Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Dureriile de spate in timpul sarcinii

Recommended Posts

Buna fetelor,

Sunt o persoana care are probleme cu articulatiile spatelui (zona mijlocului) dar care in acelasi timp isi doreste sa aiba un bebe

Problemele au aparut anul trecut prin august si dupa cateva tratamente, fizioterapie, masaj mi-am mai revenit dar niciodata in totalitate.Mi s-a recomandat sa fac sport pt. a-mi intari musculatura spatelui ceea ce binenteles ca nu am facut.De cateva zile ma supara iar aceste dureri (pe partea stanga) piciorul stang fiind un pic amortit O sa ma duc din nou la doctor

Din experienta voastra credeti ca o sa pot sa am un bebe si sa pot sa duc sarcina cu bine pana la capat fara sa am probleme foarte serioase cu coloana? Imi este frica ca nu o sa pot sa fac tratament in timpul sarcinii si sa nu apara complicatii la nastere

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu sunt la a doua sarcina si ma rupe spatele (am o spondiloza mostenita , plus niste probleme fix la bazin).. Mai pe scurt am senzatia ca mi se desfac oasele de la spate (exact deasupra fundului , nu stiu cum sa explic stiintific) cand ma asez , cand ma ridic... Durerile nu m-au impiedicat nici sa raman insarcinata, nici sa duc sarcina (sarcinile) si nici sa-mi mai doresc (alte) sarcini...Paza buna e buna, da' vezi sa nu te opreasca din drum k nu e cazu...

[pis] [gravi], mami de [copil] ( 13oct04 )

id="green">

id="right">

Multumesc pentru incurajari. Exact in zona care ai descris-o tu, respectiv deasupra fundului, am si eu probleme

quote:Originally posted by Kittie

Eu sunt la a doua sarcina si ma rupe spatele (am o spondiloza mostenita , plus niste probleme fix la bazin).. Mai pe scurt am senzatia ca mi se desfac oasele de la spate (exact deasupra fundului , nu stiu cum sa explic stiintific) cand ma asez , cand ma ridic... Durerile nu m-au impiedicat nici sa raman insarcinata, nici sa duc sarcina (sarcinile) si nici sa-mi mai doresc (alte) sarcini...Paza buna e buna, da' vezi sa nu te opreasca din drum k nu e cazu...

[pis] [gravi], mami de [copil] ( 13oct04 )id="green">
id="right">
id="quote">id="quote">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...