Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Voi cand aratati bine?

Recommended Posts

Uite ce ma seaca pe mine acum printre atatea atentate, crime si alte alea serioase.

Ma uit deseori in oglinda (doar sunt femeie) si de cele mai multe ori nu-mi place ce vad. Dupa cate o zi crispata de birou ma vad atat de batrana, uscata, ce sa mai, ma deprim rau de tot. Daca nu dorm suficient ma trezesc morocanoasa si-mi zice lumea ca sunt neagra [bang] daca dorm mai mult ma trezesc umflata si-mi spune ca sunt buhaita [bang].

Un amic spunea candva ca sunt frumoasa dupa ce plang. Ca sa vezi.

Am o colega care vine in unele dimineti radianta de-a dreptul. Daca o intrebi, iti spune sec: sex.

Exista un secret? Care e acesta ca nu vreau sa plang in fiecare zi [:D]

Chiar atat de tare se reflecta dispozitia noastra sufleteasca in aspectul nostru exterior?

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 54
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Absolut! Depinde foarte mult de cum ne simtim, de ce ni se intimpla in timpul zilei, de cit dormim... Eu una sigur arat mai bine cind zimbesc si sint relaxata. Daca ma vezi cind ma incrunt si bufnesc, sint alta persoana. Din pacate nu putem sa o tinem tot intr-un zimbet, dar cred ca asta e unul dintre secrete.

Eu am observat ca arat rau de tot la job. [V]

Nu stiu de ce.

Doar imi place de mine dimineata cind plec de acasa.

Si seara cind ma intorc de la birou.

Dar nu si intre timp.

Sau au astia aici niste oglinzi macabre.

Sau ma ofilesc eu subit cind intru pe poarta.

[ups]

Elise

Chiar atat de tare se reflecta dispozitia noastra sufleteasca in aspectul nostru exterior?

Da. Io cind sint suparata sau nervoasa se vede, fatza e cu mult diferita, iar cutele crisparii de la gura se vad foarte urit. Multzi oameni merg incovoiatzi shi cu okii in pamint atunci cind au probleme.

Ce merge la mine, mai ales dimineatza: camera inundata de soare, geamul deskis, muzica ritmata, o cafea fierbinte, makiajul in culori deskise- verde, auriu, roz pal sidefat, etc...Dupa aceea ma simt mult mai bine [:D]

Io shi plozii turbulentziid="Comic Sans MS">id="blue">

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.id="purple">

quote:Originally posted by Guestus

Poate nu este ce vrei sa auzi....dar virsta este punctul cheie. Nu cred ca la 20 ani te trezeai umflata dupa un somn mai lung. id="size1">

id="quote">id="quote">chiar nu mai tin minte dar asta sa fie singura explicatie? aaa, uite, tocmai mi-a picat fisa. Colega de care aminteam are 20 de ani si face multe excese gen nopti nedormite sau zile intregi de leneveala si se vede. Deci nu cred ca e numai varsta.eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Eu cred ca exista un secret si anume: sa ai un scop. De exemplu acum 20 de minute cred ca eram capabila sa strang pe cineva (anume) de gat de nervi ce aveam, dar... "don't take it personaly"... etc etc... ce vreau eu sa fac? cutare si cutare!! si mi-am revenit, atat ca zambet cat si ca aspect [:D] bineinteles plec de la premisa ca dorm noptile, fac atat sex cat imi trebuie mie (la varsta mea... vorba lu'Guestus!!), mananc bine, iau o pauza cand e cazul (de exemplu acum cand ma uit pe DC).

Andries

Din cate am inteles, toate femeile arata bine in perioada fertilitatii. Calculeaza si vezi daca se aplica [;)] . La mine vad ca se adevereste.

[flo] Elena & [copil]Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor

Povestea Alexutei

------------------------------------------------

"Daca oamenii ar face tot ce le sta in putinta ca sa se ajute unii pe altii, Dumnezeu ar avea mai mult timp sa faca minuni."

mey...io arat extraordinar de bine cand sunt f.obosita...adica mai exact nedormita...adica dupe ce stau o noapte intreaga in calculator sa fac ceva...atunci imi zice mie lumea "vai ce bine arati!"...si nu mi s.a intamplat o data...ci de f.multe ori...[:D]

...asta nu ca n.as arata mereu bine...[:D]

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

poze:

http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...