szaboali Publicat Iunie 27, 2006 Raport Distribuie Publicat Iunie 27, 2006 As vrea sa stiu si eu daca stie cineva daca se acorda imprumuturi bancare mamicilor care sunt pe CIC (concediu ingrijire copil).Va rog sa imi spuneti daca stie careva si ce banca acorda. Va multumesc. ali Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
for2nity Postat Iunie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 28, 2006 Raiffeisen, dar numai pe termen mai mic sau egal cu perioada ramasa din CIC. eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalynaa Postat Iunie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 28, 2006 Am o prietena care e in CIC si a luat de la Raiffeisen in jur de 5000 euro pe o perioada de 6 ani...mai mult nush[hot] Puternic nu este cel care ii domina pe ceilalti,ci cel care isi stapaneste furia-Lao Tseid="size2">id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szaboali Postat Iunie 28, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 28, 2006 Nu stiti cam ce acte trebuie la banca pentru imprumut? Daca stiti va rog sa imi spuneti si mie. PA ali Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalynaa Postat Iunie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 28, 2006 quote:Originally posted by szaboaliNu stiti cam ce acte trebuie la banca pentru imprumut? Daca stiti va rog sa imi spuneti si mie. PAaliid="quote">id="quote">O sa vorbesc cu tipa asta si o rog sa-mi spuna ce acte i-au trebuit.Puternic nu este cel care ii domina pe ceilalti,ci cel care isi stapaneste furia-Lao Tseid="size2">id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jone_2 Postat Iunie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 28, 2006 eu am luat de la alpha bank.10 000 ron pe 5 ani/ rata 229 pe luna. si mi-a fost dat pe baza salariul din inainte.parca mi-au cerut carte de munca copie xerox la toata inclusiv pagini albe deci toata cartea.pe fiecare pagina scris numele meu si "conform cu originalul" apoi semnat si stampilat de catre inspectorul de la serviciul meu si de catre director.la cei 2 trebuia scris si numele in clar si functia.aici cu astea m-au cam frecat ca mereu uitam cate o chestie sau uita tipa sa imi spuna. copie dupa buletin. si adeverinta de la banca completata de la seviciu. plus ce hartii mi-au mai dat ei si le-am completat eu. a si eram sa uit:o factura de utilitati pe care sa fie numele tau si adresa ta din buletin.(eu am avut dela telefonul fix dar era pe numele soacrei si cand m-a intrebat tipa ce legatura de rudenie avem m-a bufnit rasu' asha ca am dus si o copie dupa certificat de casatorie unde se vede ca e mama sotului) treaba a decurs relativ repede si in cateva zile mi-au dat banii.au avut comision cam vreo 5 milioane si au oprit din imprumut.deci in mana am luat 95 mil. nu a fost nevoie de vreo hartie de la sot sau de la vreun girant. succes jo [hippi] si alexandra *************** "stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szaboali Postat Iunie 28, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 28, 2006 Aha am inteles. Dar pentru valoarea care ai scos-o tu ce salariu ti-a trebuit in cartea de munca (bineinteles daca se poate sti). Mersi mult. pupici la pitici mamica de IARINUTZA[bibe] ali Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ja Postat Iulie 3, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 3, 2006 Si eu am luat...BRD. -formular de la ei(se ia in considerare ultimele 3 salarii inainte de CIC) -cartea (3 pag inceput si 3 sfarsit...semnate,conf.cu orig) -hartia cu care vin acei 8 mil de la posta Am luat 125 mil in mana..rata 2.750.000 pe 6 ani Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szaboali Postat Iulie 3, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Iulie 3, 2006 id="Arial">id="blue"> Ja iti multumesc chiar maine aveam de gand sa merg la BRD. PUPICI LA PITICI Alina mamica lui IARINA (16.02.06)[bibe] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ylilimic Postat Iulie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 19, 2006 Nu stiu daca mai intereseaza pe cineva dar si eu am luat imprumut de la BCR. Impreuna cu sotul am "garantat" pentru cei 25.000 Euro pe 20 de ani si ne-am luat apartament. Daca doriti amanunte... spuneti! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.