Marsupilami Publicat Iunie 26, 2006 Raport Distribuie Publicat Iunie 26, 2006 Sfarsit de iunie...Incepe perioada migratiilor inspre si dinspre Romania. Printre fericitele calatoare se va numara in vara aceasta si o prietena a mea, care are trei copii, dintre care o fetita de 8 luni. Asadar, s-a gandit sa aleaga solutia cea mai putin oneroasa pentru a merge de la Bordeaux la Tulcea (si inapoi!), aceasta fiind, evident, autocarul! Inainte de a cumpara biletele, va rog si eu frumos, in numele ei, sa ne impartasiti experientele voastre, ca sa stie la ce anume s-ar putea astepta. Bineinteles ca orice sfat este binevenit. V-as intreba si ce companii de autocare ar putea solicita,daca se poate... Mii de multumiri anticipate celor care ne vor raspunde. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dulcetica Postat Iunie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 26, 2006 Cred ca e infiorator de obositor pentru un adult !Sa se mai gindeasca la varianta cu masina, daca nu poate cu avionul.Ii doresc drum bun! dulcetica Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Guestus Postat Iunie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 26, 2006 Sa-si cumpere 1 spray paralizant contra celor din autocar. 100 euro pariu ca or sa incerce sa o debarce fortat la prima statie. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papadie Postat Iunie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 26, 2006 cand am dus-o pe mama la autocar prima grija a fie-mii (2 ani) a fost sa cotrobaie pe la sofer. ca sa nu-ti mai zic ca ala a palit cand m-a vazut si cu alt copkil in brate(2 luni) si am simtit nevoia sa ma disculp:"Nu va speriati ca nu vin eu in Romania...Numa copiii[:-)))]" Dupa ce i-a trecut albastreala mi-a spus ca frecvent au calatori sub un an asa ca EI (soferii) is obisnuiti. Si, Guestus, sa stii ca-mi povestea maica-mea ca a nimerit in drumul sper RO cu o mamika si-o bunika plus una nepoata 2 ani.Care cica a plans toata noaptea strigand dupa tata-su. Juma de autocar lacrama de dorul nepotilor, ailalta jumate lacrama de somn. Presupun ca bb va sta oricum in scaunel de masina gen scoica...mai nasol la drum lung e cu un copil mai marisor hatarat sa mearga, sa pipaie, sa deguste pin tot autocarul. al de 8 luni e momentan "inofensiv". cu ceva jukarele si mutzunele va fi ok. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anny Postat Iunie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 26, 2006 Este cea mai proasta solutie pe care o putea alege! Pentru un adult este foarte obositor, dar pentru un copil de 8 luni si chiar mai mare........va fi groaznic, cred. Si cu masina cred ca e nasol cu 3 copii, dar totusi iti faci programul dupa cum se poate si mai sunt si alte argumente pro. Eu am fost cu autocarul vreo 2 zile si mi s-a luat! Daca prietena ta nu-si permite sa ia avionul (fiind vorba de 3 copii cred ca e scump) sa se gandeasca la varianta de a merge cu trenul. Isi ia cuseta si sta singura cu copiii, poate sa doarma, sa se spele, e altceva. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mik Postat Iunie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 26, 2006 N-am calatorit cu autocarul, dar deja in tren cu un bebe mic in compartiment 3 ore e infernul de pe lume, daca micutul e treaz. Apoi intrebari intrebatoare : unde il schimba, unde ii aunca pampersii, cum ii incalzeste mincarea ? unde il pune sa se miste nitel ? Mik. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinutza00 Postat Iunie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 26, 2006 ar tb sa studieze mai bine ofertele la companiile de zbor low cost...pretul este asemanator si uneori chiar mai mic decat la autocar alinutza si david nazdravanul (11 mai 2004) http://community.webshots.com/user/alinutzza77 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicoleta Postat Iunie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 26, 2006 Servus. Sincer, eu cred ca ar trebui sa se gandeasca de mai multe ori inainte sa plece cu autocarul. Si apoi eventual sa nu mai plece... Eu nu as face asta, ar fi greu... Este adevarat ca te costa mai putin...Dar pe caldurile astea...si chiar fara calduri...copiilor le trebuie spatiu (ma refer la cel mai mare)...motivele contra sunt mai multe decat cele pro (pretul, ca altele nu gasesc acum). Nu, nici eu singura nu as rezista la asa drum lung cu autocarul Nicoleta Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tethys Postat Iunie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 26, 2006 Buna! Ma alatur si eu celor care te sfatuiesc sa mearga cu avionul! Eu, de ex., am venit in tara, de craciun, cu avionul... bebe avand doar trei luni si jumatate. Acum, la intoarcere, vom pleca tot cu avionul... bebe avand chiar un anisor... il face in august. Nu ma incumet la drum lung (Italia) sa chinui copilul!... Dar asta-i numai parerea mea!... Nici noi nu ne scaldam in bani, daca asta-i problema prietenei tale, dar facem un sacrificiu pentru bebe mic. Altfel, probabil nu am fi stat in tara asa mult... Bafta si sa ajunga cu bine in tara, cu orice mijloc de transport pe care se va hotari sa-l ia... Pa. Mult noroc si drum usor. CRYNAid="red">id="Courier New">id="size3"> de [copil] ROBERTELid="blue">id="Courier New">id="size3"> - 24.08.2005 Cat suntem noi de mari!!!id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lorelei_19 Postat Iunie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 26, 2006 e ingrozitor pe autocar, nu te-ash sfatui. scaunele sunt foarte inguste si abia ai loc sa stai. si apoi mai trebuie sa te si misti, ca sa n-amortzesti. daca exista alta posibilitate, atunci mai curand cu trenul, mai mergi pe culoar, mai ai un loc liber alaturi sa pui copilul, altfel e cumplit de obositor petnru toata lumea. "Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.