Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

frumoase in vacanta!

Recommended Posts

Fetelor, fiindca incepe sezonul vacantelor si a concediilor, m-am gandit ca ar fi benefic pt. noi toate sa ne sfatuim impreuna despre cum sa ne pregatim pt. vacanta, ce sa facem inainte de a pleca in vacanta, ce luam cu noi in bagaj, etc.Eu cam stiu ce ar trebui sa luam cu noi in bagajele noastre, insa mereu cand ajung la mare, mi se pare ca alte fete sunt mult mai pregatite decat mine(din toate punctele de vedere:tinutele, machiajul).

Voi cum va pregatiti pt. vacanta?[bis]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

imi place subiectul, eu de obicei imi iau prea multe, dar lucruri cu adevarat necesare, constatam ca le-am uitat acasa. Si cautam prin ditai gentoiu... Maine, ca azi e tarziu, o sa stau sa ma gandesc cam ce am luat de multe ori aiurea cu mine.

[pup]

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

eu incep sa imi fac bagajele cu cateva ziel inainte [alcool] sa fiu sigura ca nu am uitat nimik [:D]. si de multe ori am si listutze....[:D], dar am satisfactia cand ajung acolo ca sunt pregatita cu tot ce e necesar!!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

si mie mi s-a intamplat sa car valize peste valize si cand am ajuns la destinatie sa vad ca ceea ce mi-ar fi trebuit, nu am cu mine[bang][bang][bang].

Este foarte buna varianta cu lista si apoi trebuie sa stii cam ce program vei avea ca sa ai tinute adecvate. Eu am patit-o saptamana trecuta la Viena. Nu mi-am luat haine elegante pentru ca am zis ca merg cu masina, am mult de condus, stau doar 2-3 zile si nu ies seara in locatii super pretentioase.

Ei bine, sotul m-a invitat la Opera si mie imi venea sa innebunesc cand m-am uitat in valiza mea si nu gaseam nici o tinuta care sa imi placa.

Mia, mami de [bonjovi]ROLAND (18 Noiembrie 2004)id="purple">id="size2">

Winners never quit, quiters never win!id="purple">id="size2">

asa sunt si eu. imi iau cu mine muuuult mai mult decat imi trebuie ca la fata locului sa descopar ca tot am uitat ce era mai important.

mai ales pantofii, as lua toate perechile pe care le am cu mine! dar vara asta gata! ma organizez din timp, frumos si ordonat :)

ma gandeam sa imi fac tinute complete in loc sa imi iau tot ce imi place din sifonier. adica daca iau cu mine un anumit pantalon, ma gandesc cu ce bluza il imbrac, ce pantofi si ce geanta. si ce nu se potriveste cu nimic sau nu am cu ce ocazie sa port, chiar daca imi place, ramane acasa, sa nu incarc valiza inutil.

asta e teoria, practica urmeaza peste 3 saptamani, si oricum stiu bine ca nu ma abtin de la niste cumparaturi de la fata locului ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...