moana Publicat Iunie 26, 2006 Raport Distribuie Publicat Iunie 26, 2006 buna! in ultimii satpte ani m-am epilat intr-un singur loc....din pacate, doamna respectiva a plecat din oras...si acum caut pe altcineva...am incercat in diverse locuri dar nu mi-a placut deloc.... asa ca, poate imi recomnadatzi si mie pe cineva....in sectorul 6...sau prin regie...care sa lucreze cu ceara calda..... si inca ceva...cat platiti pentru un epilat lung, axila si inghinal...ca eu am dat 300.000 lei ultima data. oana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moana Postat Iunie 26, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 26, 2006 haidetzi fetelor....cine ma ajuta si pe mine... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miag Postat Iulie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 1, 2006 Salon Abbate- in sectroul 5 Mia, mami de [bonjovi]ROLAND (18 Noiembrie 2004)id="purple">id="size2"> Winners never quit, quiters never win!id="purple">id="size2"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviad Postat Iulie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 1, 2006 quote:Originally posted by moanahaidetzi fetelor....cine ma ajuta si pe mine...id="quote">id="quote">Te ajut eu. Inteleg ca esti din Bucuresti? Cat te costa epilatul? Eu am un epilator de 4 ani. Sunt foarte multumita de el. Ma epilez cat vreau, cand vreau,il iau cu mine peste tot si nu ma costa nimic. In plus creste din ce in ce mai putin par si mai rar. In ceea ce priveste costul unui epilator cred ca 800000 e cel mai ieftin, iar unul bun in jur de 1500000. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
columbiana Postat Iulie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 1, 2006 epilatorul meu rupe firele, si dupa 2-3 zile ma trezesc din nou cu pori; mai recurg la ceara uneori- aici se practica lama la greu, simplu si repede dar neeficient; in Romania am vazut vara trecuta la cometiciana un aparat de epilat cu benzi cu ceara de unica folosinta- mi s-a parut foarte misto, dar aici nu l-am gasit sa-l cumpar (era made in italia) Ana http://community.webshots.com/user/vara2006photos Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuschu Postat Iulie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 1, 2006 Moana, eu stau in Crangasi si ma epilez la salonul Diva. Ce e drept, eu ma epilez acolo numai inghinal, dar mi se pare ok. Din pacate, niciodata nu tin minte cat am de platit[alcool]. Am, insa, impresia ca ar fi pe la 120.000. Nu bag mana-n foc, dar asa cred. Mi se pare ok locul, cam micut, dar e aproape de casa si aparatura e ok. Ca localizare, e chiar la intrarea din calea Crangasi pe Bv. Ceahlau, la intersectia de langa Podul Grant. Cat despre epilator, eu nu m-am impacat deloc cu el. Asa e, rupea firele si trebuia repetetata operatiunea epilatului cam des, ma durea teribil (eu sunt si destul de sensibila si fricoasa la durere), dura mult... Nu-mi place ! Pisica, zambind Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m_monique Postat Iulie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 1, 2006 eu ma epilez la salon Lenion, din piata Sfintii Voievozi. un epilat lung + inghinal + axila costa cam 170.000 cu ceara normala. cu ceara de unica folosinta este mai scump. salonul este curat si foarte aglomerat. aici ma epilez de multi ani si nu am avut niciodata nici o problema. [gravi] 15+ Nunta noastra Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sheherezada Postat Iulie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 1, 2006 Eu folosesc epilatorul de vreo 12 ani si nu am probleme deosebite,doar ca picioarele arata mai bine dupa epilatul cu ceara. "Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte" sheherezada Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.