Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

bubite de caldura

Recommended Posts

Ce ne facem cu caldura? Puiul nostru are 10 luni, este cam grasut si transpira foarte mult. A facut pe interiorul bratelor si in spatele piciorutelo9r bubite mici si rosii care nu mai trec indiferent cu ce dam. Voi cum faceti? Mai avem putin si facem rana!
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Si lui Vladut ii apar brobonele mici de la caldura, iar el nu a avut niciodata probleme cu pielea. Dar pe caldurile astea e normal. Eu ii fac un dus la pranz, inainte de somn, apoi il dau cu pudra de talc (de la Nivea) si pana se trezeste ii dispar. La fel fac si dupa baia de seara. E super pudra asta, eu folosesc produse numai din gama Nivea. Nu eram adepta pudrei, nu am folosit pana acum, insa in cazul iritatiilor de caldura este f. eficienta.

Oana si [bonjovi] Vladutz (2 ianuarie 2005)

[foto]Poze cu Vladutz

Si al meu Andrei a avut ceva probleme cu bubitele de la caldura si sa stii ca noi am folosit cu succes apa fiarta cu musetel si tarite de griu la baie ! Fara sapun si alte cosmetice ... il imbaiam in apa asta cinci-zece minute, tamponam cu prosopul cit sa nu ramina ud si eventual, daca era sa folosesc o crema, cea de galbenele mi s-a parut cea mai buna. Aaaa, da, si ceva pudra de talc !

Acum facem dush la prinz cu apa si sapun, iar seara, baia cu compozitia de care am scris mai sus si vad ca nu sint probleme cu bubitele din fericire !

Multa sanatate si pupici ![flo]

Alice si Andrei

Poze 2004 2005 2006

Off, caldura...Anul trecut eram la mare si cand am vazut-o pe grasa mea plina de bubulite am zis ca a facut pojar!Asa ca, fuga, fuga la o policlinica privata si tratament:calciu natural sirop si claritinae.A dat roade si nu prea.Pe urma, mi-a traznit o idee:daca as da-o cu antiperspirant?Zis si facut!(precizez ca avea 1an si 7 luni).Si-a mers.Anul asta am luat-o de la capat.Bubulite pe piept, la incheieturi, la sub- brat, in par...Si din nou am dat-o cu antiperspirant...si-i merge de minune!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...