cpetrut Publicat Iunie 27, 2006 Raport Distribuie Publicat Iunie 27, 2006 Buna la toata lumea! Sunt incepatoare pe aici, desi citesc de vreo luna siteul si am devenit dependenta. Sunt intr-o situatie nu prea roza din pacate si m-ar bucura niste sfaturi. Sunt [gravi]in luna a VII-a (DNP 23 sept) si ne-am intors in tara din State, eu si sotul...ale vietii valuri si a fost musai. Eu voi avea dupa ce se naste bebe concediu de maternitate, dar sotul nu reuseste sa-si gaseasca servici. Nu avem unde sa locuim decit pe la socrii...parintii lui sunt la tara, deci nici o sansa sa gasim de acolo de lucru, iar ai mei stau deja inghesuiti si cu salar si pensie de bugetari. Sotul nu are din pacate studiile superioare terminate, dar a lucrat in computer service 6 ani (la Centrul de calcul Cluj si la Toshiba Cluj). Daca are cineva vreo idee ce sa mai facem sa-i gasim o slujba v-as ramine recunoscatoare. (Ne gindim sa locuim fie in Bistrita, fie in Cluj, fie in Sibiu).Are CV postat pe niste siteuri de recrutare, dar pile nu avem pentru ca am fost plecati cam multisor si s-au cam racit. Eu n-as avea voie sa mai lucrez fiind in concediu, dar din 8 mil. nu ne putem descurca toti 3. Vorbesc fluent engleza (am stat in SUA 5 ani si sunt absolventa de litere Cluj) si ma descurc binisor si cu franceza. Am vazut la un moment dat ca cineva sugera traducerile in colaborare pentru edituri. Stie cineva cum se poate aranja asa ceva si ce edituri sa caut? Ma iertati ca m-am intins cam multisor la scris, dar de citeva luni bune suntem in streul asta si nu cred ca-i face bine nici la bb. Cristina We worry about what a child will become tomorrow, yet we forget that he is someone today. ~Stacia Tauscher Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Natasa Postat Iunie 27, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 27, 2006 Exista o groaza de site-uri de anunturi online pe care eu credeam ca nu le citeste nimeni, dar nu e asa. Am dat un anunt pentru meditatii si am fost sunata de vreo 6 ori in prima saptamina. Poti sa le cauti si sa pui anunturi si pentru meditatii, traduceri, dar si pentru ce pregatire are sotul tau. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicuta Postat Iunie 27, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 27, 2006 Incearca sa intri si la Clubul nurorilor tot aici pe forum (la prieteni dintotdeauna )sunt niste fete exceptionale acolo din diverse orase sunt si gravidute si poate au si ele idei-care te pot ajuta - e numai o idee dar poate ajuta. SUCCES.- si sanatate tie si bb-ului. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ammuntean Postat Iunie 27, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 27, 2006 Intra pe situri de traduceri: aquarius.net, gotranslators.com. Mai sunt si altele, gasesti pe google. Trebuie sa completezi niste formulare si ei iti trimit niste oferte. Apoi tu spui oferta ta si daca ai noroc esti aleasa. Vezi sa nu pui tarife nici prea mici, nici prea mari, te uiti si cat cer altii. E in functie de tara. Succes! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pisoi3 Postat Iunie 27, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 27, 2006 Of, imi pare rau, sper sa poti reusi sa gasesti ceva de lucru. Incearca si cu meditatii, ca se castiga bani buni. Cu traducerile, ti-au spus fetele, de site-urile alea stiam si eu. Tin pumnii sa reusesti sa gasesti. Anda si bebe Mark (16.01.2006) toujours optimiste Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ileana Postat Iunie 27, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 27, 2006 Mutati-va in Sibiu. Sunt o gramada de Job-uri, de la mic la mare. Sa intre pe site-uri sa-si depuna Cv-UL. iN Sibiu, sunt fabrici: Bramac, SNR Rulment, Rud KETTEN, Siemens, Continentam AUTOMOTIVE ( care este furnizor pt. GM ( USA))...CAUTA AIA OAMENI IN DISPERARE. ileana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cpetrut Postat Iulie 4, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Iulie 4, 2006 Va multumesc mult la toate! Revin atit de tirziu pentru ca am fost plecata la parinti si n-am avut acces la internet. Am si o veste buna in sfirsit: cred ca ne-ati purtat noroc: la 2 zile dupa ce am scris disperata aici sotul meu a primit o oferta de job si incepe lucrul din 15 iulie. E foarte entuziasmat pentru ca e ceea ce-i place, automatizari, si l-a impresionat seful. Sper sa fie bine. Cam la asta m-am gindit si eu in legatura cu posibilitatile mele de lucru acasa. Am pus anunturi pentru meditatii, dar probabil pentru ca e vara nu am primit nici un raspuns. Voi incerca din nou in toamna, cind sper sa avem si o locuinta (chirie...alta distractie). Ileana - da, ne mutam in Sibiu pnetru ca Bistrita e cam pe linie moarta, iar la Cluj preturile si chiriile sunt Multumesc de siturile pentru traduceri - le incerc chiar acum si sa speram ca am bafta. Multumesc inca o data! Cristina si bb (fetita!) We worry about what a child will become tomorrow, yet we forget that he is someone today. ~Stacia Tauscher Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
polux Postat Iulie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 4, 2006 Cristina iubita, multa bafta in viata caci sincer aveti nevoie. Vreau doar sa iti spun, din pacate o veste proasta, ca este foarte posibil sa nu beneficiezi de cei 8 mil de crestere a copilului. Nu sunt jurist, dar stiu ca sunt niste conditii.Intereseaza-te si poate nu e tarziu sa ai faci ceva, caci in situatia actuala sigur nu beneficiezi de ei. Eu am o nepoata studenta si nu beneficiaza pe motiv ca nu a lucrat 3 luni, parca in ultimul an, sau nu e in an terminal la facultate. Imi pare rau ca sunt eu mesagerul acestei vesti.Dar ti-am spus numai ca poate te mai misti si faci ceva ca sa beneficiezi. Liliana Poze cu maimutica mea Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morgano Postat Iulie 5, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 5, 2006 Cpetrut, nu fii disperata, sunt multe joburi, chiar dc mai prost platite, dar data fiind in situatia voastra din pacate nu prea aveti de ales. Eu sunt traducator autorizat in Cluj, si da, ai dreptate cu chiriile mari. Iti sugerez dc esti absolventa de filo sa-ti depui actele pt autorizatia de traducator, si asa vei avea o sansa sa colaborezi cu birouri de traduceri mult mai mare decat fara autorizatie. Cine ti-a spus in oferte sa nu pui pret prea mic, are dreptate, risti sa ti se ofere fte putin si sa muncesti pe rupte, oferta de traducatori fiind fte mare. Pt detalii, trimite un pm si cum pot te ajut cu drag Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.