochi rade, unul e vanat

- toate de la anchete si evenimente (eventual aici poate fi indexat cel cu supermiresele), sertarul albastru, probleme si sugestii si maculatura.

Restul forumurilor ar trebui indexate (la discutii generale cred ca va fi infernal sa le grupam cumva, in rest mi se pare destul de simplu)

Atat deocamdata, astept sa vad daca se baga cineva....desi cred ca imi racesc gura de pomana! Presimt oricum ca subiectul va muri in fasa.....vorba ceea, la placinte inainte si la razboi inapoi! (toata lumea da tare cu criticatul, dar cand e vorba de facut ceva ce presupune si munca, atunci s-o faca alti).

Mickyyyid="red"> si cele 2 fete cucuiete: [copil] Malina Ioanaid="purple"> (31.03.2004) [copil] Daria Maria id="purple"> (22.06.2005)

id="size1">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Andreea,te poti uita la parinti la subiectul "indexarea";e o lista de subiecte acolo;temele in dreptul carora nu exista trecut un nick,sunt libere si pot fi centralizate de amatori (sunt date toate indicatiile necesare pe prima pagina,acolo).Senchiu![pup]

Croko nu dormi juma' de noapte,plangandu-se de-o ureche;acum il tin sub observatie sa vaz daca-i de sunat dr. sau avea doar vreo ureche amortita[:D]id="size1">id="Comic Sans MS">id="maroon">

Irina , vevika & "scaly monstel"[hia]id="size2">id="violet">id="Times New Roman">

poze1,2,3,4,5,6id="size1">

philipid="red">, fetele deja s-au apucat de parintii intreaba, vad ca pentru restul forumurilor nu prea se ingramadeste lumea, asa ca incearca sa ajuti acolo in prima faza.

pegasisid="red">, si eu am 2 zile de cosmar (azi si maine) si oricata bunavointa as avea, acum mi-e imposibil sa ma implic prea tare. Oricum, nu cred ca e graba cu indexarea, ideal e sa fie totusi facuta (o saptamana-doua, ar putea fi gata).

Eu ma gandea ca imediat ce imi rezolv treburile mele si voi avea din nou timp de forum sa ma apuc de un forum mai micut (eventual nasterea pe glob, ca tot am dat-o exemplu mai devreme), dar eu vreau sa grupez subiectele pe categorii, cu link-uri catre cele originale. N-o sa fie cu copy-paste in mesaje, asa cum fac fetele la parintii intreaba, mie mi se pare mai ok asa, chit ca s-ar putea sa fie mai multa munca.

dar pana nu incep, n-am de unde sa stiu ce si cum va fi.

Oricum, vad ca la un forum s-a mobilizat destul de multa lume pentru indexat, aici nu prea sunt voluntari. Sau poate cine stie, sunt toti acolo [:D].

Mickyyyid="red"> si cele 2 fete cucuiete: [copil] Malina Ioanaid="purple"> (31.03.2004) [copil] Daria Maria id="purple"> (22.06.2005)

id="size1">

quote:Originally posted by Mickyyy

dar eu vreau sa grupez subiectele pe categorii, cu link-uri catre cele originale. N-o sa fie cu copy-paste in mesaje, asa cum fac fetele la parintii intreaba, mie mi se pare mai ok asa, chit ca s-ar putea sa fie mai multa munca.

id="quote">id="quote">Esti sigura ca e bine asa? Eu am inteles ca subiectele se comaseaza (cu copy and paste) iar apoi se sterg definitiv... Veve, zic bine au ba?
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume." (Enriyeu Castaldo)id="size1">
id="right">

Poate n-am fost eu suficient de atenta, dar nu cred ca se vor sterge subiecte, probabil se vor arhiva. Sau mai stii, poate se si sterg!

Oricum, la nasterea pe glob de exemplu sunt o gramada de povesti ale nasterii, ce faci, le pui pe toate intr-o oala si stergi restul mesajelor?

Depinde foarte mult si de tipul de forum, sunt multe care oricat ai vrea, nu poti sa le aduni in 10-20 de subiecte.

Dar daca s-a hotarat deja asa, sa se comaseze toate intr-unul singur, pot sa fac si asta! Numai sa treaca nebunia de la birou, ca aici n-am timp de forum, si acasa seara pic franta.

id="size1">

noi la Parintii intreaba... am adunat tot ce tinea de exemplu de alergii, de somn, fiecare in cate un topic.. cu toate raspunsurile.. lucrat un pic la ele.. adica sters semnaturile si ce mai are fiecare in subsol.. si am pus link-urile care le-am adunat acolo separat si au fost sterse de un moderator. deja exista o gramada de subiecte si in arhiva..care ar trebui si acelea aranjate putin...[:D]

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)

Poze

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...