Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Primul templu mason din Romania

Recommended Posts

De curind am vazut o stire: s-a inaugurat primul templu mason din Romania. Au aratat si niste imagini, cu masoni romani si straini, eu nu l-am recunoscut decit pe Florian Pitis. (sper ca am scris corect mason, vine din francezul macon care inseamna zidar).

Stirea mai continea si informatii despre camerele templului, si se spunea ca cea mai interesanta ar fi camera in onoarea cavalerilor templieri.

Eu nu stiu prea multe despre masonerie, nici despre ce evolutie a avut in Romania, am auzit in mai multe rinduri ca masonii ar fi avut multa influenta in istoria Romaniei inca de pe vremea lui Cuza. Tind sa cred ca este posibil.

Stie cineva care este legatura dintre masoni si cavalerii templieri?

Edit Am gasit legatura: http://www.hotnews.ro/articol_6945-Misterele-masoneriei.htm

Masonii de azi nu mai construiesc catedrale ci vor influenta [:)] Unii spun ca o au.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi! [:)]

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 45
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cum este un templu, eu ma gandesc ca ar trebui ca cei care intra acolo sa nu uite de Legi...... si nu ma refer aici la legile umane......

Asa ca va spun voua, spre aducere aminte cele 10 porunci dumnezeiesti (Decalogul):

1. Eu sunt Domnul Dumnezeul tau; sa nu ai alti dumnezei afara de Mine.

2. Sa nu-ti faci chip cioplit, nici alta asemanare, si sa te inchini lor.

3. Sa nu iei Numele Domnului Dumnezeului tau in desert.

4. Adu-ti aminte de ziua Domnului si o cinsteste pe ea.

5. Cinsteste pe tatal tau si pe mama ta, ca bine sa-ti fie tie si multi ani sa traiesti pe pamant.

6. Sa nu ucizi.

7. Sa nu traiesti in desfranare.

8. Sa nu furi.

9. Sa nu ridici marturie mincinoasa impotriva aproapelui tau.

10. Sa nu poftesti nimic ce este al aproapelui tau.id="blue">

Daca le respecta, pot sa zideasca si o piramida mai mare decat cea a lui Keops, si pot sa se numeasca cum vor..... masoni, francmasoni, sectanti sau credinciosi......

Evident, aceasta este o opinie proprie si personala si trebuie tratata ca atare !

Obs off topic: nu mai vad „Raporteaza la Moderator” sa cer mutarea la religioase.......

Adrian

My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic

Era de asteptat sa se recunoasca si public ca masoneria activeaza si la noi.Pana la urma a functionat si inainte de 89 dar multi au emigrat din aceasta cauza iar infiintarea acestui templu e ca o reantoarcere oficiala.E stiut ca toti mari oameni politici din fiecare tara fac parte din diverse loji masonice dar sunt discreti si nu fac mare tam-tam pe aceasta tema.

Stiu ca se trag din cavaleri templieri si sa nu uitam ca si acei cavaleri au ajuns sa stapaneasca lumea si sa inrobeasca regi,chiar daca s-au infiintat ca un ordin religios.

In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.

Revin ... si chiar nu ma intereseaza [^]

Elise, [xx(]nu stiam ca femeile nu sunt acceptate... atunci hai sa facem si noi o contra masonerie de femei... poate-i trimitem in vremurile templierilor ... daca tot le e teama de rangul nostru ia o pauzaresc [balcon]

Si CATAGHE, cum adica nu-i las pe altii sa nu-i intereseze?? ... dupa cate stiam googoolit-ul[zz] e "gratis" si nu e obligat nimeni sa-mi citeasca postarile si mai ales sa se lase influentat de "pamfletul" meu [:o)]... deja am putere sa influentez opinia publica?!! [:D]

PS: si ma gandesc ca de asta folosesc smilies, ma fac mai bine inteleasa...[:D]

Mami si Ioana nasturica

draga claudia,

Subiectul este despre masoni si daca ai de discutat despre masoni cu placere in rest exista alte subiecte. Voi sterge orice mesaj of topic de pe acest subiect.

PS: smileurile iti fac mesajele de necitit

Multumesc de intelegere

Marinaid="Arial">id="blue">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...