Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Paciente optimiste si gravidute ale dr. Tutunaru-9

Recommended Posts

Va invit sa continuati aici discutiile incepute la capitolul anterior

Iata o lista a Tutunareselor, viitoare [gravi]:

adiere

alexia28

Amely

Apollo

aurelia77

alina.n

Ariana1

cherry22

claucia

clubb

cris2006

danotino

Dianadi

Diddy

Felicia

Foxxy

Hitomi

IoanaTugs

kikilina

kitty_nic

kristind

Laura69silk

lauravoinicu

Leditia

LoredanaG

Mada28

MadaS

Madutz

mamidevladut

mihailescu teodora

Mirelae

miruna79

ninocica

Salomea

SilvanaPopovici

zambet74

id="blue">

tutunarese [gravi][gravi][gravi], foste aspirante:

marair

madaluta

iriss27

marinar

aventura

bubulina1

Irinabrid="red">

Va doresc tuturor sa auzim cat mai repede de [bibe]

Bubulina [gravi] 5+

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 282
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Tocmai ce am raspuns la cap 8. Bubulina, multumim pentru capitolul nou-nout la inceput de saptamana.

[pup] multi si apasati la toate tutunaresele, o saptamana cat mai buna si "mai fertila", si foliculi cat mai grasi!

Poze

Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in

momente care iti taie rasuflarea.

Azi am reusit sa va citesc pe indelete, fetelor.

Felicitari gravidutelor si multa bafta aspirantelor care se afla aproape de ovulatie!

Eu sunt relativ bine, am inceput tratament homeopat si imi iau avant si pentru tratamentul prof Andritoiu, pe care l-a personalizat pe profilul meu hormonal, greutate, varsta, inaltime etc.

[pup][pup] [pup]

Buna fetele dragutele[biz]

Marina, sa-ti traiasca samburelu, ce frumos trebuie sa fi fost cand i-ai vazut manutele, piciorusele...

Bubulina[dual] sa nu mai fii ingrijorata, lasa ca bebe sta bine acolo in burtica

Mamidevladut, ma bucur pt tine ca ai fost la mare si te-ai simtit bine exact in perioada buna, cred ca a avut dreptate sotul tau, ati facut cea mai buna alegere. Haide poate vii cu o veste buna peste 2 saptamani. Am ales sa fac HSG-ul la Giulesti pt ca Tutunaru nu recomanda analiza asta, el recomanda direct laparoscopie si totusi nu vroiam sa ma operez asa din prima.

Ioana da, este vorba despre acelasi biolog de care vb si Laura, acelasi biolog pe care-l recomanda si Tutunaru, deci io zic ca esti pe maini bune, bafta multa sa fie cu noroc si cu[bibe]

Silvana, bafta multa cu tratamentul lui Andritoiu, am citit pe forum ca a dat rezultate[gravi]

Va pup pe toate Amely, Aurelia, Alina, Ariana, Claucia, Felicia, Ioana, Kitty, Lauravoinicu, Mamidevladut, Miruna, Laura69silk, Silvana, Teodora [pup] si pe gravidutele noastre Bubulina, Marina,Iris, Aventura, Madaluta pupici pe burtici[pup]

Buna ziua, fete dragi si sa aveti o saptamana minunata !

Alexiaid="red"> incep cu tine, pt. ca nu am mai putut posta de vineri. Ma bucur pentru rezultatul de la HSG, si chiar daca trompa dreapta nu s-a vizualizat, asa cum ti-au spus si fetele, iti tin pumnii sa ovulezi bine pe stanga, si sa se lase cat mai repede cu bb. Iti urez bafta multa saptamana aceasta la monitorizari. Sper si eu alaturi de tine sa ne dai vestea cea buna, cat mai curand ! [flo] + [pup]ici

Clauid="red"> noutatile sunt de top - foliculi babani si pregnyl, asta da veste buna. Iti tin si tie pumnii si asteptam marti sa ne spui ca ai avut ovulatie. Sper din toata inima sa fie cu noroc luna acesta si la tine si le urmezi pe Bubulina si Marinar la mamici ! [pup]ici

Ioanaid="red"> multumesc pentru gandul bun [dual]! Vineri ar trebui sa vad "rosu"...Mai este pana atunci, dar asa cum ti-am mai spus, nu caut simptome. Psihic, ma pregatesc pentru o noua Z1....Iti doresc o saptamana usoara si din toata inima bafta multa la IA din luna urmatoare ! Se apropie cu pasi repezi, luna iulie...

Mamidevladutid="red"> bafta multa joi, la analiza spermogramei si ma bucur din suflet ca ati luat decizia detasarii de probleme, in acest we. Iti tin si tie pumnii sa fie cu noroc aceasta relaxare si sa auzim de [bibe]2 cat mai curand ! Daca nu ai incheiat inca sesiunea, bafta in continuare cu examenele ![pup]ici

Lauravoinicuid="red"> bafta si tie la monitorizari saptamana aceasta si mai ales luna viitoare la ISA ![pup]ici

Silvanaid="red"> bafta multa si tie cu cele doua tratamente si sa dea Domnul sa ne aduci vesti bune cat mai curand ![pup]

Kitty, Amely id="red"> cum au fost examenele de sambata ?

O zi linistita si racoroasa va doresc si va pup pe toate cu drag Alexia, Amely, Aurelia, Ioana, Claucia, Kitty, Alina.n, Alina25, Miruna79, Ariana1, Lauravoinicu, Silvana,Mamidevladut, Madutz, Teo, Papushelid="red"> si [gravi]utzele Marair, Madaluta, Iriss27, Aventura, Marinar, Bubulina1, Irinabrid="red">

Laura[flo]

Alexiaid="red"> multumesc mult ca mi-ai zis, nu stiam. Ma vedeai ca ma duc sa-l intreb pe T de HSG[V]. La Giulesti ai fost la un dr. anume sau te-ai programat pur si simplu? Te intreb pentru ca as vrea sa fac si eu luna viitoare un HSG sa vad cum imi sunt trompele.

Lauraid="red"> multumesc mult pentru urari,nu am terminat sesiunea. Daca ma vedeai sambata pe plaja cu cursul in mana, ca miercuri am examen, si alergand dupa Vladut prin apa.[:D][:D] Eu iti doresc sa vezi rosu de vineri.....intr-un an.[flo][flo]

Buna scumpelor!

Sunt supersuper stresata!In seara asta merg si eu la Tutunaru!Tare curioasa sunt sa vad ce se intimpla cu mine.Printre altele m-am grabit si mi-am luat si tratam naturist al d-lui Andritoiu.Si cu ala si cu monotorizare sper sa fie ceva luna asta sau cel tz luna viitoare!Sunt destul de optimista,acum ca vb cu voi ,dar cind m-oi vedea acolo,lesin.Glumesc,sunt o fire puternica!

Sper sa nu ma intimideze d-l doctor!

Pupici la toate!

Teo

Fetele mele, dragi Alexiaid="red"> si Mamidevladutid="red">, va multumesc din suflet pentru sustinere [dual], dar chiar nu ma gandesc. Nu am nici un fel de simptome, nici...nici. Sau poate nu stiu eu sa le identific... Cum o vrea Bunul Dumnezeu ! Stiu ca daca, voi incepe sa numar Z1, de vineri, veti fi, oricum alaturi. Si pentru asta nu pot decat sa va multumesc inca o data, voua, tuturor !

Teoid="red"> bafta multa si tie, la intalnirea...de gradul trei ! Vei vedea, vei fi foarte incantata de T ! Asteptam sa ne povestesti cum ti s-a parut T, ca medic, in primul rand, si ca, om. Sa ne aduci vesti bune ! [pup]

Kittyid="red">, draga mea, bafta si tie, maine la spermograma ! As dori sa-mi dai si mie niste detalii, daca vei putea, pentru ca eu, dupa Z1, va trebui sa-l trag pe 'ubitu' la aceeasi analiza. Iti tin pumnii !

Pup toate fetele, inca o data si mai asteptam vesti ![pup]

Laura[flo]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...