Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Se acorda imprumuturi bancare pe CIC?

szaboali

Recommended Posts

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Originally posted by szaboali

Nu stiti cam ce acte trebuie la banca pentru imprumut? Daca stiti va rog sa imi spuneti si mie. PAali

id="quote">id="quote">O sa vorbesc cu tipa asta si o rog sa-mi spuna ce acte i-au trebuit.Puternic nu este cel care ii domina pe ceilalti,ci cel care isi stapaneste furia-Lao Tseid="size2">id="red">
Distribuie pe alte site-uri

eu am luat de la alpha bank.10 000 ron pe 5 ani/ rata 229 pe luna.

si mi-a fost dat pe baza salariul din inainte.parca [:D]

mi-au cerut carte de munca copie xerox la toata inclusiv pagini albe deci toata cartea.pe fiecare pagina scris numele meu si "conform cu originalul" apoi semnat si stampilat de catre inspectorul de la serviciul meu si de catre director.la cei 2 trebuia scris si numele in clar si functia.aici cu astea m-au cam frecat ca mereu uitam cate o chestie sau uita tipa sa imi spuna.

copie dupa buletin.

si adeverinta de la banca completata de la seviciu.

plus ce hartii mi-au mai dat ei si le-am completat eu.

a si eram sa uit:o factura de utilitati pe care sa fie numele tau si adresa ta din buletin.(eu am avut dela telefonul fix dar era pe numele soacrei si cand m-a intrebat tipa ce legatura de rudenie avem m-a bufnit rasu' asha ca am dus si o copie dupa certificat de casatorie unde se vede ca e mama sotului)

treaba a decurs relativ repede si in cateva zile mi-au dat banii.au avut comision cam vreo 5 milioane si au oprit din imprumut.deci in mana am luat 95 mil.

nu a fost nevoie de vreo hartie de la sot sau de la vreun girant.

succes

jo [hippi] si alexandra [testoasa]

"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"

Si eu am luat...BRD.

-formular de la ei(se ia in considerare ultimele 3 salarii inainte de CIC)

-cartea (3 pag inceput si 3 sfarsit...semnate,conf.cu orig)

-hartia cu care vin acei 8 mil de la posta

Am luat 125 mil in mana..rata 2.750.000 pe 6 ani

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...