steaua Publicat Iunie 26, 2006 Raport Distribuie Publicat Iunie 26, 2006 Cum se pot trata/ preveni bubitele de caldura? Alex are 11 luni si ii apar in jurul gatului. Multumesc! Corina & [copil] Alex (11 iulie 2005) pozici Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ralu Postat Iunie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 26, 2006 Corina-eu ii dadeam fetitei mele cu Baneocin-praf. Dar dupa ce apareau!! Apar de la transpiratie. Ralu-mamica de 2 printese (Ioana si Maria) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicoleta Postat Iunie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 26, 2006 Servus. Si copilului meuii apar bubite. LA mare mai ales... Brr, cand avea un an si 5 luni am mers la urgente (eram la mare), eram rosu, eu il dadeam cu ulei dupa baie (mama dezinformata)... De atunci folosim la caldura si bubite sprayul termal Avene. POate va ajuta si pe voi. Nicoleta Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mama lui Jonika Postat Iunie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 26, 2006 Si eu am avut probleme cu copilul meu inca de la nastere. De la caldura facea multe bubite care in final deveneau ca o rana si unica solutie care a mers a fost sa instalez aer conditionat.Nici o crema nu a dat rezultate vezibile. Ajungeam sa il ung tot cu un strat de crema si tot degeaba.De cind ne-am instalat aerul conditionat nu mai am asemenea probleme, chiar daca iesim afara si este cald. mpopescu Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariussimiuc Postat Iunie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 26, 2006 De tratat le poti trata cu apa bicarbonatata si baita cat mai des. Miha id="red"> si [comoara] Robert id="blue"> (18 id="purple">nov 2004)id="purple"> Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bunid="red">id="Comic Sans MS"> Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!id="size3">id="green"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elena_oona Postat Iunie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 26, 2006 Si noi facem bubite de la caldura.Sunt de la transpiratie. Incercati sa-i lasati mai dezbracati numai in pampers si maieu prin casa cand e ft cald. Cum ne tratam??:cate 2 dusuri pe zii , la amiaza si seara inainte de culcare si pudra.La mine a dat efecte! Sanatate!! Elena & bebe Manuella 1 an si 8 luni (16.10.2004) "Good parents give their children Roots &Wings. Roots 2 know where home is, wings 2 fly away & exercise what's been taught them. " Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniella4 Postat Iunie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 26, 2006 Si noi ne-am intors cu bubite de la mare, cred ca aici au contribuit si niste dinti ca a salicat kupilul in disperare, iar bubitele erau localizate sub barbie. Eu l-am dat cu un unguent cu echinaceea de la Plafar si i s-au atenuat mult. Daniella, id="teal"> mama lu' Alexis Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura72 Postat Iunie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 26, 2006 tamponezi locul cu apa in care dizolvi biarbonat de sodiu,iam dat si cu talc pe burtica si spate si nu mai transpira asa rau Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samurai-lady Postat Iunie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 26, 2006 Noi nu prea folosim aerul conditionat vara si cand era mik facea si baiatul meu bubitze de la caldura.Noi ne tratam cu multe dusuri pe zi,sau cu un prosopel inmuiat in apa cu care-l stergeam pe corp,mai ales seara inainte de culcare. O vara super si cat mai putine bubite. id="size3"> Samurai-lady si bb Kenid="red">id="Comic Sans MS"> Pagina personala DC[dc] Web-poze Kenutz[asia] Cum a venit pe lume Samurash bebe[copil] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szaboali Postat Iunie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 26, 2006 Eu folosesc pudra saprosan si ii dispar in cateva ore , poti sa incerci si tu se gaseste la farmacie si nu e scumpa dar la noi asta a avut efect. Dar bebele poate sa si transpire si de la lipsa de calciu si de caldura. Incearca si tu pudra saprosan si vezi poate va da si voua rezultate bune ca si noua. pupici la pitici[bibe] mama lui Iarina[bibe] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.