Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

creme dermo-cosmetice

Recommended Posts

Am un ten cu probleme, se irita f. repede si am inteles ca aceste produse sunt f. bune, mai ales cele de la Avene, Roc.M-ar interesa in special o crema anti-rid pt. zona din jurul ochilor dar si alte produse din aceasta categorie. Eu folosesc acum ceva de la Nivea si nu pot spune ca sunt f. multumita.
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Am citit ca Retin Ox Multi Correction-RoC e fff buna, si nu numai pe site-urile romanesti. Problema e, ca intreband la farmacie, am aflat ca se recomanda persoanelor care au mai mult de 35 ani. Ma tem ca daca o sa o folosesc mai devreme decat varsta recomandata, la 40 ani o sa am nevoie de creme si mai puternice samd.

Tot de la farmacie, am primit recomandarea pentru Vichy-Myokine. A folosit careva?

Si eu am un ten destul de dificil. Dupa sarcina, s-a patat ingrozitor, aratm de parca eram murdara. In plus, in fiecare vara eram dezastru din cauza pistruilor. De vreo luna folosesc o crema anti pete (se numeste Soya Unify) de la Roc si tot ce pot sa spun despre ea e ca este extraordinara. Pur si simplu a facut minuni (si mai trebuie s-o folosesc inca o luna), nu mai am pete aproape deloc, au disparut ca prin minune desi nu am crezut prea mult in miracole de genul asta pentru ca pana acum nimic nu a dat vreun rezultat.

Ianca Printesica si Super Mamica

Poze strumfesti

Poze mai vechi

Avene sunt intr-adevar pentru piele atipica, eucerin. Eu folosesc roc dar pentru piele normala. Nu stiu sa existe si pentru piele iritabila.

Fetita mea se inroseste ff repede pe obrajori, de la maini murdare, saliva...., dr ne-a recomandat eucerin (crema pentru adulti/te), pentru ten uscat eczematic, cu capac albastru. Este perfecta!

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Tocmai am dat si eu o tura pe la dermatologie pt niste chestii urate (ceva keratoze) si marunte ce-mi apar pe brate; dermatoloaga mi-a recomandat eucerin cu 5% uree; citind pe prospect am vazut ca defapt e o crema pt fatza, pt ten sensibil, uscat, ce "tine"; si cum de o vreme asa e al meu, am zis sa-mi dau si pe fatza. Am senzatia ca deja e altfel tenul meu (dupa o saptamana); am dat o gramada de bani pe crema: 38 ron pe un tub de 50 ml.

Tot medicul mi-a zis ca e ok si pt copii, in caz de cava aparitii pe pielicica lor; si tot ea mi-a recomandat pt ten creme de la vichy; nici nu stiu ce sa fac; sa le mai incerc si pe alea?

voi cate feluri de creme folositi?

aveti si de zi, de noapte, pt ochi, antiriduri etc etc?

[8**] Marianaid="size2">, [sofer] Stefanid="size2"> (20.04.2004) si [copil] Simonid="size2"> (30.08.2005)

[foto] 1id="size2">id="blue"> , 2id="blue"> si 3id="blue"> [foto]

Nasterea lui Stefanid="size2">id="purple">

Nasterea lui Simonid="size2">id="purple">

Sanatate Maxima!!!

A! Am uitat sa va zic ceva:

- dermatoloaga mi-a recomandat sa fac urmatoarea cura f buna pt piele (ten) de 2 ori/an: sa iau 10 zile/luna cate o vitamina A forte/zi, trei luni consecutiv.

[pup]

[8**] Marianaid="size2">, [sofer] Stefanid="size2"> (20.04.2004) si [copil] Simonid="size2"> (30.08.2005)

[foto] 1id="size2">id="blue"> , 2id="blue"> si 3id="blue"> [foto]

Nasterea lui Stefanid="size2">id="purple">

Nasterea lui Simonid="size2">id="purple">

Sanatate Maxima!!!

Diana, ce crema din gama Soya Unify folosesti? Si eu am pistrui si niste pete sub ochi, de la soare, si taaaare as vrea sa scap de ele...

Cat despre produsele dermocosmetice, si eu le folosesc, caci am un ten tare pacatos, in zona T e gras si din cand in cand cu imperfectiuni, iar obrajii sunt extrem de sensibili, se irita/pateaza/inrosesc/inaspresc una-doua... Si acum ii am iritati (aspri si cu pete rosii), si nu mai stiu ce sa folosesc (si am folosit o gramada de produse, pur si simplu imi explodeaza dulapurile de pline ce sunt cu produse cosmetice, de toate felurile [bang]), daca aveti vreo idee va sunt recunoscatoare! Oricum cred ca trebuie sa merg la dermatolog (a n-a oara), ca nu se mai poate!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...