nella Publicat Iunie 28, 2006 Raport Distribuie Publicat Iunie 28, 2006 Am cumparat in timpul casatoriei un autoturism ,actele au fost intocmite pe numele meu .Sotul meu il poate vinde fara consimtamatul meu?[blabla] Nella Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eseea Postat Iunie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 28, 2006 Din cate stiu eu, NU poate vinde doar unul dintre soti...trebuie consimtamantul ambilor soti la vanzare, fiind bun comun din timpul casatoriei. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raza de soare Postat Iunie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 28, 2006 Nu poate vinde, daca tu nu esti de acord. Proaspat casatorita !id="red"> Foto Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nella Postat Iunie 29, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 29, 2006 Asa stiam si eu ca nu se poate dar am constatat ca in ziua de azi orice este posibil[bang] Nella Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aissa Postat Iunie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 29, 2006 Haideti mai...eu am cumparat in viata asta de 2 ori masina, prima data nu pot sa jur ca tipul era casatorit, dar a doua oara stiu sigur ca cea care ne-a vandut-o era casatorita si contractul de vanzare cumparare e facut numai intre cumparator si vanzator (adica ala de e pe actele masinii), n-a venit si sotul "vanzatoarei" sa semneze. Edit: si de fapt si cand am vandut prima masina, pe numele sotului fiind, nu m-a intrebat nimeni daca sunt de acord. Cred ca se considera un fel de acord tacit....nu stiu. Cristina si ghighiloi [foto] id="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibi Postat Iunie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 29, 2006 In cazul instrainarii bunurilor mobile opereaza prezumtia de mandat tacit reciproc, adica se presupune ca ai acordul sotului ca sa instrainezi un bun, pana la proba contrarie. Bibi [gravi]cu no. 2[baietel] si [copil]David (08.07.2003) POZE CUM A VENIT PE LUME DAVID http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexa Ioana Postat Iunie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 29, 2006 quote:Initial creeata de nellaAm cumparat in timpul casatoriei un autoturism ,actele au fost intocmite pe numele meu id="red">.Sotul meu il poate vinde fara consimtamatul meu?[blabla]Nellaid="quote">id="quote">daca actele sunt pe numele tau, deci tu esti proprietarul masinii... logic mi s'ar parea ca numa tu sa ai dreptul sa o vinzi...[copil] alexa si mami Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nella Postat Iulie 1, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Iulie 1, 2006 Multumesc tuturor pt.raspunsuri ,din care am inteles ca se poate orice la noi cu legislatia noastra. Nella Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.