Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Dr. Nicolicea Victoria

Recommended Posts

Buna fetelor

Medicul meu ginecolog este doamna dr. Nicolicea Victoria (spital Municipal, policlinica Academiei) Pana in prezent sunt multumita de ea dar as vrea sa aflu si parerile celor care au fost asistate pe perioada sarcinii si la nastere de aceasta doamna dr. avand in vedere ca imi doresc si eu un bebe si as vrea sa continui colaborarea cu dansa

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu personal n-am fost multumita de dansa. Pur si simplu erau paciente de care nu o interesa.. nu stiu pe ce criterii avea preferinte... Nu-ti facea o analiza de secretie... din ochi iti spunea ca ai candida (la mine n-a fost cazul de altceva)... tratamentul mereu acelasi, cu toate ca intr-un an de zile nu am scapat de candida si cand i-am spus sa-mi schimbe tratamentul mi-a dat acelasi lucru, numai ca pe o perioada mai mare... de parca avea contract cu aia de produc Lemexin...Nu a vazut o rana pe col, cu toate ca m-am prezentat la consultatie pt. ca aveam din cand in cand sangerari, fara legatura cu C.M. si lucrul asta ar fi putut sa-i de-a de gandit ca e vorba de o rana si sa se uite cu atentie... Si din cauza asta rana s-a agravat... s-a intamplat sa vina si bb pe nepregatite si nu se mai putea face nimic decat dupa ce nasteam.Apoi, ce m-a deranjat la policlinica Academiei, nu conta cand ai ajuns acolo si ca esti dupa o anumita persoana. Doamna doctor isi chema pacientele in ordinea simpatiilor. Primea toate fisele de la asistenta la care plateai consultatia si le chema dupa cheful ei... Nu e cazul pacientelor gravide, cara sa zicem ca aveau prioritate...In schimb, am o verisoara care a nascut cu ea si a fost f. multumita si este in continuare pacienta ei. Insa ea a cunoscut-o in spital prin intermediul unei asistente de acolo... Poate de aici si preferintele...Mai sunt cateva postari despre d-na dr. Nicolicea, dar la ora asta nu merge cautarea... La Lista medici ginecologi/obstetricieni (3) ... am gasit si pareri pro si contra... asa ca parerile sunt impartite.

id="right">id="size1">id="right">id="size1">

Eu personal nu merg la Dr.Nicolicea pt ca am de cativa ani doctora mea de care sunt multumita,dar mama mea merge la dansa si pot spune ca este foarte multumita.Mama,anul trecut a avut cancer de col stadiul 3-4 si a fost asistata de doctor Nicolicea pt care am numai cuvinte de lauda.S-a comportat exemplar cu mama,desi nu am ajuns la dansa prin nimeni,ci pur si simplu era de garda in ziua cand ne-am dus la urgenta.De atunci aproape un an am tinut legatura si nu ne-a nezamagit.Mai are unele momente cand este mai nervoasa,dar ii trece repede.

La fel cum a spus si Elyanne,parerile sunt impartite.Daca iti place mergi pe mana dansei.Profesional consider ca este pregatita.

Salutare.

Si eu sint pacienta ei si sint insarcinata in 28 sapt.

Eu una ma declar mutumita de ea. Am citit si eu diverse postari in leg cu ea si intr-adevar parerile sunt impartite.

O pot caracteriza ca un pic " ciudata "... asa am simtit-o eu.. adica nu stii de unde sa o " apuci ". Are intr-adevar momente cind pare nervoasa, iritata, pare ca nu te mai cunoaste... ca in 10 minute atmosfera sa se relaxeze si devine extrem de binevoitoare. Pe de alta parte daca stai sa te gindesti ca are sute de paciente, cred ca este dificil sa retina figura fiecareia.

Mi-a raspuns cu calm la fiecare intrebare pe care am avut-o, chiar daca pareau prostesti.

Cel mai mult imi place la ea ca nu este o fire panicoasa si nu te infunda inutil cu pastile, cum am citit ca foarte multi doctori fac. Nu mi se pare normal sa prescrii No Spa.. asa .. toata ziua buna ziua, chiar daca nu ai probleme si te doare burta pt ca uterul se intinde si e perfect normal sa ai unele dureri. Sau vitamine numai de dragul de a lua vitamine, cind se vede foarte clar ca evoluezi bine si iti iei vitam din alimentatie.

Mie mi se pare o persoana rationala.

Am cunoscut-o printr-o prietena de’a mea, care a nascut cu ea. In acelasi timp o alta prietena de-a noastra e mers tot la ea si nu i-a placut de loc de ea. Deci: cred ca este vorba de comunicare.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...