nadyana Publicat Iunie 25, 2006 Raport Distribuie Publicat Iunie 25, 2006 Fetelor dragi, iarasi am nevoie de sfaturile si parerile voastre.Incepe in curand sezonul nuntilor si am si eu o nunta mai speciala la care trebuie sa merg.Cu alte cuvinte, parintii mei cununa in august si trebuie sa arat si eu intr-un fel mai special.Deocamdata, pana acum nu prea am fost la nunti si daca am fost, nu prea am tinute deosebite pt. ocazii.Voi ce ma sfatuiti?Cum asi putea sa ma imbrac?Ce se poarta la astfel de ocazii?Stiu ca si pt. voi incepe sezonul nuntilor.Voi ce va luati, cum va faceti frumoase la astfel de ocazii?(nu ma refer doar la imbracaminte, ci si la tot tacamul)[biz] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hermis Postat Iunie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 26, 2006 Sfatul meu - mergi la magazinele unor creatoare de moda, vezi care sint tendintele...daca te tine buzunarul, cumpara-ti, daca nu gaseste-ti o croitoreasa buna, care sa-ti faca modelul ce ti-a placut cel mai tare. Se poarta taietura sub sani, cu fundita, dantela...model gen ani 60. Simplu si elegant. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ginutza2002 Postat Iunie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 26, 2006 la fel zic si eu sa incepi sa iei magazinele la pas! pana iti gasesti ceva pe placul tau! 'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta' Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nadyana Postat Iunie 26, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 26, 2006 astazi am fost prin magazine, peste tot aceleasi modele, unele dintre ele chiar vechi, pe care le-am vazut de vreo cativa ani-corset, fusta si esarfa.Se mai poarta asa ceva?[xx(] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikole Postat Iunie 27, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 27, 2006 Depinde enorm de mult de linia corpului tau, si de gusturi. Corsetele nu se mai poarta de vreo doi ani, din cate stiu, si parca e prea mult...parerea mea!!! Aici se poarta dantela simpla, deasa(nu transparenta), usor elastica, sau dantela pe satin(nu cred ca m-am exprimat corect, dar sunt sigura ca ai prins ideea. Sau...desi nu cred ca merge la nuntile noastre, pantalon de ocazie -la fel- din dantela, cu un top(partea de sus, adica cupa sa fie din dantela, aceeasi ca a pantalonului, iar pe talie, u material elastic) uffffffff, nu-s cum sa-ti explic!Caut maine o poza, si iti arat.aM VAZUT PE CINEVA CARE AVEA COSTUMATIA ASTA, SIITI SPUN...MI-A LUAT OCHII!!! Dar, repet, nu-s cat de bine ar merge la o nunta, e mai degraba pentru un party ceva! Am mai vazut aici, ca se poarta satinul simplu, rochii usor vaporoase, cu spatele gol,culoarea auriu,face ravagii!!! Depinde mult si de nuanta tenului tau, culoarea ochilor, si al parului. Eu lucrez intr-un restaurant foarte select, si am vazut multe nunti, si diferite petreceri.Cam asta se poarta aici. Bijuterii:eu n-as purta(nu mi se potriveste), dar perlele dau bine cu un ten masliniu, si sunt f elegante.La fel si aurul alb!!! Nu-s ce altceva as putea sa-ti mai spun, ca mi se cam amesteca ideile in cap, dar revin cu ceva poze. Machiajul:sideful e in mare voga, aplicat discret pe pometi, umeri si doar o adiere de pamatuf intre sani. Dar esential este, ca orice stil ai adopta, sa ti se potriveasca, sa iti accentueze trasaturile frumoase, si eventual sa mascheze(daca e nevoie), unele asimetrii, etc. Revin! http://photos.yahoo.com/frezia_2004 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nadyana Postat Iunie 27, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 27, 2006 Merci mult draga mea, Nikole.Ca de obicei vii cu sfaturi si iti multumesc. Nici mie nu imi plac corsetele si nici nu cred sa mi se potriveasca, pt. ca sunt plinuta.Desi, atunci cand se purtau innebuneam ca nu le pot purta si eu. Eu am tenul masliniu, ochii caprui inchis si parul castaniu-chiar mi-am cumparat ieri vopsea de par, nuanta castaniu oriental de la Wella Safira-sper sa iasa ca in catalog.Poate ma invrednicesc si eu sa pun pe forum niste poze dupa vacanta. Imi place mult genul de costum de care spui, in special ca sunt adepta pantalonilor si a tinutelor vaporoase.Imi place mult satinul, rochiile usor vaporoase, cum spuneai si tu, si innebunsc dupa culoarea bej in ape aurii.Am vazut ieri in magazine o rochie frumoasa de altfel, bej deschis auriu, dar care, la fel, avea corset.Si nu ma avanajeaza corsetul, asa cum spuneam, si, unde mai pui ca astia nu aduc rochite cu corset decat marimi f. mici.Si nici nu vreau sa imi iau ceva care sa fie "uniforma" sau "costum national"-intelegeti ce vreau sa spun.Tot ce am vazut in toate magazinele eram la fel, aceleasi modele peste tot.Asa ca am spus sa o iau incet, intii sa aflu de la voi ce se poarta si apoi sa vad daca gasesc. Nikole, astept sa imi scrii si, daca ai poze, te rog sa ne arati si noua. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikole Postat Iunie 27, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 27, 2006 Eu nu imi amintesc sa fi vazut vreodata ceva deosebit, elegant, in Iasi. Sincer...sa-mi fie cu iertare,e drept ca sunt si foarte exigenta la capitolul asta, dar inclin sa cred ca selectia nu e f mare.In schimb, ultima oara cand am fost in tara, acum 2 ani, am vazut o rochie superba la Agnes Toma, era vreo in jur de 1000$, si multumesc bunului meu prieten, ca nu m-a lasat sa o cumpar. Hai ca revin cu poze, promit, dar in doua trei zile, ca lucrez zilele astea, si nu pprea am timp sa caut. te pup http://photos.yahoo.com/frezia_2004 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nadyana Postat Iunie 27, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 27, 2006 Si eu te pup Nikole si te astept!Nici eu nu am vazut nimic deosebit in Iasi.Macar daca imi iau o rochie de ocazie sa fie deosebita.In schimb, nu stiu daca asi da chiar atatia bani pe o rochie, doar pt. faptul ca e de la Agnes Toma.Eu altceva vreau sa fac:sa stiu tendintele, sa stiu ce se poarta, sa aud parerile voastre-care sunteti mai in tema decat mine si care poate vedeti mai multe-si, poate vara asta(dupa lucrarea de disertatie pe care o am saptamina asta)ma ajuta Bunul Dumnezeu sa plec si eu la mare, dar nu in Romania, si sa-mi iau de acolo. Eu te astept Nikole cu noi sfaturi si iti multumesc! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.